Povezane vesti
Ceo život je posvetio muzici, a zapravo je ne voli? Karajlić otkrio: Pevam samo kada moram, a zbog pesama sam jednom promašio…
Kurir 22.12.2024
U današnjem izdanju emisije "Pusti brigu" na Kurir televiziji, gosti su bili Zorana Pavić, pevačica, kao i glumac Nenad Okanović i muzičar Nele Karajlić. Na pitanje kako rešava svoje muke, pevačica je otkrila da je ključno okruženje: - Pola života mi je… »
"I dalje me zovu Dragan, čak mi na kartici iz banke piše to ime" Nenad Okanović otkrio svoju veliku tajnu: Svi ga znamo kao…
Kurir 22.12.2024
U današnjem izdanju emisije "Pusti brigu" na Kurir televiziji, gosti su bili Zorana Pavić, pevačica, kao i glumac Nenad Okanović i muzičar Nele Karajlić. Okanović je pred Kuritovim kamerama otkrio da iako to ne pokazuje, on ima afinitete prema muzici… »
Vesti dana »
Sednica Skupštine o predlogu opozicije za glasanje o nepoverenju vladi
RTV pre 1 satjoš 14 povezanih
Počeo sastanak Vučića sa najvišim rukovodstvom Ministarstva odbrane i Vojske Srbije
Sputnik pre 20 minutajoš 9 povezanih
Vojska SAD: Uspostavljena blokada iranskih luka, pomorska trgovina Irana skoro potpuno zaustavljena
N1 Info pre 11 minutajoš 11 povezanih
Hoće li kiša pokvariti planove? Ivan Ristić otkrio kakvo će vreme biti za Prvi maj, pomenuo i sneg
Mondo pre 1 satjoš 12 povezanih