Повезане вести
"Муж те је трудну шутнуо": Певачицу преварио супруг са њеном колегиницом, сама остала са дететом, а ево кроз шта све пролази…
Блиц 24.12.2024
Учесница "Звезде Гранда", Дада Мешаљић (27) прошла је кроз агонију након што ју је бивши супруг Јасмин преварио док је било у благословеном стању. Они су се развели после неколико месеци брака, а једном приликом открила је да… »
"Ишла сам да јој бацим бомбу, да је запалим, са све стомаком" Весну Ривас муж варао с конобарицом: Порађала сам се, а он био…
Курир 24.12.2024
Певачица Весна Ривас каже да је прошла кроз хаос након што је бивши партнер са којим је била био са љубавницом у тренутку када је она доносила дете на свет. Наиме, Ривасова ретко прича о томе јер не жели да се сећа болних… »
"Порађала сам се, а он је био са љубавницом": Певачица прошла кроз голготу са бившим партнером: Била сломљена након изласка…
Блиц 24.12.2024
Певачица Весна Ривас каже да је прошла кроз хаос након што је бивши партнер са којим је била био са љубавницом у тренутку када је она доносила дете на свет. Наиме, Ривасова ретко прича о томе јер не жели да се сећа болних… »
Вести дана »
Софронијевић: За легализацију од јуче пријављено више од 45.000 објеката
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележавају годину дана од почетка блокаде овог факултета
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 3 сатајош 3 повезане