Povezane vesti
"Žao nam je, Ivana je mrtva": Misterija ubistva studentkinje u Beogradu, osumnjičeni i dalje u bekstvu
Mondo pre 3 sata
Ivana Krivokapić ubijena je u noći između 22. decembra i 23. decembra 2022. godine. "Moju Ivanu ubio je tako što je jednu ruku stavio na njen nos, a drugu na usta. Njegov DNK nađen je ispod noktiju moje ćerke", počinje priču Slobodan Krivokapić… »
Ubio je studentkinju u stanu u Beogradu, pokušao da obezbedi alibi i nestao bez traga: Kako je planinar iz Crne Gore nasamario…
Nova pre 5 sati
: Ivana Krivokapić (26) ubijena je decembra 2022. godine u iznajmljenom stanu u Mirijevu, a osumnjičeni za njeno ubistvo do danas nije pronađen. Policija i tužilaštvo su utvrdili da je reč o Jetmiru Gočaju iz Crne Gore, koji je uspeo da nakon… »
Ovaj čovek je opasan, ako ga vidite zovite policiju: Već dve godine ga organi reda traže zbog najtežeg zločina
Blic pre 7 sati
Prošlo je dve godine od brutalnog ubistva studentkinje Ivane Krivokapić (26). Ubica je Ivanu zadavio golim rukama, a onda zaključao u iznajmljenom stanu u Zvezdari. Za njeno ubistvo osumnjičen je njen dečko Jetmir Gočaj (25) koji pune dve godine… »
"Čiko, vidim ivaninu ruku": Dve godine od ubistva Ivane Krivokapić na Zvezdari, otac skrhan od bola čeka pravdu: Oni su…
Blic pre 10 sati
Moju Ivanu ubio je tako što je jednu ruku stavio na njen nos, a drugu na usta. Njegov DNK nađen je ispod noktiju moje ćerke, ovako priču počinje Slobodan Krivokapić iz Lovćenca, otac pre dve godine svirepo ubijene studentkinje. Nakon zločina… »
Vesti dana »
Protest na Slaviji bio masovniji od onog 5. oktobra: Najveći ikad održan u Srbiji
Radio 021 pre 4 satijoš 21 povezana
Tekst povodom pada nadstrešnice koji Inženjerska komora nije objavila u svom glasilu
Novi magazin pre 4 satijoš 2 povezane