Povezane vesti
"Lekari su me ugledali i odmah otpisali": Bolna ispovest Ljiljane Stjepanović o borbi sa bolešću kida dušu
Mondo 23.12.2024
Ljiljana je jednom prilikom za medije otvorila dušu i progovorila o teškoj borbi sa bolešću. Glumica Ljiljana Stjepanović, dobitnica nagrade za životno delo, obožavanje od strane naroda stekla je glumeći u ulogama koje su postale kultne, ali malo ko zna… »
"Lekari su me otpisali, dve godine sam bila u kolicima" Bolna ispovest Ljiljane Stjepanović o teškoj bolesti i izlečenju: "Iz…
Kurir 23.12.2024
Glumica Ljiljana Stjepanović, koju je publika zavolela u popularnim domaćim serijama, ali i na daskama koje život znače nakon zdravstvene krize koju je uspešno prebrodila podelila je nepoznate detalje iz svog života. – Sve stigne u životu, stignu… »
Vesti dana »
Poslanici nastavili objedinjenu raspravu, Vujić:Ista zakonska rešenja upućena Venecijanskoj komisiji
RTV pre 34 minutajoš 24 povezane
FBD upozorio da novi talas aktivnosti VJT ne sme biti posmatran samo kroz pojedinačne represije
Beta pre 1 satjoš 6 povezanih
Haland gura Norvešku na SP, ali ističe: Francuska će nas pobediti i osvojiti Mundijal
Dnevnik pre 30 minutajoš 31 povezana
Radić kaže da je pozvan u Vojnu policiju radi veštačenja računara oduzetih tokom pretresa
Insajder pre 15 minutajoš 14 povezanih