Povezane vesti
Poslanica Jelena Pavlović napustila pokret Mi - snaga naroda
NIN pre 6 sati
Pokret "Mi - snaga naroda" Branimira Nestorovića saopštio je da poslanica Jelena Pavlović više nije članica tog pokreta, ne navodeći konkretne razloge za njen odlazak iz te organizacije. U saopštenju se navodi da je pokret očekivao izbijanje… »
Osipa se nestorovićev poslanički klub Jelena Pavlović napustila pokret "Mi - snaga naroda"
Kurir pre 6 sati
Pokret "Mi - snaga naroda“ Branimira Nestorovića saopštio je danas da poslanica Jelena Pavlović više nije članica tog pokreta, ne navodeći konkretne razloge za njen odlazak iz te organizacije. U saopštenju se navodi da je pokret očekivao… »
Osipa se nestorovićev klub u skupštini: Poslanica Jelena Pavlović napustila pokret, oni tvrde: "Zna više nego što otkriva"
Blic pre 7 sati
Pokret "Mi - snaga naroda“ Branimira Nestorovića saopštio je danas da poslanica Jelena Pavlović više nije članica tog pokreta, ne navodeći konkretne razloge za njen odlazak iz te organizacije. U saopštenju se navodi da je pokret očekivao… »
Poslanica Jelena Pavlović napustila pokret Mi – snaga naroda
Danas pre 7 sati
Pokret „Mi – snaga naroda“ Branimira Nestorovića saopštio je danas da poslanica Jelena Pavlović više nije članica tog pokreta, ne navodeći konkretne razloge za njen odlazak iz te organizacije. U saopštenju se navodi da je pokret očekivao… »
Vesti dana »
Akcija Zastani Srbijo organizovana u više gradova, nastavljene studentske blokade
Beta pre 3 satajoš 40 povezanih
Drama na Tari: Turisti zaglavljeni u snegu, hitne službe na terenu
Telegraf pre 18 minutajoš 38 povezanih
Đorđe Vukadinović: Srbija blizu požara koji bi mogao da se pretvori u generalni štrajk
Danas pre 3 satajoš 20 povezanih
Petković: Protivpravna odluka CIK-a Kosova o zabrani učešća Srpskoj listi na izborima
Radio sto plus pre 1 satjoš 17 povezanih