Povezane vesti

"Ova država je najdosadnija u Evropi" Marija se ovde više neće vraćati, ljudi su hladni i ne komuniciraju, ali su cene…

"Ova država je najdosadnija u Evropi" Marija se ovde više neće vraćati, ljudi su hladni i ne komuniciraju, ali su cene…

Kurir pre 1 dan
Tiktokerka Marija, koja se na ovoj društvenoj mreži predstavlja imenom "Marija solo traveler", obilazi države širom sveta. Tako je ona na svoju listu "stavila" i Litvaniju, kao 36. državu koju je posetila. Snimak koji je objavila na "TikTok"-u pobrao… »
Marija posetila Litvaniju, pa došla kući razočarana: "Cene jesu niske, ali sam tamo zaboravila da se smejem"

Marija posetila Litvaniju, pa došla kući razočarana: "Cene jesu niske, ali sam tamo zaboravila da se smejem"

Mondo pre 16 sati
Marija je posetila Litvaniju i rekla da nije oduševljena. Tiktokerka Marija, koja se na ovoj društvenoj mreži predstavlja imenom "Marija solo traveler", obilazi države širom sveta. Tako je ona na svoju listu "stavila" i Litvaniju, kao 36. državu… »
Bila sam u najdosadnijoj državi u Evropi: Nigde nisam videla takav problem, prestala sam da se smejem

Bila sam u najdosadnijoj državi u Evropi: Nigde nisam videla takav problem, prestala sam da se smejem

Mondo pre 24 sata
Pročitajte iskustvo Marije koja je otkrila koja je najdosadnija zemlja u Evropi koju je posetila. Marija iz Srbije, koja se na TikTok-u predstavlja pod imenom Marija solo travaler, posetila je 36. zemlju u Evropi - Litvaniju. U snimku koji je objavila… »

Vesti dana »