Повезане вести
Цеца Бојковић: Пошле су ми сузе, младост се пробудила
Н1 Инфо 22.12.2024
Глумица Светлана Цеца Бојковић рекла је за Н1 на протесту да се "заиста младост пробудила". Како је рекла, „кад је изашла на улицу на Теразијама, кад је видела толики број младих људи, пошле су јој сузе на очи“. „Од тога колико… »
Цеца Бојковић: Пошле су ми сузе, младост се пробудила
Недељник 22.12.2024
Глумица Светлана Цеца Бојковић рекла је за на протесту да се „заиста младост пробудила“. Како је рекла, „кад је изашла на улицу на Теразијама, кад је видела толики број младих људи, пошле су јој сузе на очи“, пише Н1. „Од тога… »
„Сузе су ми пошле, младост се пробудила“: Цеца Бојковић на студентском протесту
Данас 22.12.2024
Глумица Светлана Цеца Бојковић рекла је за Н1 на протесту да се „заиста младост пробудила“. Како је рекла, „кад је изашла на улицу на Теразијама, кад је видела толики број младих људи, пошле су јој сузе на очи“. „Од тога колико… »
Вести дана »
Мићовић: Србија мора да предузме све како би Рафинерија почела да ради, ту нема избора
Н1 Инфо пре 1 сатјош 183 повезане
Висок ниво загађења ваздуха у Србији током зимског периода са здравственим ризицима
Наслови.аи пре 23 минутајош 27 повезаних
Миливојевић (ДС): Уместо да полиција поступи по налогу, омогућила Селаковићу да се руга тужилаштву
Бета пре 3 сатајош 62 повезане
Све одлуке Могеринијеве под лупом - ко је утицао на њу у преговорима Београда и Приштине
Спутник пре 3 сатајош 53 повезане