Povezane vesti
Žena koja je 56 godina pokušavala da oslobodi nevinog brata od smrtne kazne
BBC News pre 1 dan
Hideko Hakamata (91) se pola života borila da oslobodi brata koji je proveo najviše vremena na svetu u zatvoru kao osuđenik na smrt. Kad je sud proglasio Ivaoa Hakamatu nevinim u septembru, osuđenik na smrt koji je proveo najviše vremena na svetu u… »
Danas pre 24 sata
Kad je sud proglasio Ivaoa Hakamatu nevinim u septembru, osuđenik na smrt koji je proveo najviše vremena na svetu u zatvoru delovao je kao da ne može to da prihvati, a kamoli uživa u tom trenutku. „Rekla sam mu da je slobodan, a on je samo… »
Blic pre 24 sata
Kad je sud proglasio Ivaoa Hakamatu nevinim u septembru, osuđenik na smrt koji je proveo najviše vremena na svetu u zatvoru delovao je kao da ne može to da prihvati, a kamoli uživa u tom trenutku. „Rekla sam mu da je slobodan, a on je samo ćutao"… »
NIN pre 24 sata
Kad je sud proglasio Ivaoa Hakamatu nevinim u septembru, osuđenik na smrt koji je proveo najviše vremena na svetu u zatvoru delovao je kao da ne može to da prihvati, a kamoli uživa u tom trenutku. "Rekla sam mu da je slobodan, a on je samo ćutao"… »
Radio 021 pre 24 sata
Hideko Hakamata (91) se pola života borila da oslobodi brata koji je proveo najviše vremena na svetu u zatvoru kao osuđenik na smrt. Getty Images Hideko Hakamata (91) se pola života borila da oslobodi brata koji je proveo najviše vremena na svetu u… »
Vesti dana »
Izjašnjavanje prosvetara o Vučićevoj ponudi: Ko je do sada odbio?
N1 Info pre 33 minutajoš 38 povezanih
(BLOG) Tenzije i na sednici Skupštine grada, uoči nje ljudi u kapuljačama gurali aktiviste i odbornike, razbili telefon
N1 Info pre 1 satjoš 31 povezana
Zagorka Dolovac prihvatila pismo studenata i pozvala ih na razgovor
Bloomberg Adria pre 33 minutajoš 29 povezanih