Povezane vesti

Žena koja je 56 godina pokušavala da oslobodi nevinog brata od smrtne kazne

BBC News 24.12.2024
Hideko Hakamata (91) se pola života borila da oslobodi brata koji je proveo najviše vremena na svetu u zatvoru kao osuđenik na smrt. Kad je sud proglasio Ivaoa Hakamatu nevinim u septembru, osuđenik na smrt koji je proveo najviše vremena na svetu u… »

Danas 24.12.2024
Kad je sud proglasio Ivaoa Hakamatu nevinim u septembru, osuđenik na smrt koji je proveo najviše vremena na svetu u zatvoru delovao je kao da ne može to da prihvati, a kamoli uživa u tom trenutku. „Rekla sam mu da je slobodan, a on je samo ćutao“, kaže… »

Blic 24.12.2024
Kad je sud proglasio Ivaoa Hakamatu nevinim u septembru, osuđenik na smrt koji je proveo najviše vremena na svetu u zatvoru delovao je kao da ne može to da prihvati, a kamoli uživa u tom trenutku. „Rekla sam mu da je slobodan, a on je samo ćutao", kaže… »

Radio 021 24.12.2024
Hideko Hakamata (91) se pola života borila da oslobodi brata koji je proveo najviše vremena na svetu u zatvoru kao osuđenik na smrt. Getty Images Hideko Hakamata (91) se pola života borila da oslobodi brata koji je proveo najviše vremena na svetu u… »

NIN 24.12.2024
Kad je sud proglasio Ivaoa Hakamatu nevinim u septembru, osuđenik na smrt koji je proveo najviše vremena na svetu u zatvoru delovao je kao da ne može to da prihvati, a kamoli uživa u tom trenutku. "Rekla sam mu da je slobodan, a on je samo ćutao", kaže… »

Vesti dana »