Povezane vesti
"Sve mi je utrnulo, udaram o led" Radovan iz Srbije ušao u zaleđeno jezero u Sibiru na -11°c: Od samog prizora podilazi jeza…
Kurir pre 7 sati
Radovan Kovač, autor emisije "Izazovi avanturu", odlučio je da se okupa u zaleđenom jezeru u Sibiru, a iskustvo je podelio na svom Jutjub kanalu. "Peti dan otkako sam stigao u rusku tajgu. Život ovde nije lak, ali za severne narode, ovo je način… »
Srbin na -11 ušao u zaleđeno jezero u Sibiru: Nećete trepnuti, sama priprema je da se naježiš
Mondo pre 8 sati
Radovan Kovač, autor emisije "Izazovi avanturu", odlučio je da se okupa u zaleđenom jezeru u Sibiru. "Peti dan otkako sam stigao u rusku tajgu. Život ovde nije lak, ali za severne narode, ovo je način života koji su i njihovi preci vodili stotinama… »
Vesti dana »
Student Davud Delimeđac nakon protesta: Ostajemo na fakultetima i za Novu godinu i za Božić
Blic pre 10 satijoš 24 povezane
„Znate šta ćemo raditi u 11:52“: Posle najvećeg protesta ikada, studenti poručuju da su „tek počeli“
N1 Info pre 1 satjoš 43 povezane
Aerodrom Nikola Tesla: Avio-saobraćaj funkcioniše normalno uz minimalna odstupanja
Vesti online pre 43 minutajoš 42 povezane
Sneg pravi sve veći haos u regionu: 180.000 ljudi nema struju, škole zatvorene, saobraćaj obustavljen, sve je zavejano (foto/video)
Kurir pre 6 satijoš 11 povezanih