Povezane vesti

Đukanović o „državnom vlasništvu nad decom”: Ja sam u pravu, ne menjam stav

Đukanović o „državnom vlasništvu nad decom”: Ja sam u pravu, ne menjam stav

Vreme 23.12.2024
Poslanik SNS-a Vladimir Đukanović se ne odriče stava da je dete vlasništvo države, a naknadno je pridodao i boga i roditelje. Socijalni radnici su se ogradili od ovakvih stavova i tvrde da su opasni. Narodni poslanik Srpske napredne stranke Vladimir… »
Đukanović ne menja stav: Gospod, država i na kraju roditelji – istinski su naši vlasnici

Đukanović ne menja stav: Gospod, država i na kraju roditelji – istinski su naši vlasnici

Danas 23.12.2024
Poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović naveo je da je njegova izjava da je „dete vlasništvo države sve do punoletstva“ isečak iz gostovanja u kome je, kako tvrdi, argumentovao takav stav „koji nikoga nije zanimao“… »
Đuka tone sve dublje i sve je bahatiji: Pogledajte šta naprednjak sada kaže o svojoj sramnoj izjavi da je dete vlasništvo…

Đuka tone sve dublje i sve je bahatiji: Pogledajte šta naprednjak sada kaže o svojoj sramnoj izjavi da je dete vlasništvo…

Nova 23.12.2024
: Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović naveo je da je njegova izjava da je "dete vlasništvo države sve do punoletstva" isečak iz gostovanja u kome je, kako tvrdi, argumentovao takav stav "koji nikoga nije zanimao". Đukanović je u… »
Đukanović: Izjava o deci samo isečak iz gostovanja. Gospod, država, pa roditelji - to su naši istinski vlasnici

Đukanović: Izjava o deci samo isečak iz gostovanja. Gospod, država, pa roditelji - to su naši istinski vlasnici

NIN 23.12.2024
Poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović naveo je da je njegova izjava da je "dete vlasništvo države sve do punoletstva" isečak iz gostovanja u kome je, kako navodi u autorskom tekstu za današnji list Politika, argumentovao stav… »
Đukanović se ne odriče stava da je dete vlasništvo države, pridodao i Boga i roditelje

Đukanović se ne odriče stava da je dete vlasništvo države, pridodao i Boga i roditelje

Radio 021 23.12.2024
Poslanik SNS Vladimir Đukanović naveo je da je njegova izjava da je "dete vlasništvo države sve do punoletstva" isečak iz gostovanja u kome je, kako tvrdi, argumentovao takav stav. Đukanović je u autorskom tekstu za današnji list Politika naveo da… »

N1 Info 23.12.2024
Poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović naveo je da je njegova izjava da je "dete vlasništvo države sve do punoletstva" isečak iz gostovanja u kome je, kako tvrdi, argumentovao takav stav "koji nikoga nije zanimao". Đukanović je u… »

Vesti dana »