Povezane vesti
"Ova država je najdosadnija u Evropi" Marija se ovde više neće vraćati, ljudi su hladni i ne komuniciraju, ali su cene…
Kurir 23.12.2024
Tiktokerka Marija, koja se na ovoj društvenoj mreži predstavlja imenom "Marija solo traveler", obilazi države širom sveta. Tako je ona na svoju listu "stavila" i Litvaniju, kao 36. državu koju je posetila. Snimak koji je objavila na "TikTok"-u pobrao… »
Marija posetila Litvaniju, pa došla kući razočarana: "Cene jesu niske, ali sam tamo zaboravila da se smejem"
Mondo 23.12.2024
Marija je posetila Litvaniju i rekla da nije oduševljena. Tiktokerka Marija, koja se na ovoj društvenoj mreži predstavlja imenom "Marija solo traveler", obilazi države širom sveta. Tako je ona na svoju listu "stavila" i Litvaniju, kao 36. državu… »
Bila sam u najdosadnijoj državi u Evropi: Nigde nisam videla takav problem, prestala sam da se smejem
Mondo 23.12.2024
Pročitajte iskustvo Marije koja je otkrila koja je najdosadnija zemlja u Evropi koju je posetila. Marija iz Srbije, koja se na TikTok-u predstavlja pod imenom Marija solo travaler, posetila je 36. zemlju u Evropi - Litvaniju. U snimku koji je objavila… »
Vesti dana »
Uhapšen vozač autobusa zbog nesreće kod Umke u kojoj je poginulo dvoje, a povređeno 56 ljudi
Radio 021 pre 30 minutajoš 88 povezanih
Dobra organizacija protesta u Beogradu, studenti postavili šatore
Al Jazeera pre 29 minutajoš 57 povezanih
Vučević položio venac povodom Međunarodnog dana sećanja na žrtve Holokausta u Beogradu
RTV pre 1 satjoš 26 povezanih
Počela blokada Autokomande od 10 časova: Trajaće 24 sata, oglasio se Dačić - saobraćaj preusmeren
Mondo pre 54 minutajoš 14 povezanih