Povezane vesti
Jokić: Nije to moj Božić…
Sport klub pre 22 sata
Nikola Jokić je posle pobede njegovog Denvera protiv Finiksa, imao spreman odgovor na pitanje o utakmici protiv istog rivala koja je zakazan za 25. decembar. Na taj dan se po gregorijanskom kalendaru slavi Božić, a srpski reprezentativac je rekao da… »
Kako je Jokić postao najbolji trojkaš u NBA: Ništa nije pogodio za Srbiju, a onda se umešao Stojaković
Mondo pre 24 sata
Nikola Jokić je u ovom trenutku - procentualno gledano - najbolji trojkaš u čitavoj NBA ligi. Tokom leta je napravio transformaciju u ovom segmentu sa trenerom Ognjenom Stojakovićem. Srpski košarkaš Nikola Jokić odigrao je prethodne noći neobičnu… »
Jokić posle sedam godina u SAD na pitanje o katoličkom Božiću: Nije moj praznik, pa me nije briga
Sportski žurnal pre 24 sata
Denver će igrati protiv Finiksa, u noći između 25. i 26. decembra. Nikola Jokić, zvezda Denvera, već sedam godina uzastopno igra na dan katoličkog Božića, ali ga pitanja o tome sve više zamaraju. Iako je više puta jasno rekao da slavi Božić po… »
Jokić odbrusio novinaru: „Nije moj Božić!“ (video)
Hot sport pre 1 dan
Neverovatno da još nisu naučili koji Božić slavi trostruki MVP! Nikola Jokić još jednom je pokazao zašto je srce Denvera, predvodeći tim do ubedljive pobede nad Finiksom rezultatom – 117:90. Nakon utakmice jedan od novinara ga je upitao, da li… »
"Ovo nije moj Božić, baš me briga!" Nikola Jokić začepio usta neukim Amerima za sva vremena (video)
Večernje novosti pre 1 dan
Nije morao previše da se pomuči Nikola Jokić na utakmici protiv Finiks sansa jer je njegov Denver konačno bez problema pobedio jednu utakmicu. Foto: Printskrin Tim iz Arizone pao je u Koloradu (117:90) i Jokić je za 30 minuta upisao 32 poena i sedam… »
Jokić razbio Nurkića, pa pokazao da je gospodin: Svi čekali da ga unizi, a Srbin pokazao manire!
Mondo pre 1 dan
Nikola Jokić pokazao da osim što je sjajan košarkaš, istovremeno je i veliki gospodin jer nije želeo da se previše busa u grudi nakon što je razbio Jusufa Nurkića. Nikola Jokić odigrao je prethodne noći još jednu maestralnu partiju i vodio je… »
Jokić postigao 32 poena u pobedi Denvera nad Finiksom
Radio sto plus pre 1 dan
Denver je do pobede predvodio srpski centar Nikola Jokić sa 32 poena, sedam asistencija i dva skoka. Denver je imao ubedljivu prednost tokom kompletnog meča, a čitavu četvrtu četvrtinu Jokić je proveo na klupi. Uz Jokića, kod Denvera se izdvojio i… »
Jokića svake godine pitaju da li slavi katolički Božić: Nije mogao da sakrije koliko mu je to dosadilo
Mondo pre 1 dan
Nije mogao da sakrije Nikola Jokić da su mu dosadna više pitanja o utakmicama na katolički Božić koji ne slavi, a uprkos tome ga svake godine pitaju isto. Odavno je praksa da se na Božić po gregorijanskom kalendaru u NBA ligi igraju utakmice i na… »
Jokić je sve svoje trojke dao preko Nurkića: Pogledajte partiju kojom je NIkola srušio Finiks
Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Odigrao je Nikola Jokić još jednu moćnu partiju u NBA ligi, te je sa 32 poena predvodio Denver do laganog trijumfa nad Finiksom rezultatom 117:90! Koliko se pobednik unapred znao govori i podatak da Srbin nije igrao poslednju… »
Vesti dana »
Studenti predali "hiljadu pisama" tužiteljki Dolovac, ona ih pozvala na sastanak
RTV pre 12 minutajoš 28 povezanih
Kazahstan: Najmanje 32-oje od 67-oro putnika preživelo pad azerbejdžanskog aviona
Beta pre 1 satjoš 60 povezanih
„Okvir za bogaćenje naprednjačke novokomponovane elite“: Predstavnici opozicije o predlogu budžeta Beograda
Danas pre 1 satjoš 24 povezane
Uživo napad dronovima na Ukrajinu Nova eksplozija u Harkovu nakon ruskog vazdušnog napada (foto/video)
Alo pre 1 satjoš 20 povezanih