Povezane vesti
Vučić i lavrov razgovarali telefonom o 3 važne teme: Upoznao sam ministra da Priština pokušava da Srpskoj listi zabrani…
Kurir pre 1 dan
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučićrazgovarao je telefonom sa ministrom spoljnih poslova Ruske Federacije Sergejem Lavrovom. - Veoma dobar i sadržajan razgovor sa ministrom spoljnih poslova Ruske Federacije Sergejom Lavrovom. 1. Upoznao sam… »
Vučić: Sa Lavrovom dogovoren sastanak eksperata čim američke sankcije NIS-u budu obelodanjene
Radio 021 pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić imao je telefonski razgovor sa šefom ruske diplomatije Sergejom Lavrovom. "Veoma dobar i sadržajan razgovor sa ministrom spoljnih poslova Ruske Federacije Sergejom Lavrovim. Upoznao sam ministra Lavrova, kao… »
Vučić sa Lavrovom o situaciji na KiM i najavljenim sankcijama NIS-u
RTV pre 7 sati
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas telefonom sa ministrom spoljnih poslova Ruske Federacije Sergejem Lavrovom i naveo da ga je upoznao sa namerom Prištine da Srpskoj listi zabrani učešće na predstojećim izborima na AP… »
Vučić sa Lavrovim o situaciji na Kosovu, BiH i sankcijama NIS-u
Beta pre 7 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić imao je danas telefonski razgovor sa šefom ruske diplomatije Sergejom Lavrovim o situaciji na Kosovu i BiH, najavljenim sankcijama Naftnoj industriji Srbije (NIS) i bilateralnim odnosima. "Veoma dobar i sadržajan… »
Vučić razgovarao sa lavrovom: Kosovo i Metohija, Republika Srpska, američke sankcije za nis...
Pravda pre 9 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i šef ruske diplomatije Sergej Lavrov razgovarali su danas telefonom, a kako je otkrio srpski predsednik to je bio "veoma dobar i sadržajan razgovor". "Upoznao sam ministra Lavrova, kao predstavnika zemlje članice… »
Vučić: Upoznao sam Lavrova sa namerama Prištine da Srpskoj listi zabrani učešće na izborima
Euronews pre 9 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas telefonom sa ministrom spoljnih poslova Ruske Federacije Sergejem Lavrovom i naveo da ga je upoznao sa namerom Prištine da Srpskoj listi zabrani učešće na predstojećim izborima na AP KIM… »
"Upoznao sam ministra da Priština pokušava Srpskoj listi da zabrani učešće na izborima" Vučić razgovarao sa Lavrovim…
Blic pre 9 sati
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom sa ministrom spoljnih poslova Ruske Federacije Sergejem Lavrovim. - Veoma dobar i sadržajan razgovor sa ministrom.spoljnih poslova Ruske Federacije Sergejom Lavrovim. 1. Upoznao sam… »
Vesti dana »
Zvezda slavila u uzbudljivoj završnici: Greške crno-belih kod izvođenja auta odlučile meč
Danas pre 2 satajoš 4 povezane
EU, Nemačka, OEBS i Demokratski institut Kosova izrazili zabrinutost zbog odluke o nesertifikaciji Srpske liste
Danas pre 3 satajoš 3 povezane
Đukić Dejanović o protestu studenata: Bez dijaloga neće se smiriti situacija
Blic pre 2 satajoš 1 povezana