Povezane vesti

Zašto je Ilon Mask opsednut Britanijom

BBC News pre 7 sati
Američki milijarder je promenio ploču kada je u pitanju Velika Britanija i postoje tragovi koji pomažu da se objasni zašto. Po povratku sa poslovnog puta u London i Oksford 2012. godine, Ilon Mask je postavio objavu na društvenoj mreži Tviteru… »

Danas pre 7 sati
Po povratku sa poslovnog puta u London i Oksford 2012. godine, Ilon Mask je postavio objavu na društvenoj mreži Tviteru. „Upravo sam se vratio… Sreo sam se sa mnogo zanimljivih ljudi“, napisao je. „Stvarno mi se sviđa Britanija!“. Danas, 12… »

Blic pre 7 sati
Po povratku sa poslovnog puta u London i Oksford 2012. godine, Ilon Mask je postavio objavu na društvenoj mreži Tviteru. „Upravo sam se vratio… Sreo sam se sa mnogo zanimljivih ljudi", napisao je. „Stvarno mi se sviđa Britanija!". Danas, 12… »

NIN pre 7 sati
Po povratku sa poslovnog puta u London i Oksford 2012. godine, Ilon Mask je postavio objavu na društvenoj mreži Tviteru. "Upravo sam se vratio… Sreo sam se sa mnogo zanimljivih ljudi", napisao je. "Stvarno mi se sviđa Britanija!". Danas, 12 godina… »

Radio 021 pre 7 sati
Američki milijarder je promenio ploču kada je u pitanju Velika Britanija i postoje tragovi koji pomažu da se objasni zašto. EPA Ilon Mask u poslednje vreme često ulazi u žučne rasprave o dešavanjima u Ujedinjenom Kraljevstvu Po povratku sa… »

Vesti dana »