Povezane vesti
Đanijeva žena imala moždani udar, a da nije ni znala: „Samo me je boleo vrat, a kada sam otišla kod doktora…“
Nova 24.12.2024
: Slađa Trajković, supruga folk pevača Radiše Trajkovića Đanija, imala je nekoliko moždanih udara u prošlosti, a za neke od njih nije ni znala da su joj se dogodili. Naime, Slađa Trajković je posle jedne ozbiljne situacije na kraju i završila u bolnici… »
Nije znala da je imala nekoliko moždanih udara Folkerova supruga moral da promeni životne navike
Kurir 24.12.2024
Slađa Trajković, supruga folk pevača Radiše Trajkovića Đanija, imala je nekoliko moždanih udara u prošlosti, a za neke od njih nije ni znala da su joj se dogodili. Naime, Slađa je posle jedne ozbiljne situacije na kraju i završila u bolnici, a o… »
Nije znala da je imala moždani udar: Folkerova supruga na kraju završila u bolnici: "Posle sam menjala sve životne navike"
Blic 24.12.2024
Supruga Folk pevača Radiše Trajkovića Đanija, Slađa Trajković imala je nekoliko moždanih udara u prošlosti, a za neke od njih nije ni znala da su joj se dogodili. Naime, Slađa je posle jedne ozbiljne situacije na kraju i završila u bolnici, a o detaljima… »
Vesti dana »

Novi zemljotres pogodio Kamčatku, mogući cunami talasi u više regiona
Euronews pre 33 minutajoš 16 povezanih

Ukrajinski napadi širom Rusije: Gori veliko skladište nafte, obustavljeni letovi…
Danas pre 2 satajoš 10 povezanih

Sremski Karlovci domaćin obeležavanja 30 godina od akcije „Oluja“ – izmenjen režim saobraćaja
Ozon pre 2 satajoš 10 povezanih