Povezane vesti

Mijatović šokiran poslovima bivše Uprave; Otkrio dugovanja u cent; Šta se dogodilo sa Savom? VIDEO

Mijatović šokiran poslovima bivše Uprave; Otkrio dugovanja u cent; Šta se dogodilo sa Savom? VIDEO

B92 pre 30 dana
Predrag Mijatović održao je konferenciju za medije na stadionu u Humskoj. Mijatović, član Radne grupe, izložio je presek i uvid u trenutno stanje u klubu i prezentovao planove za nastupajući period. Mijatović je otkrio i kolika su trenutna… »
„Pogodilo me“: Mijatović otkrio detalje ostavke Miloševića

„Pogodilo me“: Mijatović otkrio detalje ostavke Miloševića

Sport klub pre 30 dana
Iznenadni odlazak Sava Miloševića sa klupe Partizana bio je tema brojnih spekulacija u medijima, a o promeni na klupi crno-belih pričao je Predrag Mijatović, prvi čovek sportskog sektora kluba iz Humske. Milošević je podneo ostavku, kako se moglo… »
"Moraćemo da tražimo pomoć države!" Predrag Mijatović o alarmantnom stanju u FK Partizan: Žao mi je, ali...

"Moraćemo da tražimo pomoć države!" Predrag Mijatović o alarmantnom stanju u FK Partizan: Žao mi je, ali...

Večernje novosti pre 30 dana
Član Radne grupe fudbalskog kluba Partizan Predrag Mijatović izjavio je danas da predstojeći UEFA monitoring mora da se uradi na najbolji mogući način i dodao da će "crno-beli" tražiti pomoć države. Foto: FK Partizan Mijatović je istakao da je… »
Mijatović otkrio sve detalje Partizanovog duga: Fudbaleri dobili procente od svoje prodaje!

Mijatović otkrio sve detalje Partizanovog duga: Fudbaleri dobili procente od svoje prodaje!

Mondo pre 30 dana
Član Radne grupe zadužen za sportska pitanja Predrag Mijatović obratio se zbog situacije u klubu. Član Radne grupe zadužen za sportska pitanja Predrag Mijatović detaljno je analizirao situaciju koju je njegov tim zatekao u Humskoj. Otkrio je dug… »
Mijatović: Uefa monitoring koče saveznici bivše uprave

Mijatović: Uefa monitoring koče saveznici bivše uprave

Sportski žurnal pre 30 dana
„Pokušali smo sa igračima, bivšim i sadašnjim, kao i sa nekim klubovima da razgovaramo u pravcu reprogramiranja duga, ali ide jako teško”. Član radne grupe Partizana Predrag Mijatović izjavio je da predstojeći UEFA monitoring mora da se uradi… »
„Savo je tražio šest plata posle ostavke“: Mijatović o rastanku sa Miloševićem

„Savo je tražio šest plata posle ostavke“: Mijatović o rastanku sa Miloševićem

Danas pre 30 dana
Član Radne grupe FK Partizan Predrag Mijatović obratio se javnosti po završetku jesenje polusezone. Svakako jedno od pitanja koje je moralo doći na dnevni red je i situacija oko odlaska Sava Miloševića sa mesta trenera Fudbalskog kluba Partizan. –… »
Istina o odlasku save, poznato je kada će doći novi trener: Mijatović otkrio planove Partizana na polju struke! (video)

Istina o odlasku save, poznato je kada će doći novi trener: Mijatović otkrio planove Partizana na polju struke! (video)

Hot sport pre 30 dana
Dotakao se finansijskih cirkulacija! Jedan od glavnih predstavnika privremene Radne grupe na čelu Fudbalskog kluba Partizan, Predrag Mijatović, u ponedeljak od 13.00 časova obraća se javnosti povodom preseka stanja u klubu, te iznošenja daljih… »
Hoće li Partizan proći monitoring UEFA i da li će se tražiti pomoć države?

Hoće li Partizan proći monitoring UEFA i da li će se tražiti pomoć države?

Sportske.net pre 30 dana
Član privremene uprave Partizana Predrag Mijatović otkrio je da su u klubu zabrinuti zbog velikih dugovanja i činjenice da u januaru sledi godišnji UEFA monitoring. Ukoliko Partizan ne ispuni finansijske zahteve Evropske kuće fudbala, neće moći da… »
Mijatović otkrio svoju stranu priče o Miloševiću: "Pogodilo me je"

Mijatović otkrio svoju stranu priče o Miloševiću: "Pogodilo me je"

B92 pre 30 dana
Predrag Mijatović se dotakao teme o odlasku Save Miloševića sa mesta trenera Partizana. Na konferenciji za medije član Radne grupe fudbalskog kluba Partizan otkrio je istinu kada se radi o temi odlaska Save Miloševića sa mesta trenera crno-belih… »
Obraćanje javnosti Peđe mijatovića o preseku stanja u Partizanu: Ovo je pravi iznos duga, gotovo polovina od toga je porez…

Obraćanje javnosti Peđe mijatovića o preseku stanja u Partizanu: Ovo je pravi iznos duga, gotovo polovina od toga je porez…

Hot sport pre 30 dana
Govorio je o brojnim temama! Jedan od glavnih predstavnika privremene Radne grupe na čelu Fudbalskog kluba Partizan, Predrag Mijatović, u ponedeljak od 13.00 časova obraća se javnosti povodom preseka stanja u klubu, te iznošenja daljih planova. –… »
Ogromni rashodi partizana, agenti uzeli novca skoro kao igrači: Ovo su prihodi i rashodi kluba iz Humske! (video)

Ogromni rashodi partizana, agenti uzeli novca skoro kao igrači: Ovo su prihodi i rashodi kluba iz Humske! (video)

Hot sport pre 30 dana
Dotakao se finansijskih cirkulacija! Jedan od glavnih predstavnika privremene Radne grupe na čelu Fudbalskog kluba Partizan, Predrag Mijatović, u ponedeljak od 13.00 časova obraća se javnosti povodom preseka stanja u klubu, te iznošenja daljih… »
Moramo potražiti pomoć države: Partizan definitivno neće moći sam da se digne iz pepela! (video)

Moramo potražiti pomoć države: Partizan definitivno neće moći sam da se digne iz pepela! (video)

Hot sport pre 30 dana

Vesti dana »