Povezane vesti

Pre 7 dana je predvideo da će danas pasti sneg, a evo šta kaže kada nam sledi najhladniji period "Trenutna sinoptička…

Pre 7 dana je predvideo da će danas pasti sneg, a evo šta kaže kada nam sledi najhladniji period "Trenutna sinoptička…

Kurir pre 1 dan
Trenutna situacija me podseća na period kada je u Beogradu napadalo do 30 centimetara snega, napisao je meteorolog amater Ivan Ristić na svom Fejsbuku. Ristić je još pre nedelju dana najavio da će u Beogradu pasti sneg danas, a sada se i oglasio na… »
Stižu nam baš ledeni dani do kraja 2024. godine: Ristić rekao da ovakvu meteorološku situaciju nije video 3 godine

Stižu nam baš ledeni dani do kraja 2024. godine: Ristić rekao da ovakvu meteorološku situaciju nije video 3 godine

Mondo pre 8 sati
Ristić je rekao da je ovakav sneg padao u Beogradu 2021. godine i da je tad napadalo 30cm snega. "Trenutna situacija me podseća na period kada je u Beogradu napadalo do 30 centimetara snega", napisao je meteorolog amater Ivan Ristić na svom Fejsbuku… »
(Mapa) "ovo je isto kao kada je palo 30 cm snega": Oglasio se naš meteorolog i otkrio: Sinoptika pokazuje da će biti isto u…

(Mapa) "ovo je isto kao kada je palo 30 cm snega": Oglasio se naš meteorolog i otkrio: Sinoptika pokazuje da će biti isto u…

Blic pre 10 sati
Trenutna situacija me podseća na period kada je u Beogradu napadalo do 30 centimetara snega, napisao je meteorolog Ivan Ristić na svom Fejsbuku. Meteorolog Ristić još pre nedelju dana najavio je da će u Beogradu pasti sneg danas, a sada se i oglasio… »

Blic pre 10 sati
Trenutna situacija me podseća na period kada je u Beogradu napadalo do 30 centimetara snega, napisao je meteorolog Ivan Ristić na svom Fejsbuku. Meteorolog Ristić još pre nedelju dana najavio je da će u Beogradu pasti sneg danas, a sada se i oglasio… »

Vesti dana »