Povezane vesti
Dvojno državljanstvo Srbije i Crne Gore: Kada politika i birokratija dele porodice
N1 Info 24.12.2024
Pitanje dvojnog državljanstva u Crnoj Gori ne izaziva samo političke tenzije, nego građanima stvara konkretne probleme, piše Dojče vele i donosi nekoliko primera birokratskih slepih ulica. „Moji su iz Crne Gore, iz vasojevićkog kraja. Ovde žive… »
Dvojno državljanstvo za Srbe u Crnoj Gori: Političke tenzije i problemi za građane
Danas 24.12.2024
Pitanje dvojnog državljanstva u Crnoj Gori ne izaziva samo političke tenzije, nego građanima stvara konkretne probleme. Evo nekih primera birokratskih slepih ulica. „Moji su iz Crne Gore, iz vasojevićkog kraja. Ovde žive generacijama“. Tako svoju priču… »
Dvojno državljanstvo za Srbe u Crnoj Gori: Kad politika deli
NIN 24.12.2024
Pitanje dvojnog državljanstva u Crnoj Gori ne izaziva samo političke tenzije, nego građanima stvara konkretne probleme. Evo nekih primera birokratskih slepih ulica. „Moji su iz Crne Gore, iz vasojevićkog kraja. Ovde žive generacijama“. Tako svoju priču… »
Građani između Srbije i Crne Gore: Sukob oko dvojnog državljanstva
Vreme 24.12.2024
U Crnoj Gori je pitanje dvojnog državljanstva preraslo u sukob između političkih blokova. Obični građani ostaju zarobljeni između sopstvenih želja, zakonskih ograničenja i političkih neslaganja. Pitanje dvojnog državljanstva u Crnoj Gori ne izaziva samo… »
Dvojno državljanstvo za Srbe u Crnoj Gori: Građani prinuđeni da biraju između dva pasoša
Radio 021 24.12.2024
Pitanje dvojnog državljanstva u Crnoj Gori ne izaziva samo političke tenzije, nego građanima stvara konkretne probleme. Evo nekih primera birokratskih slepih ulica. "Moji su iz Crne Gore, iz vasojevićkog kraja. Ovde žive generacijama". Tako svoju priču… »
Dvojno državljanstvo za Srbe u Crnoj Gori: Kad politika deli
Dojče vele 24.12.2024
Vesti dana »

Putin i Tramp u petak oči u oči: Da li će susret na Aljasci zaista biti istorijski i šta može doneti?
Kurir pre 18 minutajoš 33 povezane

Novi Sad: Jedan ratni veteran pušten, drugom određena mera kućnog pritvora
Beta pre 1 satjoš 19 povezanih

Srbija pomaže Crnoj Gori u gašenju požara: Poslat helikopter Kamov
Novi magazin pre 2 minutajoš 59 povezanih

Rhmz upalio najviši stepen upozorenja: Ovi delovi Srbije se crvene: Sa svakim novom prognozom, toplotni talas se produžava
Blic pre 32 minutajoš 61 povezana