Povezane vesti
Čula sam čudan zvuk dok sam čuvala bebu: Onda je naš pas počeo mahnito da laje, znala sam da nešto nije u redu, kad sam ušla u…
Kurir 23.12.2024
Kuća Savane i Džejsona Burgojna iz Virdžinije pretvorila se tokom praznika u pravu novogodišnju bajku. Sve se dogodilo kada je Savana, dok je čuvala bebu, čula čudan zvuk. Bila je sigurna da dolazi iz kamina, što ju je dodatno zbunilo, a onda je… »
Čula čudan zvuk dok je čuvala bebu: Kad je pas počeo da laje, ušla je u dnevnu i odmah uslikala prizor
Mondo 23.12.2024
Nakon što je čula čudan zvuk, ušla je u dnevnu sobu i ugledala nesvakidašni prizor. Kuća Savane i Džejsona Burgojna iz Virdžinije pretvorila se tokom praznika u pravu novogodišnju bajku. Sve se dogodilo kada je Savana, dok je čuvala bebu, čula čudan… »
Vesti dana »

Računi manji i do 7 odsto! Evo kako da ostvarite popust na struju - privilegije za domaćinstva već na računima za oktobar
Kurir pre 33 minutajoš 35 povezanih

FOTO, VIDEO Novosađani ispred Železničke stanice i na Trgu slobode: Jedanaest meseci od tragedije
Radio 021 pre 43 minutajoš 31 povezana

Snažan ciklon donosi obilne padavine, sneg i jake vetrove u Srbiji početkom oktobra 2025
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 55 povezanih