Povezane vesti
Žena koja je 56 godina pokušavala da oslobodi nevinog brata od smrtne kazne
BBC News 24.12.2024
Hideko Hakamata (91) se pola života borila da oslobodi brata koji je proveo najviše vremena na svetu u zatvoru kao osuđenik na smrt. Kad je sud proglasio Ivaoa Hakamatu nevinim u septembru, osuđenik na smrt koji je proveo najviše vremena na svetu u… »
Danas 24.12.2024
Kad je sud proglasio Ivaoa Hakamatu nevinim u septembru, osuđenik na smrt koji je proveo najviše vremena na svetu u zatvoru delovao je kao da ne može to da prihvati, a kamoli uživa u tom trenutku. „Rekla sam mu da je slobodan, a on je samo ćutao“, kaže… »
Blic 24.12.2024
Kad je sud proglasio Ivaoa Hakamatu nevinim u septembru, osuđenik na smrt koji je proveo najviše vremena na svetu u zatvoru delovao je kao da ne može to da prihvati, a kamoli uživa u tom trenutku. „Rekla sam mu da je slobodan, a on je samo ćutao", kaže… »
Radio 021 24.12.2024
Hideko Hakamata (91) se pola života borila da oslobodi brata koji je proveo najviše vremena na svetu u zatvoru kao osuđenik na smrt. Getty Images Hideko Hakamata (91) se pola života borila da oslobodi brata koji je proveo najviše vremena na svetu u… »
NIN 24.12.2024
Kad je sud proglasio Ivaoa Hakamatu nevinim u septembru, osuđenik na smrt koji je proveo najviše vremena na svetu u zatvoru delovao je kao da ne može to da prihvati, a kamoli uživa u tom trenutku. "Rekla sam mu da je slobodan, a on je samo ćutao", kaže… »
Vesti dana »

U Srbiji danas nestabilno vreme, izdato upozorenje: Kiša i pljuskovi sa grmljavinom
Danas pre 21 minutajoš 31 povezana

Komandant Mađar: Napali smo rusku rafineriju u Lenjingradskoj oblasti
Politika pre 32 minutajoš 13 povezanih

Zemunski polumaraton menja javni prevoz: Izmene na više autobuskih linija GSP
Euronews pre 2 satajoš 7 povezanih