Povezane vesti
Živeo u bedi, spavao na buđavom dušeku, a SAD se baškari u vili od 500.000€! Potresni detalji iz života Mileta Kitića: Spavali…
Kurir 23.12.2024
Folk pevač Mile Kitić sa ćerkom Elenom živi u luksuznoj vili u Beogradu od pola miliona evra, ali nekada nije bilo tako i put do njegovog uspehanije bio nimalo lak. - Rođen sam na selu. U porodici je bilo nas petoro dece. Živeli smo od zemljoradnje… »
"Spavao sam na buđavom dušeku": Naš pevač odrastao u teškom siromaštvu, a danas ima milione - Živi u vili sa bazenom u sobi, a…
Blic 23.12.2024
Folker Mile Kitić obožava luksuzan život i supruzi Marti Savić kao i ćerki Eleni obezbedio je život na visokoj nozi. Međutim, kako i sam priznaje, nije oduvek bilo tako. Mile i Marta su vlasnici luksuzne vile koja je opasana zidinama i uživa poglede… »
Vesti dana »

Gradjani Beograda mogu da odahnu, avio-bomba iz Drugog svetskog rata bezbedno uklonjena – sledi uništenje u Deliblatskoj peščari (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 12 minutajoš 47 povezanih

Putin i Tramp se sastaju 15. avgusta: Na stolu razmena teritorija u Ukrajini
Vreme pre 27 minutajoš 72 povezane

Ako danas krećete na put, naoružajte se strpljenjem: Na granicama haos, čeka se i do tri sata, kod Gostuna zbog saobraćajke kolona duga tri kilometara FOTO
Nova pre 47 minutajoš 17 povezanih

Stiže pomoć države Počela isporuka novca građanima Srbije evo šta sve treba da znate
Dnevnik pre 47 minutajoš 10 povezanih