Povezane vesti
Odsustvo hrabrosti i dostojanstva: Oglasila se Jelena Pavlović o isključenju iz Nestorovićevog pokreta
Blic pre 24 sata
Narodna poslanica Jelena Pavlović reagovala je na saopštenje pokreta "Mi - Snaga naroda“, u kojem se navodi da ona više nije član tog pokreta, bez navođenja konkretnih razloga za njen odlazak. Kako je Pavlović navela u objavi na društvenoj mreži… »
Jelena Pavlović o isključenju iz „Mi – snaga naroda“: Kolegama zameram odsustvo hrabrosti i dostojanstva
Danas pre 24 sata
Narodna poslanica Jelena Pavlović reagovala je na saopštenje pokreta „Mi – Snaga naroda“, u kojem se navodi da ona više nije član tog pokreta, bez navođenja konkretnih razloga za njen odlazak. Kako je Pavlović navela u objavi na društvenoj… »
Oglasila se Jelena Pavlović o njenom izbacivanju iz "Mi snaga naroda"
Pravda pre 1 dan
Nakon informacije da je izbačena iz Pokreta "Mi snaga naroda - Prof. dr Branimir Nestorović" oglasila se i advokat Jelena Pavlović. “Imajući u vidu da sam iz medija saznala da više nisam deo pokreta “Mi sbaga naroda - prof. dr Branimir… »
Poslanica koja je isključena iz Nestorovićeve stranke: Nejasno ko je doneo takvu odluku
NIN pre 1 dan
Narodna poslanica Jelena Pavlović saopštila je danas kako je iz medija saznala da više nije deo pokreta "Mi - snaga naroda prof.dr Branimir Nestorović" i da iz saopštenja poslaničke grupe u Skupštini nije jasno koji organ te grupe građana je doneo… »
Jelena Pavlović izbačena iz Pokreta "Mi snaga naroda"
Pravda pre 1 dan
Pokret "Mi snaga naroda - prof. dr Branimir Nestorović" saopštio je juče da advokat Jelena Pavlović nije više deo tog pokreta. “Već na početku našeg političkog angažmana smo se zamerili mnogima zbog odbijanja da uđemo u vlast u Beogradu… »
Vesti dana »
Studenti predali "hiljadu pisama" tužiteljki Dolovac, ona ih pozvala na sastanak
RTV pre 58 minutajoš 29 povezanih
Incidenti ispred Skupštine Beograda; Aktivisti se razišli (FOTO)
Insajder pre 33 minutajoš 26 povezanih
Hitno upozorenje RHMZ! Očekuju se jake snežne padavine i nanosi, u ovim delovima Srbije biće najkritičnije
Telegraf pre 3 satajoš 21 povezana
"Putin namerno izabrao Božić": Zelenski besan nakon ogromnog ruskog napada na Ukrajinu: "Šta može biti neljudskije?"
Blic pre 4 satijoš 20 povezanih