Povezane vesti

U Republici Srpskoj pušten u rad Sistem hitnog obaveštavanja javnosti o nestanku maloletnih lica

U Republici Srpskoj pušten u rad Sistem hitnog obaveštavanja javnosti o nestanku maloletnih lica

Euronews pre 2 sata
U Republici Srpskoj danas je pušten u rad Sistem hitnog obaveštavanja javnosti u slučaju nestanka maloletnog lica "Pronađi me". Aerodrom i Autoputevi Srpske postavili su obaveštenja na led panelima da je sistem aktivan. Platforma "Pronađi me" … »
Na telefone stižu obaveštenja: U Srpskoj aktiviran sistem u slučaju nestanka maloletnika "Pronađi me"

Na telefone stižu obaveštenja: U Srpskoj aktiviran sistem u slučaju nestanka maloletnika "Pronađi me"

Blic pre 4 sati
Sistem hitnog obaveštavanja javnosti u slučaju nestanka maloletne osobe "Pronađi me" od danas je aktivan u Republici Srpskoj. Građani su na mobilne telefone počeli da dobijaju poruke koji ih vodi na stranicu na kojoj se navodi da platforma… »
Sistem „Pronađi me“ pušten u rad u Republici Srpskoj

Sistem „Pronađi me“ pušten u rad u Republici Srpskoj

N1 Info pre 4 sati
Sistem hitnog obaveštavanja javnosti u slučaju nestanka maloletne osobe, pod nazivom "Pronađi me", pušten je u rad u Republici Srpskoj. Banjalučki aerodrom i Autoputevi Republike Srpske postavili su obaveštenja na led panelima da je sistem aktivan… »
Sistem "Pronađi me" proradio i u Republici Srpskoj: Kad nestane dete stižu hitna obaveštenja

Sistem "Pronađi me" proradio i u Republici Srpskoj: Kad nestane dete stižu hitna obaveštenja

Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. U Republici Srpskoj danas je zvanično pušten u rad sistem hitnog obaveštavanja javnosti u slučaju nestanka maloletne osobe "Pronađi me", javlja ATV. Korisnici m:tel mreže dobili su poruke sadržaja: "Sistem hitnog obaveštavanja… »
U Republici Srpskoj pušten u rad sistem 'Pronađi me'

U Republici Srpskoj pušten u rad sistem 'Pronađi me'

Slobodna Evropa pre 5 sati
U bosanskohercegovačkom entitetu Republika Srpska pušten je u rad sistem "Pronađi me" (Amber Alert), koji je namijenjen za hitno obavještavanje javnosti u slučaju nestanka maloljetnika. To je sistem alarmiranja javnosti u slučaju nestanka djece… »
Entitet Republika Srpska u rad pušta ‘Amber Alert’

Entitet Republika Srpska u rad pušta ‘Amber Alert’

Al Jazeera pre 8 sati
Sistem će u slučaju nestanka maloljetne osobe omogućiti policiji da putem savremenih sredstava komunikacije obavijesti javnost i u potragu uključi širu društvenu zajednicu. U bh. entitetu Republika Srpska danas se u rad pušta Sistem hitnog… »

Vesti dana »