Povezane vesti
Milivojević (DS): Političari moraju da budu spremni da snose rizike bavljenja politikom u Srbiji
Danas 23.12.2024
Novoizabrani predsednik Demokratske stranke (DS) Srđan Milivojević ocenio je da političari moraju da budu spremni da snose rizike bavljenja politikom u Srbiji. „Nije ideja da mi Vučića fizički pobedimo na njegovom terenu nasilja. Ne, mi treba da… »
Milivojević: Političari moraju da budu spremni da snose rizike bavljenja politikom u Srbiji
N1 Info 23.12.2024
Novoizabrani predsednik Demokratske stranke (DS) Srđan Milivojević ocenio je da političari moraju da budu spremni da snose rizike bavljenja politikom u Srbiji. „Nije ideja da mi Vučića fizički pobedimo na njegovom terenu nasilja. Ne, mi treba da… »
Milivojević (DS): Političari moraju da budu spremni da snose rizike bavljenja politikom u Srbiji
Radio sto plus 23.12.2024
“Nije ideja da mi Vučića fizički pobedimo na njegovom terenu nasilja. Ne, mi treba da obesmislimo njegove laži i razotkrijemo korupciju koja ubija ljude”, rekao je Milivojević za današnji list Nova, odgovarajući na pitanje da li se boji da bi moglo da… »
Vesti dana »
„Sve je to očekivano“ Vučić u Dnevniku RTS-a o klasteru 3: Samo dve-tri zemlje su bile snažno protiv, ne treba previše očajavati, ali žao mi je saboraca koji su vredno radili
Dnevnik pre 3 satajoš 44 povezane
Vučić: I dalje postoji nada za Klaster 3, parlamentarni izbori najverovatnije prvi
Insajder pre 2 satajoš 51 povezana
Rezolucija EP o Srbiji: kritike, zabrinutost i pozivi da se suspenduje evropski novac (VIDEO)
Insajder pre 45 minutajoš 24 povezane
Omladinci Španije ubedljivi protiv Hrvatske za plasman u finale Evropskog prvenstva
Serbian News Media pre 2 satajoš 50 povezanih
Automobil udario devojčicu (11) na biciklu. ”Tojota” pokupila maloletnicu, odmah je zbrinuta.
Dnevnik pre 3 satajoš 25 povezanih