Povezane vesti
"Moj dečko je kamiondžija" Dalila progovorila o biznisu njenog momka, pokazala gde radi: "Najvredniji radnik"
Telegraf 24.12.2024
Preporučujemo. Rijaliti igračica, Dalila Dragojević, uživa u ljubavi sa novim momkom Markom, sa kojim trenutno živi u Americi. Detalji njihove veze interesuju mnoge, a bivša zadrugarka rešila je da brojnim pratiocima otkrije malo više o svom izabraniku… »
Konačno otkrila čime se bavi novi dečko: Varala muža dok je bio u istoj sobi, sad živi s kamiondžijom u Americi
Mondo 24.12.2024
Dalila Dragojević podelila zajedničke slike na društvenoj mreži Instagram. Nekadašnja pobednica rijalitija Parovi i učesnica Zadruge koja je supruga Dejana Dragojevića prevarila sa Filipom Carem, Dalila Dragojević, već neko vreme uživa u vezi sa izvesnim… »
"Moj dečko je..." Dalila konačno prekinula ćutnju i otkrila čime se zapravo bavi njen Marko, pokazala i gde radi: "Najvredniji…
Kurir 24.12.2024
Rijaliti igračica, Dalila Dragojević, uživa u ljubavi sa novim momkom Markom, sa kojim trenutno živi u Americi. Detalji njihove veze interesuju mnoge, a bivša zadrugarka rešila je da brojnim pratiocima otkrije malo više o svom izabraniku. Kako se… »
Vesti dana »

Dodik najavio referendum: „Ostajem u Srpskoj i na funkciji, o meni odlučuje narod“
Nova pre 32 minutajoš 48 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 31 povezana

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 2 satajoš 34 povezane