Повезане вести

Милан Калинић усликан са удатом колегиницом, цео Београд гледао у њих

Милан Калинић усликан са удатом колегиницом, цео Београд гледао у њих

Стори 22.12.2024
Милан Калинић од супруге Сандре развео се после 18 година складног брака. Њих двоје због деце су остали у коректним односима, а како се у медијима писало, његова супруга Сандра поново је емотивно испуњена. Са друге стране… »
"Шта се кога тиче с ким сам спавала": Бивша жена Милана Калинића се тотално опустила, деколте у првом плану

"Шта се кога тиче с ким сам спавала": Бивша жена Милана Калинића се тотално опустила, деколте у првом плану

Мондо 22.12.2024
О разводу Милана и Сандре прича се већ месецима, али се она за све ово време није оглашавала по том питању, већ ужива у путовањима и изласцима. Водитељ Милан Калинић развео се од супруге Сандре, с којом има двоје деце, а након… »
"Моја ствар је с ким сам спавала" Бивша жена Милана Калинића блиста у уској хаљини уз овог познатог певача

"Моја ствар је с ким сам спавала" Бивша жена Милана Калинића блиста у уској хаљини уз овог познатог певача

Телеграф 22.12.2024
Препоручујемо. Глумац и водитељ Милан Калинић недавно се развео од супруге Сандре, са којом има двоје деце, а развод је изазвао велику пажњу јавности. Иако су ставили тачку на своју љубав, што није било лако, бивши супружници… »

Вести дана »