Povezane vesti
Ceca Bojković: Pošle su mi suze, mladost se probudila
N1 Info 22.12.2024
Glumica Svetlana Ceca Bojković rekla je za N1 na protestu da se "zaista mladost probudila". Kako je rekla, „kad je izašla na ulicu na Terazijama, kad je videla toliki broj mladih ljudi, pošle su joj suze na oči“. „Od toga koliko sam dirnuta, ovo… »
Ceca Bojković: Pošle su mi suze, mladost se probudila
Nedeljnik 22.12.2024
Glumica Svetlana Ceca Bojković rekla je za na protestu da se „zaista mladost probudila“. Kako je rekla, „kad je izašla na ulicu na Terazijama, kad je videla toliki broj mladih ljudi, pošle su joj suze na oči“, piše N1. „Od toga koliko sam… »
„Suze su mi pošle, mladost se probudila“: Ceca Bojković na studentskom protestu
Danas 22.12.2024
Glumica Svetlana Ceca Bojković rekla je za N1 na protestu da se „zaista mladost probudila“. Kako je rekla, „kad je izašla na ulicu na Terazijama, kad je videla toliki broj mladih ljudi, pošle su joj suze na oči“. „Od toga koliko sam dirnuta… »
Vesti dana »
"Zločinačka naređenja": Hezbolah osudio Trampov predlog o preseljenju Palestinaca iz Gaze
Blic pre 32 minutajoš 8 povezanih
Srušio se helikopter u Parmi: Poginule tri osobe, među njima i poznati biznismen (video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Braun posle trijumfa u Bolonji: Lakić je bio odličan, taj momak je sjajan
Danas pre 2 satajoš 2 povezane
U Evropskom parlamentu održana debata o Rio Tintu u Srbiji: Kokanović nije dobio reč, ali je poručio – „nećete kopati“ (VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Protestni odbor advokata reagovao na ograđivanje Advokatske komore Srbije od najavljenog protesta ispred zgrade RTS-a
Danas pre 3 satajoš 1 povezana