Povezane vesti

Lalatovićevo ponašanje osuđuje i njegov sopstveni klub

Lalatovićevo ponašanje osuđuje i njegov sopstveni klub

RTK 23.12.2024
Nakon utakmice između Vojvodine i FK Radnički 1923 koja je odigrana prethodne subote i incidenta u kome je šef stručnog štaba FK Vojvodine Nenad Lalatović napao trenera kragujevačkog Radničkog Feđu Dudića osude na ponašanje Lalatovića ne… »
Voša pokrenula disciplinski postupak protiv Lalatovića posle novog ispada i svađe

Voša pokrenula disciplinski postupak protiv Lalatovića posle novog ispada i svađe

Radio 021 23.12.2024
FK Vojvodina pokrenuo je disciplinski postupak protiv šefa stručnog štaba Nenada Lalatovića nakon incidenta i svađe posle utakmice sa Radničkim u Novom Sadu. Lalatović i trener Radničkog Feđa Dudić verbalno su se sukobili u sali za konferencije… »
Lalatović: „Sramota me je, ispao sam seljačina“

Lalatović: „Sramota me je, ispao sam seljačina“

Nova 23.12.2024
: Nenad Lalatović, trener Vojvodine, govorio je o sukobu sa Feđom Dudućem. Lalatović je izazvao incident kada se sukobio sa trenerom Radničkog iz Kragujevca, a nemile scene su se sa terena prenele i na salu u kojoj je održana konferencija za medije… »
"Ispao sam seljačina i primitivac, izvinjavam se": Lalatović progovorio o nasrtaju na Dudića

"Ispao sam seljačina i primitivac, izvinjavam se": Lalatović progovorio o nasrtaju na Dudića

Mondo 23.12.2024
Nenad Lalatović pričao je o sukobu sa Feđom Dudićem. Vojvodina je pobedila Radnički u Superligi, a meč nije bio u prvom planu. Došlo je do verbalnog i umalo i fizičkog sukoba između trenera Nenada Lalatovića i Feđe Dudića. Prvo je bilo čarki… »
"Ispao sam seljačina...": Javio se Lalatović i otkrio pozadinu sukoba sa Dudićem

"Ispao sam seljačina...": Javio se Lalatović i otkrio pozadinu sukoba sa Dudićem

Večernje novosti 23.12.2024
Nedavno je srpski fudbal potresao novi skandal, kada su se sukobili trener Vojvodine Nenad Lalatović i strateg Radničkog iz Kragujevca Feđa Dudić. Sada se oglasio strateg "voše" i otkrio pozadinu priče. FOTO: FK Vojvodina Opisao je Lalatović kako… »
Lalatović: "Izvinjavam se, ispao sam seljačina! Nije Dudić Miloš Obilić..."

Lalatović: "Izvinjavam se, ispao sam seljačina! Nije Dudić Miloš Obilić..."

Sportske.net 23.12.2024
Pale su i teške reči, uvrede, gosti tvrde čak i fizičkog kontakta, ali Lalatović je u izjavi za Mocart sport izneo svoje viđenje čitavog događaja. "Želeo bih prvo da se za svoj postupak izvinim kome treba, a to su pre svih fudbalski klub… »
Oglasio se nenad Lalatović posle skandala: „Kunem se u svoju majku, ništa mu nisam rekao na nacionalnoj osnovi!“

Oglasio se nenad Lalatović posle skandala: „Kunem se u svoju majku, ništa mu nisam rekao na nacionalnoj osnovi!“

Hot sport 23.12.2024
Pobeda u derbiju protiv Radničkog 1923 donela je Vojvodini tri važna boda, ali umesto euforije posle meča, pažnju je privukao incident na konferenciji za medije. Nenad Lalatović, trener Vojvodine, našao se u centru skandala zbog uvreda upućenih… »
Lalatović se pokajao: Ispao sam primitivac, ali nije on Obilić

Lalatović se pokajao: Ispao sam primitivac, ali nije on Obilić

Sport klub 23.12.2024
"Želeo bih prvo da se za svoj postupak izvinim kome treba, a to su pre svih Fudbalski klub Vojvodina i njeni navijači", rekao je Nenad Lalatović u intervjuu za "Mozzart sport". „Meni je pred početak utakmice bitno bilo samo da pobedimo Radnički bez… »
Lalatović objasnio kako je izbio haos: "Ispao sam seljačina"

Lalatović objasnio kako je izbio haos: "Ispao sam seljačina"

B92 23.12.2024
Nenad Lalatović, trener fudbalera Vojvodine, izvinio se javnosti i objasnio pozadinu događaja koji su obeležili meč 20. kola Superlige protiv Radničkog iz Kragujevca. Novosađani su slavili (3:2), ali će taj duel ostati u sećanju zbog sukoba Nenada… »
Navijači Vojvodine: „Lalatović zaslužio momentalni otkaz“

