Povezane vesti

Igosi nemoćni u Dubaiju

Igosi nemoćni u Dubaiju

Sportski žurnal pre 2 sata
Abas upisao 26 poena protiv Igokee na startu 14. kola. Košarkaši Dubaija pobedili su večeras na svom terenu ekipu Igokee 92:81 u prvom meču 14. kola regionalne ABA lige. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Avudu Abas, koji je postigao 26 poena… »
"Žao mi je...": Sportski direktor ABA lige oštro odgovorio Željku Obradoviću

"Žao mi je...": Sportski direktor ABA lige oštro odgovorio Željku Obradoviću

Večernje novosti pre 1 sat
Košarkaši Partizana poraženi su od Crvene zvezde u "večitom derbiju" u okviru ABA lige, a nakon meča vrlo oštru reakciju imao je strateg crno-belih Željko Obradović. Sada se oglasio i sportski direktor ABA lige Milija Vojinović i odgovorio… »
Odgovor i sva obrazloženja Obradoviću iz AdmiralBet ABA lige: "Žao nam je, ali..."

Odgovor i sva obrazloženja Obradoviću iz AdmiralBet ABA lige: "Žao nam je, ali..."

Sportske.net pre 2 sata
Ne smiruju se strasti nakon derbija između Crvene zvezde i Partizana u 13. kolu AdmiralBet ABA lige. Nakon što je Željko Obradović žestoko kritikovao rukovodstvo regionalnog takmičenja, oglasio se sportski direktor takmičenja - Milija Vojinović… »
Avudu Abas vodio Dubai do 11. Pobede u ABA ligi: Novajlija slavio protiv Igokee nakon preokreta!

Avudu Abas vodio Dubai do 11. Pobede u ABA ligi: Novajlija slavio protiv Igokee nakon preokreta!

Hot sport pre 3 sata
Ekipa Jurice Golemca je sada na prvom mestu, ali ima utakmicu više u odnosu na pratioce! U utakmici 14. kola AdmiralBet ABA lige, Dubai je na svom terenu savladao Igokeu rezultatom 92:81 (22:25, 18:22, 25:14, 27:20). Iako su gosti iz Laktaša imali… »
Vojinović odgovorio Obradoviću na teške optužbe: Žao mi je…

Vojinović odgovorio Obradoviću na teške optužbe: Žao mi je…

Sport klub pre 3 sata
Trener Partizana Željko Obradović je posle poraza svog tima u 13. kolu ABA lige od Crvene zvezde izneo nekoliko teških optužbi na adresu rukovodstva ABA lige. Trofejni strateg tima iz Humske je, između ostalog, izjavio da je takmičenje neozbiljno i… »
Direktor ABA lige: "Željko Obradović preko noći promenio narativ"

Direktor ABA lige: "Željko Obradović preko noći promenio narativ"

B92 pre 2 sata
Sportski direktor ABA lige Milija Vojinović odgovorio je na komentare trenera Partizana, Željka Obradovića, o tom takmičenju. Obradović je nakon poraza Partizana u derbiju od Crvene zvezde (89:84) regionalno prvenstvo nazvao "neozbiljnim… »
Da li je ovo najava pojačanja Crvene zvezde? Reprezentativac Srbije sa crveno-belim šalom gledao derbi u „Areni“ (FOTO)

Da li je ovo najava pojačanja Crvene zvezde? Reprezentativac Srbije sa crveno-belim šalom gledao derbi u „Areni“ (FOTO)

Danas pre 10 sati
Košarkaši Crvene zvezde su sa 89:84 pobedili kao domaćini Partizan u meču 13. kola ABA lige. Na susretu je bilo mnogo poznatih ličnosti, ali se izdvojio po mnogima neočekivan dolazak fudbalskog reprezentativca Srbije Miloša Veljkovića. On je sa… »
Srpski reprezentativac derbi pratio sa zvezdinim šalom: Da li je hteo nešto da nagovesti!? (foto)

Srpski reprezentativac derbi pratio sa zvezdinim šalom: Da li je hteo nešto da nagovesti!? (foto)

Hot sport pre 10 sati
Bio bi veliko pojačanje za defanzivnu liniju ‘crveno-belih’. Crvena zvezda je u okviru 13. kola ABA lige na svom terenu dočekala svog najvećeg rivala, ekipu Partizana, a slavio je domaćin, 89:84. Utakmici je prisustvovalo mnogo poznatih ličnosti… »
"Ja sam kriv, ali...!" Partizanov Amerikanac upire prstom u sebe i u još nekoga

