Povezane vesti

Žoca pitali za greške na izvođenju auta, on sarkastično odgovorio: "Ko zna, možda sam ja pogrešio..."

Žoca pitali za greške na izvođenju auta, on sarkastično odgovorio: "Ko zna, možda sam ja pogrešio..."

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Košarkaši Partizana poraženi su od Crvene zvezde u okršaju 13. kola ABA lige (89:84) i tako povezali i četvrti poraz u svim takmičenjima, drugi u Evroligi. Posle meča se javnosti obratio trener crno-belih Željko Obradović, koji je… »
Obradović: Aba liga je neozbiljno takmičenje

Obradović: Aba liga je neozbiljno takmičenje

Sportski žurnal pre 1 dan
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su danas na svom terenu u Beogradu gradskog rivala Partizan 89:84 (23:26, 27:25, 23:21, 16:12), u 13. kolu regionalne ABA lige. Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je posle poraza od Crvene zvezde… »
Jago nakon pobede u derbiju: „Posebna noć za mene i tim!“

Jago nakon pobede u derbiju: „Posebna noć za mene i tim!“

Hot sport pre 22 sata
Prvi utisci nakon meča! Crvena zvezda je u okviru 13. kola ABA lige na svom terenu dočekala svog najvećeg rivala, ekipu Partizana, a slavio je domaćin, 89:84. Bitnu ulogu u pobedi Crvene zvezde odigrao je Jago dos Santos. Njegova partija bila je ispod… »
"Kome treba ova smejurija?": Željko Obradović povisio ton pred novinarima posle poraza u derbiju

"Kome treba ova smejurija?": Željko Obradović povisio ton pred novinarima posle poraza u derbiju

Mondo pre 22 sata
Željko Obradović razgovarao je sa novinarima posle prvog derbija u ABA ligi i poraza od Zvezde. Crvena zvezda i Partizan odigrali su prvi derbi u ABA ligi u novoj sezoni, pobedu je odnela ekipa Janisa Sferopulosa u dramatičnoj završnici - 89:84. Po… »
Obradović: ABA neozbiljna, sreća što nema prohodnost ka Evroligi

Obradović: ABA neozbiljna, sreća što nema prohodnost ka Evroligi

Sport klub pre 22 sata
Veliki i večiti derbi 13. kola ABA lige, okršaj Crvene zvezde i Partizana, pripao je ekipi Zvezde, koja je posle trilera slavila sa 89:84. U ovom momentu, Partizan, Zvezda i Budućnost imaju skor 11-2, a Dubai 10-3. Rat za pol poziciju na kraju… »
Željko Obradović: Dvostruki aršini u derbiju, Bošnjaković povređen, neće igrati 2-3 nedelje

Željko Obradović: Dvostruki aršini u derbiju, Bošnjaković povređen, neće igrati 2-3 nedelje

Euronews pre 22 sata
Trener Partizana Željko Obradović izneo je utiske posle poraza svog tima u 13. kolu AdmiralBet ABA lige protiv Crvene zvezde. Posle serija pobeda i dugo održavanog stopostotnog učinka u regionalnom takmičenju, "parni valjak" upisao je drugi poraz u… »
Jago: "Ovo nije normalna košarka, ovo je najveći derbi u Evropi!"

Jago: "Ovo nije normalna košarka, ovo je najveći derbi u Evropi!"

Sportske.net pre 22 sata
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su danas na svom terenu u Beogradu gradskog rivala Partizan 89:84 (23:26, 27:25, 23:21, 16:12), u 13. kolu regionalne AdmiralBet ABA lige. Najefikasniji u ekipi Crvene zvezde bili su Džoel Bolomboj sa 14 poena, Nikola… »
Jago: Posebno veče, ovo je najbolji derbi u Evropi

Jago: Posebno veče, ovo je najbolji derbi u Evropi

Sport klub pre 22 sata
Zvezda je u veoma interesantnom derbiju pobedila Partizan, a veoma zadovoljan bio je i Brazilac Jago dos Santos. – To je derbi. Najbolji derbi u Evropi. Posebno veče za mene, tim i navijače i veoma sam srećan zbog pobede – rekao je Jago. VEČITI… »
Željko Obradović posle poraza partizana ljut: Izjava trenera crno-belih nakon drugog poraza "parnog valjka"

Željko Obradović posle poraza partizana ljut: Izjava trenera crno-belih nakon drugog poraza "parnog valjka"

Večernje novosti pre 22 sata
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan u 13. kolu ABA lige sa 89:84, a trener crno-belih Željko Obradović izneo je utiske nakon drugog poraza "parnog valjka" u regionalnoj ligi ove sezone. Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović -… »
Željko Obradović: ABA liga je neozbiljno takmičenje

Željko Obradović: ABA liga je neozbiljno takmičenje

Politika pre 22 sata
Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je posle poraza od Crvene zvezde (89:84) da nema šta mnogo da zameri ekipi i podvukao da je ABA liga neozbiljno takmičenje. „Izjednačena utakmica, mali detalji su odlučili. Borbenost je bila na… »
Obradoviću se izvinjavale sudije: "Neke druge vrste odluka uticale na rezultat!"

