Povezane vesti

(Video) "imala sam početak sepse": Glumica Bojana Bambić je vodila tešku borbu: "Za šest i po godina sam 20 puta operisana"

(Video) "imala sam početak sepse": Glumica Bojana Bambić je vodila tešku borbu: "Za šest i po godina sam 20 puta operisana"

Blic pre 22 sata
Gošća emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" je glumica Bojana Bambić ćerka glumice Radmile Živković i snimatelja Predraga Bambića, žena koja je, kako kaže profesorka “u svetu filma, na pozorišnim daskama, na televiziji, ali koja… »
(Video) "dugo sam se borila za svaki njen dan i svaki njen dah": Glumica Bojana Bambić u suzama o smrti majke Radmile…

(Video) "dugo sam se borila za svaki njen dan i svaki njen dah": Glumica Bojana Bambić u suzama o smrti majke Radmile…

Blic pre 22 sata
Bojana Bambić, glumica i ćerka glumice Radmile Živković i snimatelja Predraga Bambića prošla je kroz teške trenutke u svom životu i to onda kada je izgubila najmilije o čemu otvoreno govori u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović"… »
(Video) "nismo uspeli formalno da se venčamo": Glumica Bojana Bambić o partneru, kolegama, veri i razočaranjima: "More suza…

(Video) "nismo uspeli formalno da se venčamo": Glumica Bojana Bambić o partneru, kolegama, veri i razočaranjima: "More suza…

Blic pre 22 sata
Glumica Bojana Bambić gošča je emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" u kojoj otvoreno priča o svom životu, smrti majke i teškim trenucima kroz koje je prolazila ali i o intimi koju čuva daleko od javnosti. Bojana Bambić u emisiji… »

Vesti dana »