Navijači Vojvodine: „Lalatović zaslužio momentalni otkaz“

Danas 23.12.2024
Navijači Vojvodine okupljeni oko foruma fkvojvodina.com oglasili su se povodom dešavanja na konferenciji za novinare nakon utakmice između Vojvodine i Radničkog iz Kragujevca. Naime, trener Fudbalskog kluba Vojvodina Nenad Lalatović uputio je niz… »
Vojvodina pokrenula disciplinski postupak protiv Lalatovića

Vojvodina pokrenula disciplinski postupak protiv Lalatovića

Sportski žurnal 23.12.2024
Klub traži da se utvrdi istina. Fudbalski klub Vojvodina osudio je danas ponašanje svog trenera Nenada Lalatovića koji se verbalno sukobio sa kolegom iz Radničkog 1923 Feđom Dudićem posle prvenstvene utakmice i pokrenuo je disciplinski postupak… »
Vojvodina pokrenula disciplinski postupak protiv Nenada Lalatovića

Vojvodina pokrenula disciplinski postupak protiv Nenada Lalatovića

Danas 23.12.2024
Fudbalski klub Vojvodina oglasio se posle incidenta posle utakmice sa Radničkim 1923. Nakon duela u Novom Sadu došlo je do verbalnog i na granici fizičkog obračuna trenera dva tima Nenada Lalatovića i Feđe Dudića. Novosadski klub se obratio u… »
Pokreće se disciplinski postupak protiv nenada Lalatovića: Oglasila se i Vojvodina povodom incidenta!

Pokreće se disciplinski postupak protiv nenada Lalatovića: Oglasila se i Vojvodina povodom incidenta!

Hot sport 23.12.2024
Nemile scene na Karađorđu dobijaju epilog! Vojvodina je uspela da slavi nakon velike borbe i drame na Karađorđu protiv kragujevačkog Radničkog rezultatom 3:2, ali proed solidnog meča ova utakmica će ostati upisana u istoriji i zbog incidenta nakon… »
Vojvodina pokrenula disciplinski postupak protiv Lalatovića!

Vojvodina pokrenula disciplinski postupak protiv Lalatovića!

Mondo 23.12.2024
FK Vojvodina oglasila se saopštenjem povodom sukoba Nenada Lalatovića i Feđe Dudića. FK Vojvodina oglasila se saopštenjem povodom sukoba Nenada Lalatovića i Feđe Dudića nakon utakmice na "Karađorđu". Bilo je teških reči, videli smo da je… »
Vojvodina se oglasila: Osuđujemo ponašanje Nenada Lalatovića

Vojvodina se oglasila: Osuđujemo ponašanje Nenada Lalatovića

Sport klub 23.12.2024
Povodom incidenta na konferencije za novinare posle meča Vojvodine i Radničkog iz Kragujevca, kada je Nenad Lalatović, trener Vojvodine, napao kolegu Feđu Dudića, oglasio se i tim iz Novog Sada, koji je osudio ponašanje svog šefa struke… »
Ukor za Nenada Lalatovića: Vojvodina pokrenula disciplinski postupak protiv trenera

Ukor za Nenada Lalatovića: Vojvodina pokrenula disciplinski postupak protiv trenera

Fudbalski klub Vojvodina osudio je danas ponašanje svog trenera Nenada Lalatovića koji se verbalno sukobio sa kolegom iz Radničkog 1923 Feđom Dudićem posle prvenstvene utakmice i pokrenuo je disciplinski postupak protiv njega, a disciplinske organe… »
Oglasili se iz Bosne i Hercegovine! Evo šta su rekli o sukobu Nenada Lalatovića i Feđe Dudića

Oglasili se iz Bosne i Hercegovine! Evo šta su rekli o sukobu Nenada Lalatovića i Feđe Dudića

Sindikat profesionalnih fudbalera u BiH najavio je da će treneru Radničkog 1923 Feđi Dudiću pružiti svu potrebnu pravnu i drugu podršku nakon što ga je napao trener Vojvodine Nenad Lalatović. FOTO: Printskrin/Mocart tv/ Jutjub Dudić je bio… »
Vojvodina pokrenula disciplinski postupak protiv Nenada Lalatovića zbog napada na Feđu Dudića!

Vojvodina pokrenula disciplinski postupak protiv Nenada Lalatovića zbog napada na Feđu Dudića!

Telegraf 23.12.2024
Preporučujemo. U okviru 20. kola Superlige Srbije su svoj meč odigrali Vojvodina i Radnički iz Kragujevca, gde su Novosađani slavili sa 3:2. Međutim, senku na čitavu utakmicu je bacila i nemila scena koja se dogodila nakon utakmice. Sve se odigralo… »

Vesti dana »