Povezane vesti
"Muž te je trudnu šutnuo": Pevačicu prevario suprug sa njenom koleginicom, sama ostala sa detetom, a evo kroz šta sve…
Blic pre 1 dan
Učesnica "Zvezde Granda", Dada Mešaljić (27) prošla je kroz agoniju nakon što ju je bivši suprug Jasmin prevario dok je bilo u blagoslovenom stanju. Oni su se razveli posle nekoliko meseci braka, a jednom prilikom otkrila je da joj otac njenog… »
"Porađala sam se, a on je bio sa ljubavnicom": Pevačica prošla kroz golgotu sa bivšim partnerom: Bila slomljena nakon…
Blic pre 1 dan
Pevačica Vesna Rivas kaže da je prošla kroz haos nakon što je bivši partner sa kojim je bila bio sa ljubavnicom u trenutku kada je ona donosila dete na svet. Naime, Rivasova retko priča o tome jer ne želi da se seća bolnih detalja. - Poslednjih… »
"Išla sam da joj bacim bombu, da je zapalim, sa sve stomakom" Vesnu Rivas muž varao s konobaricom: Porađala sam se, a on bio…
Kurir pre 1 dan
Pevačica Vesna Rivas kaže da je prošla kroz haos nakon što je bivši partner sa kojim je bila bio sa ljubavnicom u trenutku kada je ona donosila dete na svet. Naime, Rivasova retko priča o tome jer ne želi da se seća bolnih detalja. - Poslednjih… »
Vesti dana »
Beograd: Studenti najavili 1.000 pisama za Zagorku Dolovac, da počne da radi svoj posao
Glas Zaječara pre 1 satjoš 12 povezanih
Prvi snimci pada putničkog aviona! Polako ponire, onda sledi strašna eksplozija, pojavile se tvrdnje da je u letelici bilo više od 100 ljudi (video)
Kurir pre 4 minutajoš 42 povezane
Masovni ruski napad na Ukrajinu, Poljska digla borbene avione, udarni dronovi idu na Kijev
Danas pre 1 satjoš 19 povezanih
Aktivisti pokušali da uđu u Skupštinu Beograda, izašla Policijska brigada
Danas pre 1 satjoš 14 povezanih
Rhmz objavio upozorenje, stiže nova tura snega! Upaljeni meteoalarmi, ovde će biti najkritičnije
Pravda pre 2 satajoš 14 povezanih