Povezane vesti

Smenjen načelnik u UKC Srbija posle podrške studentima i kritikovanja ministra Lončara

Smenjen načelnik u UKC Srbija posle podrške studentima i kritikovanja ministra Lončara

Radio 021 pre 11 sati
Prof. dr Vladimir Dugalić, smenjen je sa mesta načelnika hepato-bilio-pankreatične hirurgije na Prvog hirurškoj klinici UKC Srbije. "Danas sam dobio rešenje o smeni s mesta načelnika bez obrazloženja i prebačen sam na drugo odeljenje. Hoće da me… »
Smenjen načelnik u UKC Srbija posle podrške studentima i kritikovanja ministra

Smenjen načelnik u UKC Srbija posle podrške studentima i kritikovanja ministra

N1 Info pre 12 sati
Prof. dr Vladimir Dugalić, smenjen je sa mesta načelnika hepato-bilio-pankreatične hirurgije na Prvog hirurškoj klinici UKC Srbije, potvrdio je profesor dr Dugalić za N1. „Danas sam dobio rešenje o smeni s mesta načelnika bez obrazloženja, i… »
SAZNAJEMO Smenjen načelnik beogradske klinike koji je javno kritikovao Lončara i podržao studentske blokade

SAZNAJEMO Smenjen načelnik beogradske klinike koji je javno kritikovao Lončara i podržao studentske blokade

Nova pre 12 sati
: Načelniku odeljenja na Prvoj hirurškoj klinici UKC, prof. dr Vladimiru Dugaliću, najvećem stručnjaku za hirurgiju jetre u našoj zemlji, koji je javno kritikovao Zlatibora Lončara, a prethodno podržao studente, ponuđeno je rešenje o premeštaju… »

Vesti dana »