Povezane vesti

Vučić se oglasio povodom protesta u Beogradu

Vučić se oglasio povodom protesta u Beogradu

Sputnik 22.12.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naveo je da je u Beogradu održan izuzetno veliki skup ljudi koji su opoziciono orijentisani, a da je uvek spreman da čuje šta misle, kako misle i šta smatraju da je važno da se učini za našu zemlju. On je… »
Vučić: Otvaranje auto-puta veliki dan za Srbiju, moramo da slušamo jedni druge i da radimo zajedno

Vučić: Otvaranje auto-puta veliki dan za Srbiju, moramo da slušamo jedni druge i da radimo zajedno

RTS 22.12.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je iz zgrade Predsedništva da je danas bio veliki dan za Srbiju jer je otvoreno novih 30 kilometara auto-puta. Poručio je i da sve razlike ne ostavljamo po strani, ali da radimo zajedno i da pokušamo da… »
VIDEO Vučić: Održan izuzetno veliki skup u Beogradu, verujem da mnogo veći broj misli drugačije

VIDEO Vučić: Održan izuzetno veliki skup u Beogradu, verujem da mnogo veći broj misli drugačije

Radio 021 22.12.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naveo je da je danas "odličan dan za Srbiju, otvoreno novih 30 km autoputa, opozicija organizovala veliki protest..." On je rekao da je u Beogradu održan "izuzetno veliki skup" ljudi koji su opoziciono orijentisani… »
Vučić: Održan je veliki skup, uvek sam bio spreman da saslušam

Vučić: Održan je veliki skup, uvek sam bio spreman da saslušam

Beta 22.12.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se nakon protesta u Beogradu rekavši da je održan veliki skup opoziciono orijentisanih građana i pozvao na jedinstvo i razumevanje.   View this post on Instagram A post shared by Aleksandar Vučić… »
Vučić: U Beogradu izuzetno veliki skup, uvek sam spreman da čujem šta misle

Vučić: U Beogradu izuzetno veliki skup, uvek sam spreman da čujem šta misle

Insajder 22.12.2024
Predsedik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na društvenoj mreži Instagram, post u kome je današnji skup u Beogradu ocenio kao izuzetno veliki skup ljudi koji su opoziciono orijentisani. Iz predsedništva je poručio da moramo da slušamo jedni… »
Vučić: Uvek sam bio spreman da čujem šta misle opoziciono orjentisani ljudi

Vučić: Uvek sam bio spreman da čujem šta misle opoziciono orjentisani ljudi

Vreme 22.12.2024
Nakon što je sa prijateljima u Predsedništvu okitio jelku, predsednik Srbije je izjavio da je održan „izuzetno veliki skup“, da su „ti ljudi opoziciono orjentisani“ i da je „uvek spreman da čuje šta misle“. Nekoliko sati pre toga, za… »
Vučić: Moramo da slušamo jedni druge i da radimo zajedno

Vučić: Moramo da slušamo jedni druge i da radimo zajedno

RTV 22.12.2024
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je važno da u ovom trenutku nastavimo da radimo zajedno, da sve naše razlike ne ostavljamo po strani, ali da pokušamo da razumemo da su mir i stabilnost u zemlji od izuzetnog… »
Vučić: Odličan dan za Srbiju, otvoren novi auto-put, opozicija organizovala veliki protest

Vučić: Odličan dan za Srbiju, otvoren novi auto-put, opozicija organizovala veliki protest

Jugmedia 22.12.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se video-snimkom putem Instagrama rekavši da je održan veliki skup opozicionih orijentisanih građana i pozvao na jedinstvo i razumevanje. U opisu objave napisao je da je danas odličan dan za Srbiju, jer je… »
Vučić se obratio javnosti: U Beogradu održan veliki skup - oko 29 hiljada ljudi, a ja sam... (video)

Vučić se obratio javnosti: U Beogradu održan veliki skup - oko 29 hiljada ljudi, a ja sam... (video)

Pravda 22.12.2024
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, obratio se javnosti putem kraćeg video snimka na društvenoj mreži Instagram. "Devetnaest sati je, kao što vidite, u zgradi Predsedništva sam. Danas je bio izvanredan dan za Srbiju. Bar do sada. Otvorili smo 30… »
Vučić: Održan je izuzetno veliki prosvjed u Beogradu

Vučić: Održan je izuzetno veliki prosvjed u Beogradu

SEEbiz 22.12.2024
BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je u Beogradu održan "izuzetno veliki prosvjed" ljudi koji su, kako je dodao, oporbeno orijentirani, te poručio da je "uvijek spreman" čuti što oni misle. Obraćajući se na Instagramu… »
Vučić okitio jelku u Predsedništvu i osvrnuo se na večerašnji protest: Održan je izuzetno veliki skup u Beogradu…

Vučić okitio jelku u Predsedništvu i osvrnuo se na večerašnji protest: Održan je izuzetno veliki skup u Beogradu…

Nova 22.12.2024
: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naveo je ovoga puta da je u Beogradu održan "izuzetno veliki skup" ljudi koji su, kako je dodao, opoziciono orijentisani, i poručio da je "uvek spreman" da čuje šta misle, kako misle i šta smatraju da je važno… »
Vučić iz Predsedništva: Održan je izuzetno veliki skup u Beogradu

Novi magazin 22.12.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naveo je ovoga puta da je u Beogradu održan "izuzetno veliki skup" ljudi koji su, kako je dodao, opoziciono orijentisani, i poručio da je "uvek spreman" da čuje šta misle, kako misle i šta smatraju da je važno da… »

N1 Info 22.12.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naveo je ovoga puta da je u Beogradu održan "izuzetno veliki skup" ljudi koji su, kako je dodao, opoziciono orijentisani, i poručio da je "uvek spreman" da čuje šta misle, kako misle i šta smatraju da je važno da… »

Vesti dana »