Povezane vesti
Ceca Bojković: Pošle su mi suze, mladost se probudila
N1 Info 22.12.2024
Glumica Svetlana Ceca Bojković rekla je za N1 na protestu da se "zaista mladost probudila". Kako je rekla, „kad je izašla na ulicu na Terazijama, kad je videla toliki broj mladih ljudi, pošle su joj suze na oči“. „Od toga koliko sam dirnuta, ovo… »
Ceca Bojković: Pošle su mi suze, mladost se probudila
Nedeljnik 22.12.2024
Glumica Svetlana Ceca Bojković rekla je za na protestu da se „zaista mladost probudila“. Kako je rekla, „kad je izašla na ulicu na Terazijama, kad je videla toliki broj mladih ljudi, pošle su joj suze na oči“, piše N1. „Od toga koliko sam… »
„Suze su mi pošle, mladost se probudila“: Ceca Bojković na studentskom protestu
Danas 22.12.2024
Glumica Svetlana Ceca Bojković rekla je za N1 na protestu da se „zaista mladost probudila“. Kako je rekla, „kad je izašla na ulicu na Terazijama, kad je videla toliki broj mladih ljudi, pošle su joj suze na oči“. „Od toga koliko sam dirnuta… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO „Srbija je ustala i stajaće neumorno do ispunjenja zahteva“: Studenti na protestima u više od 30 gradova zatražili izbore (FOTO, VIDEO)
Nova pre 23 minutajoš 20 povezanih

Železnička stanica u Novom Sadu možda će biti srušena, kaže ministarka Sofronijević
Nova ekonomija pre 10 satijoš 21 povezana

Predsednički izbori u Poljskoj na "oštrici noža", razlika između kandidata 0,6 odsto glasova
RTS pre 1 satjoš 38 povezanih

Tomašević ponovo gradonačelnik Zagreba, u Splitu i svim županijama u Dalmaciji pobeda kandidata HDZ-a
RTS pre 48 minutajoš 13 povezanih