Povezane vesti
Milivojević (DS): Političari moraju da budu spremni da snose rizike bavljenja politikom u Srbiji
Danas 23.12.2024
Novoizabrani predsednik Demokratske stranke (DS) Srđan Milivojević ocenio je da političari moraju da budu spremni da snose rizike bavljenja politikom u Srbiji. „Nije ideja da mi Vučića fizički pobedimo na njegovom terenu nasilja. Ne, mi treba da… »
Milivojević: Političari moraju da budu spremni da snose rizike bavljenja politikom u Srbiji
Novi magazin 23.12.2024
Novoizabrani predsednik Demokratske stranke (DS) Srđan Milivojević ocenio je da političari moraju da budu spremni da snose rizike bavljenja politikom u Srbiji. "Nije ideja da mi Vučića fizički pobedimo na njegovom terenu nasilja. Ne, mi treba da… »
Milivojević (DS): Političari moraju da budu spremni da snose rizike bavljenja politikom u Srbiji
Beta 23.12.2024
Novoizabrani predsednik Demokratske stranke (DS) Srđan Milivojević ocenio je da političari moraju da budu spremni da snose rizike bavljenja politikom u Srbiji. "Nije ideja da mi Vučića fizički pobedimo na njegovom terenu nasilja. Ne, mi treba da… »
Milivojević: Političari moraju da budu spremni da snose rizike bavljenja politikom u Srbiji
N1 Info 23.12.2024
Novoizabrani predsednik Demokratske stranke (DS) Srđan Milivojević ocenio je da političari moraju da budu spremni da snose rizike bavljenja politikom u Srbiji. „Nije ideja da mi Vučića fizički pobedimo na njegovom terenu nasilja. Ne, mi treba da… »
Radio sto plus 23.12.2024
“Nije ideja da mi Vučića fizički pobedimo na njegovom terenu nasilja. Ne, mi treba da obesmislimo njegove laži i razotkrijemo korupciju koja ubija ljude”, rekao je Milivojević za današnji list Nova, odgovarajući na pitanje da li se boji da bi moglo da… »
Vesti dana »

Saslušanje Zlatana Eleka odloženo na "neodređeno vreme" zbog zdravstvenih razloga njegovog advokata
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Amerikanci predložili da se napravi pauza: Ušakov: Suspendovano pitanje nove runde pregovora između Rusije i SAD
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Novi dekan Filozofskog fakulteta u Nišu profesor Vladimir Ž. Jovanović
Blic pre 3 satajoš 1 povezana