Povezane vesti

Dvojno državljanstvo Srbije i Crne Gore: Kada politika i birokratija dele porodice

Dvojno državljanstvo Srbije i Crne Gore: Kada politika i birokratija dele porodice

N1 Info pre 20 sati
Pitanje dvojnog državljanstva u Crnoj Gori ne izaziva samo političke tenzije, nego građanima stvara konkretne probleme, piše Dojče vele i donosi nekoliko primera birokratskih slepih ulica. „Moji su iz Crne Gore, iz vasojevićkog kraja. Ovde žive… »
Dvojno državljanstvo za Srbe u Crnoj Gori: Političke tenzije i problemi za građane

Dvojno državljanstvo za Srbe u Crnoj Gori: Političke tenzije i problemi za građane

Danas pre 21 sat
Pitanje dvojnog državljanstva u Crnoj Gori ne izaziva samo političke tenzije, nego građanima stvara konkretne probleme. Evo nekih primera birokratskih slepih ulica. „Moji su iz Crne Gore, iz vasojevićkog kraja. Ovde žive generacijama“. Tako svoju… »
Dvojno državljanstvo za Srbe u Crnoj Gori: Kad politika deli

NIN pre 24 sata
Pitanje dvojnog državljanstva u Crnoj Gori ne izaziva samo političke tenzije, nego građanima stvara konkretne probleme. Evo nekih primera birokratskih slepih ulica. „Moji su iz Crne Gore, iz vasojevićkog kraja. Ovde žive generacijama“. Tako svoju… »
Građani između Srbije i Crne Gore: Sukob oko dvojnog državljanstva

Građani između Srbije i Crne Gore: Sukob oko dvojnog državljanstva

Vreme pre 1 dan
U Crnoj Gori je pitanje dvojnog državljanstva preraslo u sukob između političkih blokova. Obični građani ostaju zarobljeni između sopstvenih želja, zakonskih ograničenja i političkih neslaganja. Pitanje dvojnog državljanstva u Crnoj Gori ne… »
Dvojno državljanstvo za Srbe u Crnoj Gori: Građani prinuđeni da biraju između dva pasoša

Dvojno državljanstvo za Srbe u Crnoj Gori: Građani prinuđeni da biraju između dva pasoša

Radio 021 pre 1 dan
Pitanje dvojnog državljanstva u Crnoj Gori ne izaziva samo političke tenzije, nego građanima stvara konkretne probleme. Evo nekih primera birokratskih slepih ulica. "Moji su iz Crne Gore, iz vasojevićkog kraja. Ovde žive generacijama". Tako svoju… »

Dojče vele pre 1 dan

Vesti dana »