Povezane vesti
Đanijeva žena imala moždani udar, a da nije ni znala: „Samo me je boleo vrat, a kada sam otišla kod doktora…“
Nova 24.12.2024
: Slađa Trajković, supruga folk pevača Radiše Trajkovića Đanija, imala je nekoliko moždanih udara u prošlosti, a za neke od njih nije ni znala da su joj se dogodili. Naime, Slađa Trajković je posle jedne ozbiljne situacije na kraju i završila u bolnici… »
Nije znala da je imala nekoliko moždanih udara Folkerova supruga moral da promeni životne navike
Kurir 24.12.2024
Slađa Trajković, supruga folk pevača Radiše Trajkovića Đanija, imala je nekoliko moždanih udara u prošlosti, a za neke od njih nije ni znala da su joj se dogodili. Naime, Slađa je posle jedne ozbiljne situacije na kraju i završila u bolnici, a o… »
Nije znala da je imala moždani udar: Folkerova supruga na kraju završila u bolnici: "Posle sam menjala sve životne navike"
Blic 24.12.2024
Supruga Folk pevača Radiše Trajkovića Đanija, Slađa Trajković imala je nekoliko moždanih udara u prošlosti, a za neke od njih nije ni znala da su joj se dogodili. Naime, Slađa je posle jedne ozbiljne situacije na kraju i završila u bolnici, a o detaljima… »
Vesti dana »

Protest zbog hapšenja u Nišu – studenti privedeni, pa pušteni posle više sati, šetnja do SNS-a uz brojne snage policije
Južne vesti pre 4 satijoš 1 povezana

(Foto): Sanirana oštećenja na zgradi tužilaštva nakon sinoćnog protesta u Valjevu, oglasilo se Ministarstvo pravde: "Niko ne sme biti iznad zakona"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Rubio: Privremeni sporazum o prekidu vatre između Ukrajine i Rusije „nije isključen iz plana“
Danas pre 10 satijoš 1 povezana

Kiša ugasila većinu požara na teritoriji Podgorice, vatrogasci obilaze lokacije
Danas pre 5 satijoš 1 povezana