Povezane vesti

"I dalje je predmet mojih želja, volim je neopisivo mnogo" Čedomir i Jelena se ludo voleli, a nakon rastanka nikad iskreniji…

"I dalje je predmet mojih želja, volim je neopisivo mnogo" Čedomir i Jelena se ludo voleli, a nakon rastanka nikad iskreniji…

Kurir 23.12.2024
Političar Čedomir Jovanović razvodi se od supruge Jelene nakon 25 godina braka, kako je ekskluzivno saznao Kurir, nakon čega nam je političar je potvrdio vesti o rastanku. Čedomir se nikada nije libio da govori o emocijama prema Jeleni, te je tako u… »
Veselje u domu čedomira Jovanovića! Nakon vesti o razvodu, političara ćerka učinila najrećnijim čovekom na svetu! Javno…

Veselje u domu čedomira Jovanovića! Nakon vesti o razvodu, političara ćerka učinila najrećnijim čovekom na svetu! Javno…

Kurir 23.12.2024
Političar Čedomir Jovanović razvodi se od supruge Jelene nakon 25 godina braka. Iz zajedničkog života koji je trajao četvrt veka, nesumnjivo su se neizmerno voleli i poštovali, a kruna njihove ljubavi su četvoro dece koje su dobvili tokom braka… »
Slavlje u domu čede Jovanovića: Političar se oglasio u jeku priča o razvodu, čestitke se samo nižu

Slavlje u domu čede Jovanovića: Političar se oglasio u jeku priča o razvodu, čestitke se samo nižu

Blic 23.12.2024
Političar Čedomir Jovanović razvodi se od supruge Jelene nakon 25 godina braka. Čedomir iz braka sa Jelenom ima četvoro dece, a sada se na Instagramu obratio ćerki Jani Hart. Naime, Jana danas proslavlja 19. rođendan, a Čedomir joj se javno… »
(Foto) "ona je predmet mojih želja, volim je neopisivo ludo": Čeda Jovanović se od Jelene razvodi posle 25 godina: Ovako je…

(Foto) "ona je predmet mojih želja, volim je neopisivo ludo": Čeda Jovanović se od Jelene razvodi posle 25 godina: Ovako je…

Blic 23.12.2024
Čedomir Jovanović razvodi se od supruge Jelene nakon 25 godina braka, a političar je potvrdio vesti o rastanku. U izjavi koju je Čedomir Jovanović dao povodom razvoda, naglasio je da ljubav koju je osećao prema Jeleni nikada nije nestala. - Mi smo… »
"Gledam kroz nju i ona kroz mene kao da ne postojimo": Čeda Jovanović se od Jelene razvodi posle 25 godina

"Gledam kroz nju i ona kroz mene kao da ne postojimo": Čeda Jovanović se od Jelene razvodi posle 25 godina

Mondo 23.12.2024
Čedomir se nikada nije libio da govori o emocijama prema Jeleni. Političar Čedomir Jovanović razvodi se od supruge Jelene nakon 25 godina braka, nakon čega je političar je potvrdio vesti o rastanku. Čedomir se nikada nije libio da govori o… »

Vesti dana »