Povezane vesti

Srpska glumica krila veridbu sa hrvatskim muzičarem: Roditelji slučajno saznali, morala da objašnjava

Srpska glumica krila veridbu sa hrvatskim muzičarem: Roditelji slučajno saznali, morala da objašnjava

Mondo 24.12.2024
Nevena Vukes otkrila kako je izgledala veridba sa sadašnjim suprugom, hrvatskim muzičarem Markom Vukesom. Srpska glumica Nevena Vukes, koju smo gledali u serijama "Švindleri" i "Vojna akademija", već nekoliko godina uživa u skladnom braku sa… »
"Morala sam da..." Naša glumica se verila za hrvatskog muzičara, sakrivala je od roditelja, a kad su saznali..

"Morala sam da..." Naša glumica se verila za hrvatskog muzičara, sakrivala je od roditelja, a kad su saznali..

Telegraf 24.12.2024
Preporučujemo. Srpska glumica, Nevena Vukes u skladnom je braku sa hrvatskim muzičarem Markom Vukes. Par je u braku dobio i dete, a uprkos njihovom danas skladnom odnosu, njihova veza od starta nije išla tako glatko. Glumica je jednom prilikom priznala… »
Naša glumica krila veridbu sa hrvatskim muzičarem: Roditelji slučajno saznali: "Morala sam da im objašnjavam"

Naša glumica krila veridbu sa hrvatskim muzičarem: Roditelji slučajno saznali: "Morala sam da im objašnjavam"

Blic 24.12.2024
Srpska glumica, Nevena Vukes u skladnom je braku sa hrvatskim muzičarem Markom Vukes sa kojim je dobila i dete, ali njihova veza nije baš tako glatko išla na početku. Ono što je zanimljivo, da je Nevena dugo krila od porodice i prijatelja da se… »

Vesti dana »