Povezane vesti
Osipa se nestorovićev poslanički klub Jelena Pavlović napustila pokret "Mi - snaga naroda"
Kurir 23.12.2024
Pokret "Mi - snaga naroda“ Branimira Nestorovića saopštio je danas da poslanica Jelena Pavlović više nije članica tog pokreta, ne navodeći konkretne razloge za njen odlazak iz te organizacije. U saopštenju se navodi da je pokret očekivao izbijanje… »
Poslanica Jelena Pavlović napustila pokret Mi - snaga naroda
NIN 23.12.2024
Pokret "Mi - snaga naroda" Branimira Nestorovića saopštio je da poslanica Jelena Pavlović više nije članica tog pokreta, ne navodeći konkretne razloge za njen odlazak iz te organizacije. U saopštenju se navodi da je pokret očekivao izbijanje problema i… »
Osipa se nestorovićev klub u skupštini: Poslanica Jelena Pavlović napustila pokret, oni tvrde: "Zna više nego što otkriva"
Blic 23.12.2024
Pokret "Mi - snaga naroda“ Branimira Nestorovića saopštio je danas da poslanica Jelena Pavlović više nije članica tog pokreta, ne navodeći konkretne razloge za njen odlazak iz te organizacije. U saopštenju se navodi da je pokret očekivao izbijanje… »
Poslanica Jelena Pavlović napustila pokret Mi – snaga naroda
Danas 23.12.2024
Pokret „Mi – snaga naroda“ Branimira Nestorovića saopštio je danas da poslanica Jelena Pavlović više nije članica tog pokreta, ne navodeći konkretne razloge za njen odlazak iz te organizacije. U saopštenju se navodi da je pokret očekivao izbijanje… »
Vesti dana »
Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel pojeftinio, benzin ostao isti
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 27 povezanih
Oblačno i kišovito vreme u Srbiji uz olujni jugoistočni vetar i narandžasti meteo-alarm na jugu Banata
Naslovi.ai pre 43 minutajoš 22 povezane
Odbor bez liste kandidata za REM: Vlast tvrdi da sastav treba da odražava rezultate izbora
Nedeljnik pre 4 minutajoš 12 povezanih
Raspisan tender za sanaciju tri stanične zgrade na brzoj pruzi - Među njima i bočna krila staničnog zdanja u Novom Sadu
Ekapija pre 3 minutajoš 9 povezanih
Gašić:Vojni rok od 75 dana najoptimalnije rešenje, posao za stalno za 10.000 ugovoraca
Stav.life pre 28 minutajoš 11 povezanih