Povezane vesti
"Ovim su pokazali da me ne vole" Tanja Savić žestoko o kolegama: Otkrila kakve je pozive dobila i ko ju je jedini podržao
Kurir pre 6 sati
Tanja Savić progovorila je, po prvi put , o utiscima o koncertu u Beogradskoj Areni koji su se sada već slegli, kolegama koji su došli da je podrže, ali i o onima koji pak, nisu došli. - Ja sam prezadovoljna, ovo je moje prvo uključenje nakon… »
"Bane je ispao pametan, znao je kakve benefite to može da mu donese, ostali su glupi" Šok izjava Tanje Savić o kolegama iz…
Blic pre 7 sati
Prošlo je mecec dana otkako je Tanja Savić održala spektakularni koncert u Areni, a pevačica je prokomentarisala to što nije dobila podršku od pojedinih kolega, pre svega iz "Zvezda Granda". - Dela govore više od reči, nisam neko ko se hvali… »
Vesti dana »
Student Davud Delimeđac nakon protesta: Ostajemo na fakultetima i za Novu godinu i za Božić
Blic pre 6 satijoš 23 povezane
Akcija Zastani Srbijo organizovana u više gradova, nastavljene studentske blokade
Beta pre 27 minutajoš 38 povezanih
„Za sve je kriv Zakon gravitacije…“: Tekst o nadstrešnici koji Inženjerska komora nije objavila
Danas pre 9 satijoš 2 povezane
RHMZ upozorava na jake snežne padavine, crveni meteo-alarm za zapadnu Srbiju
RTS pre 5 satijoš 34 povezane