Povezane vesti
"Lekari su me ugledali i odmah otpisali": Bolna ispovest Ljiljane Stjepanović o borbi sa bolešću kida dušu
Mondo 23.12.2024
Ljiljana je jednom prilikom za medije otvorila dušu i progovorila o teškoj borbi sa bolešću. Glumica Ljiljana Stjepanović, dobitnica nagrade za životno delo, obožavanje od strane naroda stekla je glumeći u ulogama koje su postale kultne, ali malo ko zna… »
"Lekari su me otpisali, dve godine sam bila u kolicima" Bolna ispovest Ljiljane Stjepanović o teškoj bolesti i izlečenju: "Iz…
Kurir 23.12.2024
Glumica Ljiljana Stjepanović, koju je publika zavolela u popularnim domaćim serijama, ali i na daskama koje život znače nakon zdravstvene krize koju je uspešno prebrodila podelila je nepoznate detalje iz svog života. – Sve stigne u životu, stignu… »
Vesti dana »

AMSS: Slabija vidljivost i poledica zbog snežnih padavina u planinskim područjima
Euronews pre 13 minutajoš 18 povezanih

Zatvoren aerodrom u Minhenu zbog dronova: Panika u Nemačkoj: Prizemljeni avioni, hiljade putnika pogođeno incidentom
Blic pre 48 minutajoš 9 povezanih

ISTRAŽUJEMO Ko gasifikuje Srbiju mimo tendera: Među Bajatovićevim partnerima ima i osumnjičenih da su oštetili Srbijagas
Forbes pre 48 minutajoš 1 povezana

Putin: Davanje "tomahavka" Kijevu neće promeniti ništa; Stoltenberg: Ukrajina će možda morati da ustupi deo teritorije
RTS pre 48 minutajoš 6 povezanih