Povezane vesti
Dunja Jovanić priznala: Imam utisak da je sve išlo naopako, ovo nije moja godina
Story 24.12.2024
Popularna influenserka Dunja Jovanić u intervjuu za magazin "Story" otkriva da ju je posao prvo prerastao, a potom i pojeo, i istakla da ovo definitivno nije njena godina. - Nije mi se desilo ništa konkretno loše, ali imam utisak da je sve išlo naopako… »
"Čekala sam da se nešto dobro desi i nije" Dunja Jovanić priznala da nije ovo njena godina
Blic 24.12.2024
Inflenserka je progovorila o lošem periodu. Popularna influenserka Dunja Jovanić u intervjuu za magazin "Story" otkriva da ju je posao prvo prerastao, a potom i pojeo, i istakla da ovo definitivno nije njena godina. - Nije mi se desilo ništa konkretno… »
Vesti dana »

Danas predahnite, uskoro kreće pakao: Ovi delovi Srbije su na udaru, crvene se upozorenja na jednu opasnu pojavu: Evo kada konačno stiže zahlađenje
Blic pre 1 satjoš 11 povezanih

Bosanac ozbiljno namučio alkaraza! Španac posle velike borbe srušio Džumhura, sledi okršaj sa Srbinom!
Kurir pre 12 minutajoš 13 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: Rute: Kijev treba de fakto da prizna teritorije pod kontrolom Rusije; Vens: SAD pripremaju sastanak Putina i Zelenskog
RTV pre 1 satjoš 7 povezanih

Turska: Zemljotres jačine 6,1 stepen, stradao jedan muškarac, 29 ljudi povređeno
RTV pre 27 minutajoš 6 povezanih