Povezane vesti
Slikarstvo Slovaka upisano na Uneskovu Reprezentativnu listu nematerijalnog kulturnog nasleđa
RTV 23.12.2024
KOVAČICA - Ovaj mesec izuzetno je važan za Srbiju i slovačku nacionalnu zajednicu u Srbiji, jer je 3. decembra slikarstvo Slovaka iz Kovačice upisano na Uneskovu Reprezentativnu listu nematerijalnog kulturnog nasleđa. Tim povodom u Domu kulture "3… »
Maja Gojković na svečanosti povodom upisa kovačičkog naivnog slikarstva na Uneskovu listu
RTV 23.12.2024
KOVAČICA - Predsednica Pokrajinske vlade Maja Gojković obratila se danas na svečanosti povodom upisa kovačičkog naivnog slikarstva na Uneskovu Reprezentativnu listu nematerijalnog kulturnog nasleđa čovečanstva, održanoj u Domu kulture u Kovačici. "Ovo… »
Vesti dana »

Nova pravila za organsku proizvodnju: Detaljne provere, strože kontrole i registar proizvođača
N1 Info pre 1 satjoš 15 povezanih

Zabrinutost zbog kadrovskih promena u United Grupi – urednici upozoravaju na političke pritiske
In medija pre 1 satjoš 21 povezana

Raketa pala ispred rezidencije srpskog ambasadora u Tel Avivu, evakuaciju čeka 80 naših građana
N1 Info pre 4 satijoš 31 povezana

"Uzbuđen sam što ću moći da predstavim Ekspo 2027 celom svetu" Bolt: Za mene je stvarno velika čast što sam ovde prvi put
Kurir pre 1 satjoš 66 povezanih