Povezane vesti

Đanijeva žena imala moždani udar, a da nije ni znala: „Samo me je boleo vrat, a kada sam otišla kod doktora…“

Đanijeva žena imala moždani udar, a da nije ni znala: „Samo me je boleo vrat, a kada sam otišla kod doktora…“

Nova pre 24 sata
: Slađa Trajković, supruga folk pevača Radiše Trajkovića Đanija, imala je nekoliko moždanih udara u prošlosti, a za neke od njih nije ni znala da su joj se dogodili. Naime, Slađa Trajković je posle jedne ozbiljne situacije na kraju i završila u… »
Nije znala da je imala nekoliko moždanih udara Folkerova supruga moral da promeni životne navike

Nije znala da je imala nekoliko moždanih udara Folkerova supruga moral da promeni životne navike

Kurir pre 1 dan
Slađa Trajković, supruga folk pevača Radiše Trajkovića Đanija, imala je nekoliko moždanih udara u prošlosti, a za neke od njih nije ni znala da su joj se dogodili. Naime, Slađa je posle jedne ozbiljne situacije na kraju i završila u bolnici, a o… »
Nije znala da je imala moždani udar: Folkerova supruga na kraju završila u bolnici: "Posle sam menjala sve životne navike"

Nije znala da je imala moždani udar: Folkerova supruga na kraju završila u bolnici: "Posle sam menjala sve životne navike"

Blic pre 1 dan
Supruga Folk pevača Radiše Trajkovića Đanija, Slađa Trajković imala je nekoliko moždanih udara u prošlosti, a za neke od njih nije ni znala da su joj se dogodili. Naime, Slađa je posle jedne ozbiljne situacije na kraju i završila u bolnici, a o… »

Vesti dana »