Povezane vesti

"I dalje je predmet mojih želja, volim je neopisivo mnogo" Čedomir i Jelena se ludo voleli, a nakon rastanka nikad iskreniji…

"I dalje je predmet mojih želja, volim je neopisivo mnogo" Čedomir i Jelena se ludo voleli, a nakon rastanka nikad iskreniji…

Kurir pre 6 sati
Političar Čedomir Jovanović razvodi se od supruge Jelene nakon 25 godina braka, kako je ekskluzivno saznao Kurir, nakon čega nam je političar je potvrdio vesti o rastanku. Čedomir se nikada nije libio da govori o emocijama prema Jeleni, te je tako u… »
Veselje u domu čedomira Jovanovića! Nakon vesti o razvodu, političara ćerka učinila najrećnijim čovekom na svetu! Javno…

Veselje u domu čedomira Jovanovića! Nakon vesti o razvodu, političara ćerka učinila najrećnijim čovekom na svetu! Javno…

Kurir pre 7 sati
Političar Čedomir Jovanović razvodi se od supruge Jelene nakon 25 godina braka. Iz zajedničkog života koji je trajao četvrt veka, nesumnjivo su se neizmerno voleli i poštovali, a kruna njihove ljubavi su četvoro dece koje su dobvili tokom braka… »
Slavlje u domu čede Jovanovića: Političar se oglasio u jeku priča o razvodu, čestitke se samo nižu

Slavlje u domu čede Jovanovića: Političar se oglasio u jeku priča o razvodu, čestitke se samo nižu

Blic pre 8 sati
Političar Čedomir Jovanović razvodi se od supruge Jelene nakon 25 godina braka. Čedomir iz braka sa Jelenom ima četvoro dece, a sada se na Instagramu obratio ćerki Jani Hart. Naime, Jana danas proslavlja 19. rođendan, a Čedomir joj se javno… »
(Foto) "ona je predmet mojih želja, volim je neopisivo ludo": Čeda Jovanović se od Jelene razvodi posle 25 godina: Ovako je…

(Foto) "ona je predmet mojih želja, volim je neopisivo ludo": Čeda Jovanović se od Jelene razvodi posle 25 godina: Ovako je…

Blic pre 9 sati
Čedomir Jovanović razvodi se od supruge Jelene nakon 25 godina braka, a političar je potvrdio vesti o rastanku. U izjavi koju je Čedomir Jovanović dao povodom razvoda, naglasio je da ljubav koju je osećao prema Jeleni nikada nije nestala. - Mi smo… »
"Gledam kroz nju i ona kroz mene kao da ne postojimo": Čeda Jovanović se od Jelene razvodi posle 25 godina

"Gledam kroz nju i ona kroz mene kao da ne postojimo": Čeda Jovanović se od Jelene razvodi posle 25 godina

Mondo pre 8 sati
Čedomir se nikada nije libio da govori o emocijama prema Jeleni. Političar Čedomir Jovanović razvodi se od supruge Jelene nakon 25 godina braka, nakon čega je političar je potvrdio vesti o rastanku. Čedomir se nikada nije libio da govori o… »

Vesti dana »