Povezane vesti
"Unakazio je našu lepoticu sa 39 uboda: Nožem!" Reči strine Violete koju je ubio partner kidaju dušu: "Čekao je u kući da je…
Blic 24.12.2024
"Pet godina smo neutešni i nemi od kada nema naše Violete, naše lepotice. Ubica je unakazio sa 39 uboda, od kojih je devet bilo pogubno. Govorila sam joj da on nije dobar za nju, ali nije me slušala." Ovim rečima počinje ispovest Goca Jošić, strina… »
"5 Godina nema naše lepotice, ubica je unakazio sa čak 39 uboda" Violetu dečko zaskočio čim je ušla u kuću i zadao joj…
Kurir 24.12.2024
Pet godina smo neutešni i nemi od kada nema naše Violete, naše lepotice. Ubica je unakazio sa 39 uboda, od kojih je devet bilo pogubno. Govorila sam joj da on nije dobar za nju, ali nije me slušala. Ubodi u vrat i glavu Ovim rečima za Kurir počinje… »
Vesti dana »

U Beogradu građani ispred zgrade Vlade, pristalice SNS kod obližnjih stranačkih prostorija
Beta pre 7 minutajoš 131 povezana

Protesti u Beogradu i Novom Sadu: Jake policijske snage razdvajaju demonstrante i pristalice SNS kod Generalštaba (video)
Blic pre 12 minutajoš 48 povezanih

Viši sud u Beogradu zamenio pritvor kućnim pritvorom bivšim ministrima Momiroviću i Vesiću u slučaju rekonstrukcije železničke pruge
Naslovi.ai pre 1 satjoš 25 povezanih

U Srbiji u junu ove godine izdato 2.402 građevinske dozvole, dva odsto više nego u isto vreme 2024.
Forbes pre 6 satijoš 29 povezanih