Povezane vesti
Vučić se oglasio povodom protesta u Beogradu
Sputnik 22.12.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naveo je da je u Beogradu održan izuzetno veliki skup ljudi koji su opoziciono orijentisani, a da je uvek spreman da čuje šta misle, kako misle i šta smatraju da je važno da se učini za našu zemlju. On je obraćajući… »
Vučić: Održan je veliki skup, uvek sam bio spreman da saslušam
Beta 22.12.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se nakon protesta u Beogradu rekavši da je održan veliki skup opoziciono orijentisanih građana i pozvao na jedinstvo i razumevanje. View this post on Instagram A post shared by Aleksandar Vučić… »
Vučić: U Beogradu izuzetno veliki skup, uvek sam spreman da čujem šta misle
Insajder 22.12.2024
Predsedik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na društvenoj mreži Instagram, post u kome je današnji skup u Beogradu ocenio kao izuzetno veliki skup ljudi koji su opoziciono orijentisani. Iz predsedništva je poručio da moramo da slušamo jedni druge, a da… »
Vučić: Uvek sam bio spreman da čujem šta misle opoziciono orjentisani ljudi
Vreme 22.12.2024
Nakon što je sa prijateljima u Predsedništvu okitio jelku, predsednik Srbije je izjavio da je održan „izuzetno veliki skup“, da su „ti ljudi opoziciono orjentisani“ i da je „uvek spreman da čuje šta misle“. Nekoliko sati pre toga, za opoziciju je rekao… »
Vučić se obratio javnosti: U Beogradu održan veliki skup - oko 29 hiljada ljudi, a ja sam... (video)
Pravda 22.12.2024
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, obratio se javnosti putem kraćeg video snimka na društvenoj mreži Instagram. "Devetnaest sati je, kao što vidite, u zgradi Predsedništva sam. Danas je bio izvanredan dan za Srbiju. Bar do sada. Otvorili smo 30… »
Vučić: Odličan dan za Srbiju, otvoren novi auto-put, opozicija organizovala veliki protest
Jugmedia 22.12.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se video-snimkom putem Instagrama rekavši da je održan veliki skup opozicionih orijentisanih građana i pozvao na jedinstvo i razumevanje. U opisu objave napisao je da je danas odličan dan za Srbiju, jer je… »
Vučić okitio jelku u Predsedništvu i osvrnuo se na večerašnji protest: Održan je izuzetno veliki skup u Beogradu…
Nova 22.12.2024
: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naveo je ovoga puta da je u Beogradu održan "izuzetno veliki skup" ljudi koji su, kako je dodao, opoziciono orijentisani, i poručio da je "uvek spreman" da čuje šta misle, kako misle i šta smatraju da je važno da se… »
Vučić: Održan je izuzetno veliki prosvjed u Beogradu
SEEbiz 22.12.2024
BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je u Beogradu održan "izuzetno veliki prosvjed" ljudi koji su, kako je dodao, oporbeno orijentirani, te poručio da je "uvijek spreman" čuti što oni misle. Obraćajući se na Instagramu, naveo je… »
Vučić iz Predsedništva: Održan je izuzetno veliki skup u Beogradu
N1 Info 22.12.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naveo je ovoga puta da je u Beogradu održan "izuzetno veliki skup" ljudi koji su, kako je dodao, opoziciono orijentisani, i poručio da je "uvek spreman" da čuje šta misle, kako misle i šta smatraju da je važno da se… »
Vesti dana »
U Srbiji oblačno i hladnije vreme, sa snegom: Najviša temperatura do pet stepeni
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 14 povezanih
Ruska luka u plamenu: Ogroman napad Ukrajinaca (video)
Večernje novosti pre 56 minutajoš 10 povezanih
Upozorenje na velike količine snega u Srbiji: Evo u kojim delovima zemlje će snežni pokrivač biti iznad 40 cm
Nova pre 26 minutajoš 8 povezanih
Kardinal Nemet u Božićnoj poslanici: Različitost u našem društvu ne treba da vodi do dubokih podela
Beta pre 2 satajoš 8 povezanih