Повезане вести

Одсуство храбрости и достојанства: Огласила се Јелена Павловић о искључењу из Несторовићевог покрета

Одсуство храбрости и достојанства: Огласила се Јелена Павловић о искључењу из Несторовићевог покрета

Блиц 24.12.2024
Народна посланица Јелена Павловић реаговала је на саопштење покрета "Ми - Снага народа“, у којем се наводи да она више није члан тог покрета, без навођења конкретних разлога за њен одлазак. Како је Павловић навела у објави на… »
Јелена Павловић о искључењу из „Ми – снага народа“: Колегама замерам одсуство храбрости и достојанства

Јелена Павловић о искључењу из „Ми – снага народа“: Колегама замерам одсуство храбрости и достојанства

Данас 24.12.2024
Народна посланица Јелена Павловић реаговала је на саопштење покрета „Ми – Снага народа“, у којем се наводи да она више није члан тог покрета, без навођења конкретних разлога за њен одлазак. Како је Павловић навела у објави на… »
Огласила се Јелена Павловић о њеном избацивању из "Ми снага народа"

Огласила се Јелена Павловић о њеном избацивању из "Ми снага народа"

Правда 24.12.2024
Након информације да је избачена из Покрета "Ми снага народа - Проф. др Бранимир Несторовић" огласила се и адвокат Јелена Павловић. “Имајући у виду да сам из медија сазнала да више нисам део покрета “Ми сбага народа - проф. др… »
Посланица која је искључена из Несторовићеве странке: Нејасно ко је донео такву одлуку

Посланица која је искључена из Несторовићеве странке: Нејасно ко је донео такву одлуку

НИН 24.12.2024
Народна посланица Јелена Павловић саопштила је данас како је из медија сазнала да више није део покрета "Ми - снага народа проф.др Бранимир Несторовић" и да из саопштења посланичке групе у Скупштини није јасно који орган те… »
Јелена Павловић избачена из Покрета "Ми снага народа"

Јелена Павловић избачена из Покрета "Ми снага народа"

Правда 24.12.2024
Покрет "Ми снага народа - проф. др Бранимир Несторовић" саопштио је јуче да адвокат Јелена Павловић није више део тог покрета. “Већ на почетку нашег политичког ангажмана смо се замерили многима због одбијања да уђемо у власт у… »

Вести дана »