Povezane vesti

Milan Kalinić uslikan sa udatom koleginicom, ceo Beograd gledao u njih

Milan Kalinić uslikan sa udatom koleginicom, ceo Beograd gledao u njih

Story pre 10 sati
Milan Kalinić od supruge Sandre razveo se posle 18 godina skladnog braka. Njih dvoje zbog dece su ostali u korektnim odnosima, a kako se u medijima pisalo, njegova supruga Sandra ponovo je emotivno ispunjena. Sa druge strane Milan Kalinić nakon razvoda… »
"Šta se koga tiče s kim sam spavala": Bivša žena Milana Kalinića se totalno opustila, dekolte u prvom planu

"Šta se koga tiče s kim sam spavala": Bivša žena Milana Kalinića se totalno opustila, dekolte u prvom planu

Mondo pre 12 sati
O razvodu Milana i Sandre priča se već mesecima, ali se ona za sve ovo vreme nije oglašavala po tom pitanju, već uživa u putovanjima i izlascima. Voditelj Milan Kalinić razveo se od supruge Sandre, s kojom ima dvoje dece, a nakon razvoda od glumca i… »
"Moja stvar je s kim sam spavala" Bivša žena Milana Kalinića blista u uskoj haljini uz ovog poznatog pevača

"Moja stvar je s kim sam spavala" Bivša žena Milana Kalinića blista u uskoj haljini uz ovog poznatog pevača

Telegraf pre 13 sati
Preporučujemo. Glumac i voditelj Milan Kalinić nedavno se razveo od supruge Sandre, sa kojom ima dvoje dece, a razvod je izazvao veliku pažnju javnosti. Iako su stavili tačku na svoju ljubav, što nije bilo lako, bivši supružnici su uz međusobno… »

Vesti dana »