Povezane vesti
Dvojno državljanstvo Srbije i Crne Gore: Kada politika i birokratija dele porodice
N1 Info 24.12.2024
Pitanje dvojnog državljanstva u Crnoj Gori ne izaziva samo političke tenzije, nego građanima stvara konkretne probleme, piše Dojče vele i donosi nekoliko primera birokratskih slepih ulica. „Moji su iz Crne Gore, iz vasojevićkog kraja. Ovde žive… »
Dvojno državljanstvo za Srbe u Crnoj Gori: Političke tenzije i problemi za građane
Danas 24.12.2024
Pitanje dvojnog državljanstva u Crnoj Gori ne izaziva samo političke tenzije, nego građanima stvara konkretne probleme. Evo nekih primera birokratskih slepih ulica. „Moji su iz Crne Gore, iz vasojevićkog kraja. Ovde žive generacijama“. Tako svoju… »
Dvojno državljanstvo za Srbe u Crnoj Gori: Kad politika deli
NIN 24.12.2024
Pitanje dvojnog državljanstva u Crnoj Gori ne izaziva samo političke tenzije, nego građanima stvara konkretne probleme. Evo nekih primera birokratskih slepih ulica. „Moji su iz Crne Gore, iz vasojevićkog kraja. Ovde žive generacijama“. Tako svoju… »
Građani između Srbije i Crne Gore: Sukob oko dvojnog državljanstva
Vreme 24.12.2024
U Crnoj Gori je pitanje dvojnog državljanstva preraslo u sukob između političkih blokova. Obični građani ostaju zarobljeni između sopstvenih želja, zakonskih ograničenja i političkih neslaganja. Pitanje dvojnog državljanstva u Crnoj Gori ne… »
Dvojno državljanstvo za Srbe u Crnoj Gori: Građani prinuđeni da biraju između dva pasoša
Radio 021 24.12.2024
Pitanje dvojnog državljanstva u Crnoj Gori ne izaziva samo političke tenzije, nego građanima stvara konkretne probleme. Evo nekih primera birokratskih slepih ulica. "Moji su iz Crne Gore, iz vasojevićkog kraja. Ovde žive generacijama". Tako svoju… »
Dvojno državljanstvo za Srbe u Crnoj Gori: Kad politika deli
Dojče vele 24.12.2024
Vesti dana »
Radnici GSP-a održali protest: Traže preispitivanje ugovora sa privatnicima i vraćanje trola
Nova ekonomija pre 57 minutajoš 26 povezanih
Završen protest radnika GSP-a i studenata, predati zahtevi gradskoj upravi (FOTO; VIDEO)
Danas pre 22 minutajoš 22 povezane
Vesić rekao tužiocu: Nadstrešnica bi pala i da je bilo upotrebne dozvole
Radio 021 pre 4 satijoš 6 povezanih
Opet soja iz Srbije puna aflatoksina: Proizvode nam vraćaju Italijani, u Holandiji povučeni sa tržišta
N1 Info pre 16 sati
Netanjahu o Trampovom planu za Gazu: To može da promeni istoriju
Vesti online pre 1 satjoš 46 povezanih