Povezane vesti
"To se nosi iz kuće, ja sam drugačije vaspitana" Darko Lazić i Sanja Marinković se sukobili pred kamerama, zavladala…
Kurir 23.12.2024
Voditeljka Sanja Marinković nekoliko puta je javno ulazila u sukob sa gostima, a sada je postao viralan snimak njene rasprave sa folkerom Darkom Lazićem. Naime, u emisiji "Magazin in" je gostovao pevač sa suprugom Katarinom, a Sanja Marinković je počela… »
"To se nosi iz kuće, ja sam drugačije vaspitana": Darko Lazić i Sanja Marinković se sukobili pred kamerama: "Kako si, bre, to…
Blic 23.12.2024
Voditeljka Sanja Marinković nekoliko puta je javno ulazila u sukob sa gostima, a sada je postao viralan snimak njene rasprave sa folkerom Darkom Lazićem. Naime, u emisiji "Magazin in" je gostovao Darko Lazić sa suprugom Katarinom, a Sanja Marinković je… »
Vesti dana »

Privođenja ispred SO Zaječar: U sali muškarci s fantomkama i tenzije - sednica kasni više od tri sata
N1 Info pre 21 minutajoš 26 povezanih

BIRN: Srbija u Izrael za prvih šest meseci 2025. izvezla više municije nego cele prošle godine
Danas pre 2 satajoš 7 povezanih

Otac Koluvije ima novi biznis sa konopljom: "Praviš pare i dok ležiš, obnavljaš sela i podižeš BDP"
Radio 021 pre 1 satjoš 5 povezanih

Nekoliko lidera opozicije objavilo neukusne postove o Darku Glišiću, Srđan Milivojević svoj izbrisao
Blic pre 56 minutajoš 94 povezane

Veliki požar u Batajnici: Izgorela garaža od 300 kvadrata, evakuisan vrtić
NIN pre 1 satjoš 25 povezanih