Povezane vesti
"Ova država je najdosadnija u Evropi" Marija se ovde više neće vraćati, ljudi su hladni i ne komuniciraju, ali su cene…
Kurir pre 1 dan
Tiktokerka Marija, koja se na ovoj društvenoj mreži predstavlja imenom "Marija solo traveler", obilazi države širom sveta. Tako je ona na svoju listu "stavila" i Litvaniju, kao 36. državu koju je posetila. Snimak koji je objavila na "TikTok"-u pobrao… »
Marija posetila Litvaniju, pa došla kući razočarana: "Cene jesu niske, ali sam tamo zaboravila da se smejem"
Mondo pre 16 sati
Marija je posetila Litvaniju i rekla da nije oduševljena. Tiktokerka Marija, koja se na ovoj društvenoj mreži predstavlja imenom "Marija solo traveler", obilazi države širom sveta. Tako je ona na svoju listu "stavila" i Litvaniju, kao 36. državu… »
Bila sam u najdosadnijoj državi u Evropi: Nigde nisam videla takav problem, prestala sam da se smejem
Mondo pre 24 sata
Pročitajte iskustvo Marije koja je otkrila koja je najdosadnija zemlja u Evropi koju je posetila. Marija iz Srbije, koja se na TikTok-u predstavlja pod imenom Marija solo travaler, posetila je 36. zemlju u Evropi - Litvaniju. U snimku koji je objavila… »
Vesti dana »
Srbija pod snegom - crveni meteo-alarm na zapadu zemlje, na Pešteri napadalo više od pola metra, u delovima Beograda otežan saobraćaj
RTS pre 2 minutajoš 86 povezanih
I danas akcija "Zastani, Srbijo" u više gradova, studenti ostaju u blokadama fakulteta
RTS pre 1 satjoš 31 povezana
Radnici "Laste" spontano obustavili rad: "Ovo nije štrajk!" Evo zbog čega ne idu autobusi na prigradskim linijama
Blic pre 2 satajoš 15 povezanih
Srpska lista predala žalbu izbornom panelu povodom odluke CIK u Prištini
Blic pre 37 minutajoš 35 povezanih