Povezane vesti

VIDEO Vučić: Održan izuzetno veliki skup u Beogradu, verujem da mnogo veći broj misli drugačije

VIDEO Vučić: Održan izuzetno veliki skup u Beogradu, verujem da mnogo veći broj misli drugačije

Radio 021 pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naveo je da je danas "odličan dan za Srbiju, otvoreno novih 30 km autoputa, opozicija organizovala veliki protest..." On je rekao da je u Beogradu održan "izuzetno veliki skup" ljudi koji su opoziciono orijentisani… »
Vučić: Održan je veliki skup, uvek sam bio spreman da saslušam

Vučić: Održan je veliki skup, uvek sam bio spreman da saslušam

Beta pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se nakon protesta u Beogradu rekavši da je održan veliki skup opoziciono orijentisanih građana i pozvao na jedinstvo i razumevanje.   View this post on Instagram A post shared by Aleksandar Vučić… »
Vučić: U Beogradu izuzetno veliki skup, uvek sam spreman da čujem šta misle

Vučić: U Beogradu izuzetno veliki skup, uvek sam spreman da čujem šta misle

Insajder pre 6 sati
Predsedik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na društvenoj mreži Instagram, post u kome je današnji skup u Beogradu ocenio kao izuzetno veliki skup ljudi koji su opoziciono orijentisani. Iz predsedništva je poručio da moramo da slušamo jedni… »
Vučić: Uvek sam bio spreman da čujem šta misle opoziciono orjentisani ljudi

Vučić: Uvek sam bio spreman da čujem šta misle opoziciono orjentisani ljudi

Vreme pre 6 sati
Nakon što je sa prijateljima u Predsedništvu okitio jelku, predsednik Srbije je izjavio da je održan „izuzetno veliki skup“, da su „ti ljudi opoziciono orjentisani“ i da je „uvek spreman da čuje šta misle“. Nekoliko sati pre toga, za… »
Vučić: Otvaranje auto-puta veliki dan za Srbiju, moramo da slušamo jedni druge i da radimo zajedno

Vučić: Otvaranje auto-puta veliki dan za Srbiju, moramo da slušamo jedni druge i da radimo zajedno

RTS pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je iz zgrade Predsedništva da je danas bio veliki dan za Srbiju jer je otvoreno novih 30 kilometara auto-puta. Poručio je i da sve razlike ne ostavljamo po strani, ali da radimo zajedno i da pokušamo da… »
Vučić: Moramo da slušamo jedni druge i da radimo zajedno

Vučić: Moramo da slušamo jedni druge i da radimo zajedno

RTV pre 7 sati
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je važno da u ovom trenutku nastavimo da radimo zajedno, da sve naše razlike ne ostavljamo po strani, ali da pokušamo da razumemo da su mir i stabilnost u zemlji od izuzetnog… »
Vučić: Odličan dan za Srbiju, otvoren novi auto-put, opozicija organizovala veliki protest

Vučić: Odličan dan za Srbiju, otvoren novi auto-put, opozicija organizovala veliki protest

Jugmedia pre 7 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se video-snimkom putem Instagrama rekavši da je održan veliki skup opozicionih orijentisanih građana i pozvao na jedinstvo i razumevanje. U opisu objave napisao je da je danas odličan dan za Srbiju, jer je… »
Vučić se obratio javnosti: U Beogradu održan veliki skup - oko 29 hiljada ljudi, a ja sam... (video)

Vučić se obratio javnosti: U Beogradu održan veliki skup - oko 29 hiljada ljudi, a ja sam... (video)

Pravda pre 7 sati
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, obratio se javnosti putem kraćeg video snimka na društvenoj mreži Instagram. "Devetnaest sati je, kao što vidite, u zgradi Predsedništva sam. Danas je bio izvanredan dan za Srbiju. Bar do sada. Otvorili smo 30… »
Vučić: Održan je izuzetno veliki prosvjed u Beogradu

Vučić: Održan je izuzetno veliki prosvjed u Beogradu

SEEbiz pre 7 sati
BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je u Beogradu održan "izuzetno veliki prosvjed" ljudi koji su, kako je dodao, oporbeno orijentirani, te poručio da je "uvijek spreman" čuti što oni misle. Obraćajući se na Instagramu… »
Vučić okitio jelku u Predsedništvu i osvrnuo se na večerašnji protest: Održan je izuzetno veliki skup u Beogradu…

Vučić okitio jelku u Predsedništvu i osvrnuo se na večerašnji protest: Održan je izuzetno veliki skup u Beogradu…

Nova pre 7 sati
: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naveo je ovoga puta da je u Beogradu održan "izuzetno veliki skup" ljudi koji su, kako je dodao, opoziciono orijentisani, i poručio da je "uvek spreman" da čuje šta misle, kako misle i šta smatraju da je važno… »
Vučić iz Predsedništva: Održan je izuzetno veliki skup u Beogradu

Novi magazin pre 7 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naveo je ovoga puta da je u Beogradu održan "izuzetno veliki skup" ljudi koji su, kako je dodao, opoziciono orijentisani, i poručio da je "uvek spreman" da čuje šta misle, kako misle i šta smatraju da je važno da… »

N1 Info pre 8 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naveo je ovoga puta da je u Beogradu održan "izuzetno veliki skup" ljudi koji su, kako je dodao, opoziciono orijentisani, i poručio da je "uvek spreman" da čuje šta misle, kako misle i šta smatraju da je važno da… »
Vučić se oglasio povodom današnjeg protesta u Beogradu

Vučić se oglasio povodom današnjeg protesta u Beogradu

Sputnik pre 8 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naveo je da je u Beogradu održan izuzetno veliki skup ljudi koji su opoziciono orijentisani, a da je uvek spreman da čuje šta misle, kako misle i šta smatraju da je važno da se učini za našu zemlju. On je… »

Vesti dana »