Povezane vesti
Dunja Jovanić priznala: Imam utisak da je sve išlo naopako, ovo nije moja godina
Story 24.12.2024
Popularna influenserka Dunja Jovanić u intervjuu za magazin "Story" otkriva da ju je posao prvo prerastao, a potom i pojeo, i istakla da ovo definitivno nije njena godina. - Nije mi se desilo ništa konkretno loše, ali imam utisak da je sve išlo naopako… »
"Čekala sam da se nešto dobro desi i nije" Dunja Jovanić priznala da nije ovo njena godina
Blic 24.12.2024
Inflenserka je progovorila o lošem periodu. Popularna influenserka Dunja Jovanić u intervjuu za magazin "Story" otkriva da ju je posao prvo prerastao, a potom i pojeo, i istakla da ovo definitivno nije njena godina. - Nije mi se desilo ništa konkretno… »
Vesti dana »

Šta se desilo ovom čoveku?! Očajni Medvedev usred meča gurao glavu u frižider! Bio jedan od najboljih, Novaku pravio pakao, a sada se blamira na svakom koraku!
Kurir pre 24 minutajoš 33 povezane

Poplaljeni crveni meteoalarmi! Rhmz se hitno oglasio, Srbija na udaru ekstremnih temperatura!
Alo pre 39 minutajoš 20 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Eksplozija u Rusiji: Ukrajinski dron pogodio fabriku, jedna osoba poginula, ima i povređenih
Euronews pre 14 minutajoš 19 povezanih

Australija će priznati palestinsku državu! Premijer Albaneze se pridružio liderima Francuske, Britanije i Kanade koji su već doneli tu odluku (foto)
Kurir pre 4 minutajoš 6 povezanih

Drecun: Dijalog Beograda i Prištine besmislen dok se ne izabere nova vlast na Kosovu
Nova pre 34 minutajoš 2 povezane