Povezane vesti

Srpska glumica krila veridbu sa hrvatskim muzičarem: Roditelji slučajno saznali, morala da objašnjava

Srpska glumica krila veridbu sa hrvatskim muzičarem: Roditelji slučajno saznali, morala da objašnjava

Mondo pre 23 sata
Nevena Vukes otkrila kako je izgledala veridba sa sadašnjim suprugom, hrvatskim muzičarem Markom Vukesom. Srpska glumica Nevena Vukes, koju smo gledali u serijama "Švindleri" i "Vojna akademija", već nekoliko godina uživa u skladnom braku sa… »
"Morala sam da..." Naša glumica se verila za hrvatskog muzičara, sakrivala je od roditelja, a kad su saznali..

"Morala sam da..." Naša glumica se verila za hrvatskog muzičara, sakrivala je od roditelja, a kad su saznali..

Telegraf pre 23 sata
Preporučujemo. Srpska glumica, Nevena Vukes u skladnom je braku sa hrvatskim muzičarem Markom Vukes. Par je u braku dobio i dete, a uprkos njihovom danas skladnom odnosu, njihova veza od starta nije išla tako glatko. Glumica je jednom prilikom priznala… »
Naša glumica krila veridbu sa hrvatskim muzičarem: Roditelji slučajno saznali: "Morala sam da im objašnjavam"

Naša glumica krila veridbu sa hrvatskim muzičarem: Roditelji slučajno saznali: "Morala sam da im objašnjavam"

Blic pre 1 dan
Srpska glumica, Nevena Vukes u skladnom je braku sa hrvatskim muzičarem Markom Vukes sa kojim je dobila i dete, ali njihova veza nije baš tako glatko išla na početku. Ono što je zanimljivo, da je Nevena dugo krila od porodice i prijatelja da se… »

Vesti dana »