Povezane vesti
Maja Sever za „Svet i mi“ iz Zagreba: Frustracija u društvu velika - nešto u školskom sistemu ne funkcioniše (VIDEO)
Insajder 23.12.2024
I Zagreb i cela Hrvatska se suočavaju i sa uzrocima i sa posledicama napada u Osnovnoj školi “Prečko”, kada je devetnaestogodišnji mladić ubio sedmogodišnje dete i ranio učenike i učiteljicu. Dok inspekcija proverava psihijatrijsku bolnicu u kojoj se… »
"Guraju Srbiju u unutrašnje sukobe da zaštite svoje interese" Vujičić: Neprijatno nam je kad ovo gledamo, ali to se dešava…
Kurir 23.12.2024
Neće biti nikakve prelazne Vlade, i na vlast niko neće doći nikako drugačije sem na izborima, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić i podvukao da Srbija ide u budućnost bez vraćanja u prošlost, ma koliko pritisci i pretnje biti veliki. Vučić se… »
Održan protest u Beogradu: Vučić odbija mogućnost formiranja prelazne vlade: Počinje "Jutro na Blic"
Blic 23.12.2024
Održan protest u Beogradu - studenti blokirali Slaviju i okolne ulice; Predsednik Aleksandar Vučić odbija mogućnost formiranja prelazne vlade i tvrdi da to znači dolazak opozicije na vlast bez izbora; Oglasio se patrijarh Porfirije: Crkva zabrinuta zbog… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 5 sati

"Trampe, pa ti to nama pretiš!" Medvedev brutalno odgovorio: NIsmo mi ni Izrael, ni Iran! Znaš li kojem ratu ovo vodi?
Alo pre 9 satijoš 3 povezane

Uhapšen muškarac za koga se sumnja da je namerno izazvao požar i pucao iz pištolja u Novom Sadu
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

"Ne trčim ni za kim, on mora prvi da se javi": Ena Čolić oči u oči sa Pejom: "Nije mi svejedno" (Video)
Blic pre 5 satijoš 2 povezane