Povezane vesti
"Čiko, vidim ivaninu ruku, telefon joj je na stolu" Ubistvo devojke u Beogradu potreslo je Srbiju, njen otac progovorio: "Oni…
Kurir 22.12.2024
"Moju Ivanu ubio je tako što je jednu ruku stavio na njen nos, a drugu na usta. Njegov DNK nađen je ispod noktiju moje ćerke", počinje priču Slobodan Krivokapić iz Lovćenca, otac pre dve godine svirepo ubijene studentkinje. Nakon zločina poternica je… »
"Mi smo u žalosti, a oni su imali 4 slavlja u porodici od tada" Otac ubijene Ivane na 2. godišnjicu zločina
Telegraf 22.12.2024
Preporučujemo. "Moju Ivanu ubio je tako što je jednu ruku stavio na njen nos, a drugu na usta. Njegov DNK nađen je ispod noktiju moje ćerke", počinje priču za "Telegraf. rs" Slobodan Krivokapić iz Lovćenca, otac pre dve godine svirepo ubijene… »
Vesti dana »

(Mape) polarni vrtlog se spušta! Temperatura danas u dramatičnom padu, meteorolog otkrio tačan dan kada u Srbiju stiže hladan front
Blic pre 1 satjoš 8 povezanih

„Putin apsolutni dobitnik, Tramp ostao kratkih rukava“: Sagovornici Danasa o susretu američkog i ruskog predsednika
Danas pre 10 satijoš 6 povezanih

"Uhapšeno 18 ljudi i hapšenja se nastavljaju": Dačić posle protesta: "Žandarm povređen u Valjevu"
Blic pre 6 satijoš 4 povezane

Vučić: Vreme odgovornosti dolazi, Srbiju nikad neće moći da pobede
Euronews pre 6 satijoš 5 povezanih