"Ja sam kriv, ali...!" Partizanov Amerikanac upire prstom u sebe i u još nekoga

Večernje novosti pre 9 sati
Košarkaš Partizana Dvejn Vašington prihvatio je krivicu za sinoćni poraz od Crvene zvezde u večitom derbiju, ali nije mogao da prećuti ni na neke sudijske odluke koje su direktno uticale na konačan ishod najvećeg meča srpske košarke. FOTO: ABA… »
Vašington: Svirali nam pet sekundi, a nije bilo tako (video)

Vašington: Svirali nam pet sekundi, a nije bilo tako (video)

Sportski žurnal pre 10 sati
Beku crno-belih nije po volji sudijska odluka u vezi prvog auta. Partizan je u finišu meča s Crvenom zvezdom izgubio dve lopte kod izvođenja auta, s tim da Dvejn Vašington prvu smatra sudijskom greškom zbog neisteka pet sekundi predviđenih za… »
Vošington okrivio sudije za poraz, ali nije štedeo ni sebe

Vošington okrivio sudije za poraz, ali nije štedeo ni sebe

Sportske.net pre 11 sati
Košarkaš Partizana Dvejn Vošington prihvatio je delimičnu krivicu za sinoćni poraz od Crvene zvezde u večitom derbiju, ali nije mogao da prećuti ni na neke sudijske odluke koje su direktno uticale na konačan ishod najvećeg meča srpske košarke… »
Ovo se desilo prvi put u istoriji: Srpski košarkaši u Partizanu bez poena u "večitom derbiju"

Ovo se desilo prvi put u istoriji: Srpski košarkaši u Partizanu bez poena u "večitom derbiju"

Večernje novosti pre 10 sati
KOŠARKAŠI Crvene zvezde pobedili su Partizan u drugom ovosezonskom večitom derbiju. Crveno-beli su u 13.kolu ABA lige trijumfovali sa 89:84 (23:26, 27:25, 23:21, 16:12). Foto: Profimedia Srpski košarkaši u dresu Partizana nisu postigli nijedan poen u… »
Derbi u ABA ligi doneo istorijski presedan: Po prvi put jedan tim bio je bez poena domaćih igrača!

Derbi u ABA ligi doneo istorijski presedan: Po prvi put jedan tim bio je bez poena domaćih igrača!

Hot sport pre 11 sati
Veoma interesantan podatak! Crvena zvezda je u okviru 13. kola ABA lige na svom terenu dočekala svog najvećeg rivala, ekipu Partizana, a slavio je domaćin, 89:84. Utakmicu su obeležili sjajni potezi na obe strane parketa, naročito tokom prvog… »
Željko Obradović posle meča sa Zvezdom: Ovo je neozbiljno takmičenje

Željko Obradović posle meča sa Zvezdom: Ovo je neozbiljno takmičenje

Danas pre 20 sati
Trener Partizana Željko Obradović rekao je posle utakmice u kojoj je njegov tim izgubio od Crvene zvezde u 13. kolu ABA lige da nije zadovoljan nekim odlukama sudija. „Izjednačena utakmica, odlučili su sitni detalji. Velika borbenost, nemam mnogo… »
Partizan pobedio sam sebe u derbiju: Crno-beli ne znaju da izvedu aut (VIDEO)

Partizan pobedio sam sebe u derbiju: Crno-beli ne znaju da izvedu aut (VIDEO)

Danas pre 22 sata
Košarkaši Partizana imali su napad za produžetak u derbiju protiv Crvene zvezde pri rezultatu 87:84, ali je Dvejn Vašington napravio grešku. Amerikanac je trebalo da izvede aut, toliko je dugo čekao da su mu arbitri umalo dosudili „pet sekundi“… »
Obradović o sudijama: „Nisu me upozorili, a to je pravilo“

Obradović o sudijama: „Nisu me upozorili, a to je pravilo“

Danas pre 22 sata
Košarkaši Partizana su kao gosti izgubili sa 89:84 u meču 13. kola ABA lige. Posle meče trener crno-belih Željko Obradović je na konferenciji za medije pričao i povređenim igračima. – Iskrenuli su zglob Bošnaković i Džons, Mitra neće biti… »

Vesti dana »