Povezane vesti
Privremeno ukidanje đačkih polazaka
RTV 23.12.2024
NOVI SAD - JGSP "Novi Sad“ obaveštava korisnike usluga da polasci koji su u redu vožnje označeni kao „ĐAČKI“ neće biti na snazi od 24.12.2024. godine do 20.01.2025. U navedenom periodu neće saobraćati đačke linije 3B (Petrovaradin – Puckaroš OŠ… »
GSP: Od sutra bez đačkih polazaka
Moj Novi Sad 23.12.2024
JGSP "Novi Sad" obaveštava korisnike usluga da polasci koji su u redu vožnje označeni kao "ĐAČKI" neće biti na snazi od utorka, 24. decembra. Oni se ukidaju, privremeno, do 20. januara 2025 godine. U navedenom periodu neće saobraćati đačke linije 3B… »
GSP privremeno ukinuo đačke polaske autobusa dok traje raspust
Radio 021 23.12.2024
GSP je privremeno ukinuo polaske autobusa koji su u redu vožnje označeni kao đački. Ovo se redovno radi kad se završi školska godina. U pitanju su autobusi na linijama 3b, Petrovaradin (OŠ "Jovan Dučić") - Puckaroš i 6a, Adice - Veternik (OŠ "Marija… »
Vesti dana »

Uprava Prirodno-matematičkog fakulteta zahteva momentalno puštanje njihovog studenta na slobodu
Danas pre 7 satijoš 45 povezanih

SNS za danas najavila skupove u 50 mesta širom Srbije: "Očekujemo više od 20.000 ljudi"
NIN pre 29 minutajoš 51 povezana

Pretučeni student iz Valjeva: Njih petorica me tukla krvnički, dok nije došao inspektor i podigao me
N1 Info pre 2 satajoš 3 povezane

Još tri meseca kućnog pritvora za novosadske aktiviste PSG-a i STAV
Danas pre 4 satijoš 10 povezanih

Veliki posao zvezde: Sjajni golman produžio ugovor sa klubom! Oglasio se branko Lazić: Emotivnom porukom se oprostio od Zvezde!
Hot sport pre 44 minutajoš 31 povezana