Obradoviću se izvinjavale sudije: "Neke druge vrste odluka uticale na rezultat!"

Sportske.net pre 23 sata
Prvi utisak posle utakmice Željka Obradovića na konferenciji za novinare je bilo da je njegov tim odigrao dobro. "Izjednačena utakmica. Nemam šta da zamerim svojoj ekipi. Imali su neke odluke koje nisu najpametnije, ali su bile neke druge vrste odluka… »
Dejan Tomašević nezadovoljan utakmicom: „Žao mi je što nismo gledali bolji derbi“

Dejan Tomašević nezadovoljan utakmicom: „Žao mi je što nismo gledali bolji derbi“

Hot sport pre 22 sata
„Nisam primetio neku želju i agresivnost, to je falilo za jedan pravi derbi“ Crvena zvezda je u okviru 13. kola ABA lige na svom terenu dočekala svog najvećeg rivala, ekipu Partizana, a slavio je domaćin, 89:84. Jedan od onih koji su izneli… »
Aba liga je neozbiljno takmičenje, da li treba ovakva smejurija? Željko Obradović nakon poraza od Zvezde! (foto+video)

Aba liga je neozbiljno takmičenje, da li treba ovakva smejurija? Željko Obradović nakon poraza od Zvezde! (foto+video)

Hot sport pre 22 sata
„Jedan sudija svira faul, drugi ne. Posle dođe i izvini se. O čemu se to radi?“ Košarkaši Partizana su u 13. kolu ABA lige pretrpeli poraz od Crvene zvezde rezultatom 89:84, a trener Željko Obradović osvrnuo se na momente i izazove sa kojima se… »
Obradović o dva kobna auta: Ko zna, možda sam i ja pogrešio?!

Obradović o dva kobna auta: Ko zna, možda sam i ja pogrešio?!

Sport klub pre 23 sata
Košarkaši Crvene zvezde u ponedeljak su pobedili Partizan u ABA ligi rezultatom 89:84 i sa skorom 11-2 izjednačili se sa "večitim rivalom" na čelu tabele regionalnog takmičenja. Ključne greške Partizan je u finišu napravio pri izvođenju auta, a… »
Zvezda slavila u derbiju i za prvo mesto u ABA ligi

Zvezda slavila u derbiju i za prvo mesto u ABA ligi

Politika pre 23 sata
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan 89:84 u prvom „večitom" derbiju u ABA ligi ove sezone, odigranom u 13. kolu ABA lige. Crvena zvezda revanširala Partizanu za poraz u njihovom prvom međusobnom duelu u sezoni, kada su crno-beli bili bolji… »
Pogledajte poslednji napad Partizana u derbiju i katastrofu koja je Zvezdi donela veliku pobedu

Pogledajte poslednji napad Partizana u derbiju i katastrofu koja je Zvezdi donela veliku pobedu

Telegraf pre 23 sata
Preporučujemo. Košarkaši Crvene zvezde porazili su ekipu Partizan 89:84 u okršaju 13. kola ABA lige i tako im naneli drugi uzastopni poraz u regionalnom takmičenju, nakon što je u prošlom kolu Budućnost slavila protiv crno-belih. Imao je tim iz… »
Obradović pobesneo na sudije posle koša Bolomboja: Pokazivao korake sudiji, pa se okrenuo ka zapisničkom stolu

Obradović pobesneo na sudije posle koša Bolomboja: Pokazivao korake sudiji, pa se okrenuo ka zapisničkom stolu

Telegraf pre 23 sata
Preporučujemo. Košarkaši Crvene zvezde i Partizana odigrali su izuzetno neizvestan meč u okviru 13. kola ABA lige u Beogradskoj areni, a sve je rešeno u poslednjem minutu. Jednu od većih grešaka napravio je Partizan kada nije izveo loptu za pet… »
ŽOC na meti navijača Zvezde - "doleteo" tvrd predmet

ŽOC na meti navijača Zvezde - "doleteo" tvrd predmet

B92 pre 24 sata
Trener Partizana Željko Obradović bio je na meti navijača Crvene zvezde na poluvremenu derbija u ABA ligi. Na snimcima se vidi kako je tvrd predmet proleteo iznad glave trenera crno-belih. Deluje da je u pitanju bila plastična flaša. Obradović je… »

Vesti dana »