Povezane vesti
Milan Kalinić uslikan sa udatom koleginicom, ceo Beograd gledao u njih
Story 22.12.2024
Milan Kalinić od supruge Sandre razveo se posle 18 godina skladnog braka. Njih dvoje zbog dece su ostali u korektnim odnosima, a kako se u medijima pisalo, njegova supruga Sandra ponovo je emotivno ispunjena. Sa druge strane Milan Kalinić nakon razvoda u… »
"Šta se koga tiče s kim sam spavala": Bivša žena Milana Kalinića se totalno opustila, dekolte u prvom planu
Mondo 22.12.2024
O razvodu Milana i Sandre priča se već mesecima, ali se ona za sve ovo vreme nije oglašavala po tom pitanju, već uživa u putovanjima i izlascima. Voditelj Milan Kalinić razveo se od supruge Sandre, s kojom ima dvoje dece, a nakon razvoda od glumca i… »
"Moja stvar je s kim sam spavala" Bivša žena Milana Kalinića blista u uskoj haljini uz ovog poznatog pevača
Telegraf 22.12.2024
Preporučujemo. Glumac i voditelj Milan Kalinić nedavno se razveo od supruge Sandre, sa kojom ima dvoje dece, a razvod je izazvao veliku pažnju javnosti. Iako su stavili tačku na svoju ljubav, što nije bilo lako, bivši supružnici su uz međusobno… »
Vesti dana »
Industrijska proizvodnja u Srbiji u julu 2026. manja 2,3 odsto nego u istom mesecu 2025. godine
Forbes pre 2 minutajoš 40 povezanih
Završena sednica Skupštine Srbije na čijem dnevnom redu je bilo 59 tačaka, usvojeni svi zakoni
Insajder pre 26 minutajoš 63 povezane
Protest prevoznika sa Zapadnog Balkana: Rešavanje pitanja boravka vozača u Šengenu ili blokada graničnih prelaza
Euronews pre 57 minutajoš 30 povezanih
Pojačana mera saobraćaja povodom početka nove školske godine
Gradski portal 018 pre 12 minutajoš 32 povezane
Eksploziv pronađen kod Turskog toka otkrio organizovanu grupu: Tužilaštvo pokrenulo istragu protiv sedam osoba
NIN pre 2 satajoš 32 povezane