Povezane vesti
Pao zagrljaj između bivših supružnika u emisiji: Dajana se slomila kada ju je Žika zagrlio: Srce moje...
Kurir pre 31 dana
Kao jednog člana žirija u emisiji "Nikad nije kasno" Žika jakšić ugostuio svoju bivšu suprugu Dajanu Paunović. Dok su u par navrata kroz šalu i opaske evocirali uspomene na njihov brak i prisetili se nekih događaja, Žika je u jednom trenutku… »
(Video) "dušo moja, uvek sam bio rame za plakanje": Dajana Paunović se slomila kod bivšeg muža u emiiji - Žika Jakić je…
Blic pre 30 dana
Voditelj i autor emisije "Nikad nije kasno" u jednoj od prethodnih epizoda ugostio je bivšu suprugu Dajanu Paunović. Za vreme emisije, Žika je pustio pesmu "Boli me, boli nevero" koji su otpevale Dajana i njena kuma, Ilda Šaulić, što je Paunovićevu… »
Vesti dana »
AP: Teško da će se Kremlj uzbuđivati zbog Trampove pretnje novim sankcijama Rusiji
Danas pre 6 satijoš 6 povezanih
CENTAR ZA KULTURU VALJEVO OTKAZUJE SVE ZAKAZANE PROGRAME U JANUARU “U CILJU ZAŠTITE KULTURNIH MANIFESTACIJA OD POLITIČKIH PRITISAKA I ZLOUPOTREBA”
Valjevska posla pre 6 satijoš 1 povezana
Od nedelje 21 stepen! Jutarnja sutra u minusu, a onda temperatura raste i raste, ali biće i snega i to u Beogradu! Detaljna vremenska prognoza do kraja januara
Blic pre 27 minutajoš 1 povezana
Isak Bonga posle sjajne partije protiv Pariza: Odigrali smo ovaj meč kao da je finale
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Policajci pucali u znak upozorenja: Detalji drame na Čukarici, potraga za vozačem koji je udario saobraćajca
Blic pre 7 satijoš 1 povezana