Povezane vesti

Jokić: Nije to moj Božić…

Jokić: Nije to moj Božić…

Sport klub pre 22 sata
Nikola Jokić je posle pobede njegovog Denvera protiv Finiksa, imao spreman odgovor na pitanje o utakmici protiv istog rivala koja je zakazan za 25. decembar. Na taj dan se po gregorijanskom kalendaru slavi Božić, a srpski reprezentativac je rekao da… »
Kako je Jokić postao najbolji trojkaš u NBA: Ništa nije pogodio za Srbiju, a onda se umešao Stojaković

Kako je Jokić postao najbolji trojkaš u NBA: Ništa nije pogodio za Srbiju, a onda se umešao Stojaković

Mondo pre 24 sata
Nikola Jokić je u ovom trenutku - procentualno gledano - najbolji trojkaš u čitavoj NBA ligi. Tokom leta je napravio transformaciju u ovom segmentu sa trenerom Ognjenom Stojakovićem. Srpski košarkaš Nikola Jokić odigrao je prethodne noći neobičnu… »
Jokić posle sedam godina u SAD na pitanje o katoličkom Božiću: Nije moj praznik, pa me nije briga

Jokić posle sedam godina u SAD na pitanje o katoličkom Božiću: Nije moj praznik, pa me nije briga

Sportski žurnal pre 24 sata
Denver će igrati protiv Finiksa, u noći između 25. i 26. decembra. Nikola Jokić, zvezda Denvera, već sedam godina uzastopno igra na dan katoličkog Božića, ali ga pitanja o tome sve više zamaraju. Iako je više puta jasno rekao da slavi Božić po… »
Jokić odbrusio novinaru: „Nije moj Božić!“ (video)

Jokić odbrusio novinaru: „Nije moj Božić!“ (video)

Hot sport pre 1 dan
Neverovatno da još nisu naučili koji Božić slavi trostruki MVP! Nikola Jokić još jednom je pokazao zašto je srce Denvera, predvodeći tim do ubedljive pobede nad Finiksom rezultatom – 117:90. Nakon utakmice jedan od novinara ga je upitao, da li… »
"Ovo nije moj Božić, baš me briga!" Nikola Jokić začepio usta neukim Amerima za sva vremena (video)

"Ovo nije moj Božić, baš me briga!" Nikola Jokić začepio usta neukim Amerima za sva vremena (video)

Večernje novosti pre 1 dan
Nije morao previše da se pomuči Nikola Jokić na utakmici protiv Finiks sansa jer je njegov Denver konačno bez problema pobedio jednu utakmicu. Foto: Printskrin Tim iz Arizone pao je u Koloradu (117:90) i Jokić je za 30 minuta upisao 32 poena i sedam… »
Jokić razbio Nurkića, pa pokazao da je gospodin: Svi čekali da ga unizi, a Srbin pokazao manire!

Jokić razbio Nurkića, pa pokazao da je gospodin: Svi čekali da ga unizi, a Srbin pokazao manire!

Mondo pre 1 dan
Nikola Jokić pokazao da osim što je sjajan košarkaš, istovremeno je i veliki gospodin jer nije želeo da se previše busa u grudi nakon što je razbio Jusufa Nurkića. Nikola Jokić odigrao je prethodne noći još jednu maestralnu partiju i vodio je… »
Jokić postigao 32 poena u pobedi Denvera nad Finiksom

Jokić postigao 32 poena u pobedi Denvera nad Finiksom

Radio sto plus pre 1 dan
Denver je do pobede predvodio srpski centar Nikola Jokić sa 32 poena, sedam asistencija i dva skoka. Denver je imao ubedljivu prednost tokom kompletnog meča, a čitavu četvrtu četvrtinu Jokić je proveo na klupi. Uz Jokića, kod Denvera se izdvojio i… »
Jokića svake godine pitaju da li slavi katolički Božić: Nije mogao da sakrije koliko mu je to dosadilo

Jokića svake godine pitaju da li slavi katolički Božić: Nije mogao da sakrije koliko mu je to dosadilo

Mondo pre 1 dan
Nije mogao da sakrije Nikola Jokić da su mu dosadna više pitanja o utakmicama na katolički Božić koji ne slavi, a uprkos tome ga svake godine pitaju isto. Odavno je praksa da se na Božić po gregorijanskom kalendaru u NBA ligi igraju utakmice i na… »
Jokić je sve svoje trojke dao preko Nurkića: Pogledajte partiju kojom je NIkola srušio Finiks

Jokić je sve svoje trojke dao preko Nurkića: Pogledajte partiju kojom je NIkola srušio Finiks

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Odigrao je Nikola Jokić još jednu moćnu partiju u NBA ligi, te je sa 32 poena predvodio Denver do laganog trijumfa nad Finiksom rezultatom 117:90! Koliko se pobednik unapred znao govori i podatak da Srbin nije igrao poslednju… »

Vesti dana »