Povezane vesti
Jelena Pavlović o isključenju iz „Mi – snaga naroda“: Kolegama zameram odsustvo hrabrosti i dostojanstva
Danas 24.12.2024
Narodna poslanica Jelena Pavlović reagovala je na saopštenje pokreta „Mi – Snaga naroda“, u kojem se navodi da ona više nije član tog pokreta, bez navođenja konkretnih razloga za njen odlazak. Kako je Pavlović navela u objavi na društvenoj mreži Fejsbuk… »
Oglasila se Jelena Pavlović o njenom izbacivanju iz "Mi snaga naroda"
Pravda 24.12.2024
Nakon informacije da je izbačena iz Pokreta "Mi snaga naroda - Prof. dr Branimir Nestorović" oglasila se i advokat Jelena Pavlović. “Imajući u vidu da sam iz medija saznala da više nisam deo pokreta “Mi sbaga naroda - prof. dr Branimir Nestorović… »
Poslanica koja je isključena iz Nestorovićeve stranke: Nejasno ko je doneo takvu odluku
NIN 24.12.2024
Narodna poslanica Jelena Pavlović saopštila je danas kako je iz medija saznala da više nije deo pokreta "Mi - snaga naroda prof.dr Branimir Nestorović" i da iz saopštenja poslaničke grupe u Skupštini nije jasno koji organ te grupe građana je doneo odluku… »
Jelena Pavlović izbačena iz Pokreta "Mi snaga naroda"
Pravda 24.12.2024
Pokret "Mi snaga naroda - prof. dr Branimir Nestorović" saopštio je juče da advokat Jelena Pavlović nije više deo tog pokreta. “Već na početku našeg političkog angažmana smo se zamerili mnogima zbog odbijanja da uđemo u vlast u Beogradu. Očekivali smo… »
Vesti dana »
Dan državnosti Srbije: Centralna svečanost u Orašcu u znak sećanja na Sretenjski ustav i Prvi srpski ustanak
Ozon pre 51 minutajoš 11 povezanih
Atmosferski sudar na Sretenje! Dobro pogledajte ove radarske snimke iznad Srbije, hladan front nezaustavljivo juri: zna se tačan sat kad sve počinje
Blic pre 47 minutajoš 11 povezanih
Devojčica stara 13 godina teško povređena kada je kao pešak oborena kod tržnog centra
RTV pre 22 minutajoš 7 povezanih
Na današnji dan, 15. februar, podignut Prvi srpski ustanak, donesen Sretenjski ustav...
N1 Info pre 1 satjoš 3 povezane