Povezane vesti
Jedan je varao, s drugim bila spremna da se pobije: Pevačica progovorila o bivšim momcima, među njima i Darko Lazić
Mondo 23.12.2024
Pevačica Barbara Bobak otkrila i kakvog partnera priželjkuje. Barbara Bobak priznala je da od budućeg partnera ne traži puno, "iako mora da govori engleski, a da ne čupa obrve", ali i otkrila da je imala veze u kojima je bila prevarena, ali i da su svađe… »
"Bilo je unošenja u facu!" Iskrena ispovest Barbare Bobak o ljubavi i Darku Laziću: Varao me je, našla sam mu sliku sa.... Šok…
Kurir 23.12.2024
Barbara Bobak ogolila je dušu o emotivnom životu i priznala da je bila prevarena, kao i da su svađe sa momcima eksalirale do ivice fizičkog kontakta. - Inatim se i generalno radim dosta stvari koje muškarci ne vole. Verovatno sam zato i sama. Na primer… »
Vesti dana »
Ministarstvo kaže da je postignut dogovor sa poljoprivrednicima, za Mašinu negoduju isti
Mašina pre 2 satajoš 29 povezanih
Pogođen aerodrom u Teheranu, veliki vazdušni napad Izraela! Sravnjena sa zemljom zgrada gde se bira naslednik Hamneija, ne zna se ko je bio unutra (foto, video)
Kurir pre 18 minutajoš 89 povezanih
Novi napadi na Bliskom istoku, Tramp: 'Imamo dovoljno oružja da ratujemo zauvek'
BBC News pre 43 minutajoš 77 povezanih
Brzom prugom od Beograda do Budimpešte od 27. marta, jedan pravac 25 evra
Sputnik pre 43 minutajoš 24 povezane
Istorijski visoke cene energenata ako sukob na Bliskom istoku bude dugoročan
Biznis.rs pre 3 satajoš 25 povezanih