Повезане вести
Читаве ноћи падао без престанка, сва механизација на терену: Чачак окован снегом, путеви се чисте по приоритетима (ФОТО)(ВИДЕО)…
РИНА 24.12.2024
Читаве ноћи падао без престанка, сва механизација на терену: Чачак окован снегом, путеви се чисте по приоритетима (ФОТО)(ВИДЕО) Чачак - На територији града Чачка снег пада око 12 часова и тренутно га има од 10 у градском подручју… »
Читаве ноћи падао без престанка: Чачак окован снегом ФОТО
Б92 24.12.2024
На територији града Чачка снег пада око 12 часова и тренутно га има од 10 у градском подручју до 30 центиметара на ободним, планинским деловима града, рекао је Марко Гавриловић, технички директор ЈП "Градац". "Ноћас од три је… »
Србија је завејана: Снег пада дуже од 15 сати, у Чачку нападао 30 цм, на Руднику чак пола метра
Телеграф 24.12.2024
Препоручујемо. На територији града Чачка снег пада око 12 часова и тренутно га има од 10 у градском подручју до 30 центиметара на ободним, планинским деловима града, рекао је за Тањуг Марко Гавриловић, технички директор ЈП… »
На територији Чачка снега има од 10 до 30 центиметара, зимска служба на терену јутрос од три
Глас Западне Србије 24.12.2024
„Ноћас од три је кренула прва екипа са чишћењем снега по вишим пределима Чачка где је снег интезивније падао, ноћас од девет, десет веома интезивно. Све екипе и механизација је на терену. Ми смо обавили први пролазак… »
Вести дана »
"Обараћемо руске авионе и дронове": Овакву претњу Путин није добио од почетка рата у Украјини
Мондо пре 2 сатајош 51 повезана
Пријава за легализацију траје 60 дана. Почиње сутра у 4 ујутру, ово је све што би грађани требало да знају
Ало пре 2 сатајош 34 повезане
Стојаковић: Задовољан сам коначним резултатом и створеним приликама против Радничког
РТС пре 3 сатајош 31 повезана
Норис: Титулу посвећујем родитељима, дозволили су ми да јурим овај сан који је постао стварност
РТС пре 4 сатијош 41 повезана