Повезане вести
Квака „425“: Како Вучић из буџета за поправке и одржавања покушава да „санира“ студентски бунт
Нова 22.12.2024
: Због историје, а не због страха од студентских блокада. Тако председник Србије објашњава зашто је напрасно, без претходног планирања у буџету, понудио младима субвенционисану куповину станова. „Ја знам – ја сам могао да… »
Квака „425“: Како Вучић из буџета за поправке и одржавања покушава да „санира“ студентски бунт
Н1 Инфо 22.12.2024
Због историје, а не због страха од студентских блокада. Тако председник Србије објашњава зашто је напрасно, без претходног планирања у буџету, понудио младима субвенционисану куповину станова. „Ја знам – ја сам могао да… »
Вести дана »
Букти нови рат, на мети је ЕУ! Маск побеснео због казне платформи КС: "Треба вас уклонити и вратити суверенитет државама"
Блиц пре 5 сатијош 3 повезане
(Фото, видео) Ево како је аутомобил завршио на крову куће код Ћуприје! Испливао снимак возила које као да је пало с неба: Власник седео на каучу у тренутку удара
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Пуцњава на Новом Београду, испалили цео шаржер у младића (30) у познатом ресторану
Блиц пре 39 минутајош 6 повезаних
Пали шкаљарци у Београду! Били на Интерполовој потерници, ухапшени у великој акцији полиције
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана