Povezane vesti
Milivojević (DS): Političari moraju da budu spremni da snose rizike bavljenja politikom u Srbiji
Danas pre 5 sati
Novoizabrani predsednik Demokratske stranke (DS) Srđan Milivojević ocenio je da političari moraju da budu spremni da snose rizike bavljenja politikom u Srbiji. „Nije ideja da mi Vučića fizički pobedimo na njegovom terenu nasilja. Ne, mi treba da… »
Milivojević: Političari moraju da budu spremni da snose rizike bavljenja politikom u Srbiji
Novi magazin pre 7 sati
Novoizabrani predsednik Demokratske stranke (DS) Srđan Milivojević ocenio je da političari moraju da budu spremni da snose rizike bavljenja politikom u Srbiji. "Nije ideja da mi Vučića fizički pobedimo na njegovom terenu nasilja. Ne, mi treba da… »
Milivojević (DS): Političari moraju da budu spremni da snose rizike bavljenja politikom u Srbiji
Beta pre 8 sati
Novoizabrani predsednik Demokratske stranke (DS) Srđan Milivojević ocenio je da političari moraju da budu spremni da snose rizike bavljenja politikom u Srbiji. "Nije ideja da mi Vučića fizički pobedimo na njegovom terenu nasilja. Ne, mi treba da… »
Milivojević: Političari moraju da budu spremni da snose rizike bavljenja politikom u Srbiji
N1 Info pre 7 sati
Novoizabrani predsednik Demokratske stranke (DS) Srđan Milivojević ocenio je da političari moraju da budu spremni da snose rizike bavljenja politikom u Srbiji. „Nije ideja da mi Vučića fizički pobedimo na njegovom terenu nasilja. Ne, mi treba da… »
Radio sto plus pre 7 sati
“Nije ideja da mi Vučića fizički pobedimo na njegovom terenu nasilja. Ne, mi treba da obesmislimo njegove laži i razotkrijemo korupciju koja ubija ljude”, rekao je Milivojević za današnji list Nova, odgovarajući na pitanje da li se boji da bi… »
Vesti dana »
Slavica Radovanović: Kako se računa broj ljudi na protestu i koliko ih je stvarno bilo
N1 Info pre 3 satajoš 23 povezane
Tekst povodom pada nadstrešnice koji Inženjerska komora nije objavila u svom glasilu
Novi magazin pre 8 satijoš 2 povezane
"Alarm: - vanredni događaj: Ostanite kod kuće!" MUP šalje građanima hitne SMS poruke, a evo šta piše u posebnom upozorenju
Blic pre 8 minutajoš 34 povezane