Повезане вести

Спомиње по*нографију, експлицитне сцене и приче о изгледу полног органа: Језиви списак глумице процурио на Интернет

Спомиње по*нографију, експлицитне сцене и приче о изгледу полног органа: Језиви списак глумице процурио на Интернет

Мондо 23.12.2024
Глумица Блејк Лајвли је током снимања филма "Ит ендс витх ус" изнела своје захтеве у 30 тачака - скоро све се тичу интимних питања. Глумица Блејк Лајвли тужила је глумца и редитеља Џастина Балдонија за се*суално… »
Глумац добио отказ: Позната фирма прекинула сарадњу са звездом филма "Ит ендс витх ус" након експлозивних тврдњи

Глумац добио отказ: Позната фирма прекинула сарадњу са звездом филма "Ит ендс витх ус" након експлозивних тврдњи

Мондо 23.12.2024
Тужба Блејк Лајвли покренула лавину. Глумица Блејк Лајвли поднела је тужбу против бившег сарадника и колеге Џастина Балдонија, с којим је снимила филм "Ит ендс витх ус". Блејк га је оптужила за се*суално узнемиравање и навела… »
Након оптужби за сексуално узнемиравање Балдони у новом проблему ВИДЕО

Након оптужби за сексуално узнемиравање Балдони у новом проблему ВИДЕО

Б92 23.12.2024
Након што га је Блејк Лајвли оптужила за сексуално узнемиравање, Џастин Балдони се налази у озбиљној невољи. Наиме, након што је Блејк Лајвли оптужила колегу Џастина Балдонија, ВМЕ агенција за таленте му је већ окренула… »
Блејк Лајвли тужила Џастина Балдонија, колегу из филма „Ит Ендс Витх Ус“

Блејк Лајвли тужила Џастина Балдонија, колегу из филма „Ит Ендс Витх Ус“

Н1 Инфо 23.12.2024
Америчка глумица Блејк Лајвли поднела је током викенда тужбу против колеге Џастина Балдонија, са којим је снимила филм "Ит Ендс Витх Ус". Она га оптужује за сексуално узнемиравање и кампању "уништавања" њеног угледа. Правни… »
"Гледао ме док сам била топлес и испитивао о оргазмима": Откривени детаљи скандала који потреса Холивуд

"Гледао ме док сам била топлес и испитивао о оргазмима": Откривени детаљи скандала који потреса Холивуд

Мондо 23.12.2024
Блејк Лајвли је са глумцем и редитељем Џастином Балдонијем играла у остварењу "Ит ендс витх ус" Један од филмова о којем се највише причало ове године је остварење "Ит ендс витх ус" у којем је главну улогу играла Блејк… »

Вести дана »