Povezane vesti

Vučić i lavrov razgovarali telefonom o 3 važne teme: Upoznao sam ministra da Priština pokušava da Srpskoj listi zabrani…

Vučić i lavrov razgovarali telefonom o 3 važne teme: Upoznao sam ministra da Priština pokušava da Srpskoj listi zabrani…

Kurir pre 1 dan
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučićrazgovarao je telefonom sa ministrom spoljnih poslova Ruske Federacije Sergejem Lavrovom. - Veoma dobar i sadržajan razgovor sa ministrom spoljnih poslova Ruske Federacije Sergejom Lavrovom. 1. Upoznao sam… »
Vučić: Sa Lavrovom dogovoren sastanak eksperata čim američke sankcije NIS-u budu obelodanjene

Vučić: Sa Lavrovom dogovoren sastanak eksperata čim američke sankcije NIS-u budu obelodanjene

Radio 021 pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić imao je telefonski razgovor sa šefom ruske diplomatije Sergejom Lavrovom. "Veoma dobar i sadržajan razgovor sa ministrom spoljnih poslova Ruske Federacije Sergejom Lavrovim. Upoznao sam ministra Lavrova, kao… »
Vučić sa Lavrovom o situaciji na KiM i najavljenim sankcijama NIS-u

Vučić sa Lavrovom o situaciji na KiM i najavljenim sankcijama NIS-u

RTV pre 7 sati
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas telefonom sa ministrom spoljnih poslova Ruske Federacije Sergejem Lavrovom i naveo da ga je upoznao sa namerom Prištine da Srpskoj listi zabrani učešće na predstojećim izborima na AP… »
Vučić sa Lavrovim o situaciji na Kosovu, BiH i sankcijama NIS-u

Vučić sa Lavrovim o situaciji na Kosovu, BiH i sankcijama NIS-u

Beta pre 7 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić imao je danas telefonski razgovor sa šefom ruske diplomatije Sergejom Lavrovim o situaciji na Kosovu i BiH, najavljenim sankcijama Naftnoj industriji Srbije (NIS) i bilateralnim odnosima. "Veoma dobar i sadržajan… »
Vučić razgovarao sa lavrovom: Kosovo i Metohija, Republika Srpska, američke sankcije za nis...

Vučić razgovarao sa lavrovom: Kosovo i Metohija, Republika Srpska, američke sankcije za nis...

Pravda pre 9 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i šef ruske diplomatije Sergej Lavrov razgovarali su danas telefonom, a kako je otkrio srpski predsednik to je bio "veoma dobar i sadržajan razgovor". "Upoznao sam ministra Lavrova, kao predstavnika zemlje članice… »
Vučić: Upoznao sam Lavrova sa namerama Prištine da Srpskoj listi zabrani učešće na izborima

Vučić: Upoznao sam Lavrova sa namerama Prištine da Srpskoj listi zabrani učešće na izborima

Euronews pre 9 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas telefonom sa ministrom spoljnih poslova Ruske Federacije Sergejem Lavrovom i naveo da ga je upoznao sa namerom Prištine da Srpskoj listi zabrani učešće na predstojećim izborima na AP KIM… »
"Upoznao sam ministra da Priština pokušava Srpskoj listi da zabrani učešće na izborima" Vučić razgovarao sa Lavrovim…

"Upoznao sam ministra da Priština pokušava Srpskoj listi da zabrani učešće na izborima" Vučić razgovarao sa Lavrovim…

Blic pre 9 sati
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom sa ministrom spoljnih poslova Ruske Federacije Sergejem Lavrovim. - Veoma dobar i sadržajan razgovor sa ministrom.spoljnih poslova Ruske Federacije Sergejom Lavrovim. 1. Upoznao sam… »

Vesti dana »