Povezane vesti
Čula sam čudan zvuk dok sam čuvala bebu: Onda je naš pas počeo mahnito da laje, znala sam da nešto nije u redu, kad sam…
Kurir pre 1 dan
Kuća Savane i Džejsona Burgojna iz Virdžinije pretvorila se tokom praznika u pravu novogodišnju bajku. Sve se dogodilo kada je Savana, dok je čuvala bebu, čula čudan zvuk. Bila je sigurna da dolazi iz kamina, što ju je dodatno zbunilo, a onda je… »
Čula čudan zvuk dok je čuvala bebu: Kad je pas počeo da laje, ušla je u dnevnu i odmah uslikala prizor
Mondo pre 1 dan
Nakon što je čula čudan zvuk, ušla je u dnevnu sobu i ugledala nesvakidašni prizor. Kuća Savane i Džejsona Burgojna iz Virdžinije pretvorila se tokom praznika u pravu novogodišnju bajku. Sve se dogodilo kada je Savana, dok je čuvala bebu, čula… »
Vesti dana »
Popodnevni špic, sneg i kolaps u Beogradu: Nevreme paralisalo prestonicu, neke ulice kilometrima zakrčene, gužve na sve strane! Evo gde je najkritičnije
Kurir pre 5 minutajoš 103 povezane
Blokadu proglasila i gimnazija „9. maj“ u Nišu: Učestvuju maturanti, mlađima potrebna saglasnost roditelja
Danas pre 1 satjoš 39 povezanih
Krivične prijave protiv BIA i policije zbog špijuniranja aktivista i novinara
Luftika pre 2 satajoš 10 povezanih
Na raspust bez zaključenih ocena – Nastavnici ponudili odgovaranje tokom odmora, ali sindikati ističu: To je nezakonito
Euronews pre 4 satijoš 22 povezane