Povezane vesti

Mijatović šokiran poslovima bivše Uprave; Otkrio dugovanja u cent; Šta se dogodilo sa Savom? VIDEO

Mijatović šokiran poslovima bivše Uprave; Otkrio dugovanja u cent; Šta se dogodilo sa Savom? VIDEO

B92 pre 48 minuta
Predrag Mijatović održao je konferenciju za medije na stadionu u Humskoj. Mijatović, član Radne grupe, izložio je presek i uvid u trenutno stanje u klubu i prezentovao planove za nastupajući period. Mijatović je otkrio i kolika su trenutna… »
„Pogodilo me“: Mijatović otkrio detalje ostavke Miloševića

„Pogodilo me“: Mijatović otkrio detalje ostavke Miloševića

Sport klub pre 2 sata
Iznenadni odlazak Sava Miloševića sa klupe Partizana bio je tema brojnih spekulacija u medijima, a o promeni na klupi crno-belih pričao je Predrag Mijatović, prvi čovek sportskog sektora kluba iz Humske. Milošević je podneo ostavku, kako se moglo… »
"Moraćemo da tražimo pomoć države!" Predrag Mijatović o alarmantnom stanju u FK Partizan: Žao mi je, ali...

"Moraćemo da tražimo pomoć države!" Predrag Mijatović o alarmantnom stanju u FK Partizan: Žao mi je, ali...

Večernje novosti pre 2 sata
Član Radne grupe fudbalskog kluba Partizan Predrag Mijatović izjavio je danas da predstojeći UEFA monitoring mora da se uradi na najbolji mogući način i dodao da će "crno-beli" tražiti pomoć države. Foto: FK Partizan Mijatović je istakao da je… »
Mijatović otkrio sve detalje Partizanovog duga: Fudbaleri dobili procente od svoje prodaje!

Mijatović otkrio sve detalje Partizanovog duga: Fudbaleri dobili procente od svoje prodaje!

Mondo pre 3 sata
Član Radne grupe zadužen za sportska pitanja Predrag Mijatović obratio se zbog situacije u klubu. Član Radne grupe zadužen za sportska pitanja Predrag Mijatović detaljno je analizirao situaciju koju je njegov tim zatekao u Humskoj. Otkrio je dug… »
Mijatović: Uefa monitoring koče saveznici bivše uprave

Mijatović: Uefa monitoring koče saveznici bivše uprave

Sportski žurnal pre 3 sata
„Pokušali smo sa igračima, bivšim i sadašnjim, kao i sa nekim klubovima da razgovaramo u pravcu reprogramiranja duga, ali ide jako teško”. Član radne grupe Partizana Predrag Mijatović izjavio je da predstojeći UEFA monitoring mora da se uradi… »
„Savo je tražio šest plata posle ostavke“: Mijatović o rastanku sa Miloševićem

„Savo je tražio šest plata posle ostavke“: Mijatović o rastanku sa Miloševićem

Danas pre 3 sata
Član Radne grupe FK Partizan Predrag Mijatović obratio se javnosti po završetku jesenje polusezone. Svakako jedno od pitanja koje je moralo doći na dnevni red je i situacija oko odlaska Sava Miloševića sa mesta trenera Fudbalskog kluba Partizan. –… »
Istina o odlasku save, poznato je kada će doći novi trener: Mijatović otkrio planove Partizana na polju struke! (video)

Istina o odlasku save, poznato je kada će doći novi trener: Mijatović otkrio planove Partizana na polju struke! (video)

Hot sport pre 4 sati
Dotakao se finansijskih cirkulacija! Jedan od glavnih predstavnika privremene Radne grupe na čelu Fudbalskog kluba Partizan, Predrag Mijatović, u ponedeljak od 13.00 časova obraća se javnosti povodom preseka stanja u klubu, te iznošenja daljih… »
Hoće li Partizan proći monitoring UEFA i da li će se tražiti pomoć države?

Hoće li Partizan proći monitoring UEFA i da li će se tražiti pomoć države?

Sportske.net pre 4 sati
Član privremene uprave Partizana Predrag Mijatović otkrio je da su u klubu zabrinuti zbog velikih dugovanja i činjenice da u januaru sledi godišnji UEFA monitoring. Ukoliko Partizan ne ispuni finansijske zahteve Evropske kuće fudbala, neće moći da… »
Mijatović otkrio svoju stranu priče o Miloševiću: "Pogodilo me je"

Mijatović otkrio svoju stranu priče o Miloševiću: "Pogodilo me je"

B92 pre 4 sati
Predrag Mijatović se dotakao teme o odlasku Save Miloševića sa mesta trenera Partizana. Na konferenciji za medije član Radne grupe fudbalskog kluba Partizan otkrio je istinu kada se radi o temi odlaska Save Miloševića sa mesta trenera crno-belih… »
Obraćanje javnosti Peđe mijatovića o preseku stanja u Partizanu: Ovo je pravi iznos duga, gotovo polovina od toga je porez…

Obraćanje javnosti Peđe mijatovića o preseku stanja u Partizanu: Ovo je pravi iznos duga, gotovo polovina od toga je porez…

Hot sport pre 5 sati
Govorio je o brojnim temama! Jedan od glavnih predstavnika privremene Radne grupe na čelu Fudbalskog kluba Partizan, Predrag Mijatović, u ponedeljak od 13.00 časova obraća se javnosti povodom preseka stanja u klubu, te iznošenja daljih planova. –… »
Ogromni rashodi partizana, agenti uzeli novca skoro kao igrači: Ovo su prihodi i rashodi kluba iz Humske! (video)

Ogromni rashodi partizana, agenti uzeli novca skoro kao igrači: Ovo su prihodi i rashodi kluba iz Humske! (video)

Hot sport pre 5 sati
Dotakao se finansijskih cirkulacija! Jedan od glavnih predstavnika privremene Radne grupe na čelu Fudbalskog kluba Partizan, Predrag Mijatović, u ponedeljak od 13.00 časova obraća se javnosti povodom preseka stanja u klubu, te iznošenja daljih… »
Moramo potražiti pomoć države: Partizan definitivno neće moći sam da se digne iz pepela! (video)

Moramo potražiti pomoć države: Partizan definitivno neće moći sam da se digne iz pepela! (video)

Hot sport pre 4 sati

Vesti dana »