Povezane vesti
I danas akcija Zastani Srbijo, nastavljene studentske blokade uz sve više srednjoškolaca
Glas Zaječara 24.12.2024
U više gradova Srbije su danas nastavljene studentske blokade fakulteta i akcija „Zastani Srbijo“ kojom se na 15 minuta odaje pošta za 15 poginulih od pada nadstrešnice novosadske Želežničke stanice i traži odgovornost za njihovu smrt. Studentskim… »
Hiljadu identičnih pisama za Zagorku Dolovac: Studenti objavili plan sutrašnje akcije
Nedeljnik 24.12.2024
Studenti u blokadi najavili su da će sutra predati 1.000 identičnih pisama javnoj tužiteljki Zagorki Dolovac kako bi „skrenuli pažnju na pravdu“ povodom nesreće koja se dogodila u Novom Sadu. Oni su danas pozvali građane da im se najpre pridruže u… »
Vesti dana »

Ko je istoričar iz Beograda koji je Putina pitao šta misli o „obojenoj revoluciji“ u Srbiji
Nova pre 35 minutajoš 58 povezanih

Vučić: Tražimo rešenje da katakombe ispod stare železničke stanice u Beogradu predstavimo građanima
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih

Saobraćajni kolaps u Beogradu: Vozila stoje u kolonama, kiša dodatno otežava situaciju
Euronews pre 46 minutajoš 150 povezanih

Nova Flotila krenula da probije izraelsku blokadu: Trenutno su kod obale Krita, nose pomoć za Gazu (video)
Blic pre 2 satajoš 23 povezane

Đoković: Marin je bio bolji od mene, mučio sam se, ali sam našao ritam
RTS pre 2 satajoš 29 povezanih