Povezane vesti

"Moj dečko je kamiondžija" Dalila progovorila o biznisu njenog momka, pokazala gde radi: "Najvredniji radnik"

"Moj dečko je kamiondžija" Dalila progovorila o biznisu njenog momka, pokazala gde radi: "Najvredniji radnik"

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Rijaliti igračica, Dalila Dragojević, uživa u ljubavi sa novim momkom Markom, sa kojim trenutno živi u Americi. Detalji njihove veze interesuju mnoge, a bivša zadrugarka rešila je da brojnim pratiocima otkrije malo više o svom… »
Konačno otkrila čime se bavi novi dečko: Varala muža dok je bio u istoj sobi, sad živi s kamiondžijom u Americi

Konačno otkrila čime se bavi novi dečko: Varala muža dok je bio u istoj sobi, sad živi s kamiondžijom u Americi

Mondo pre 22 sata
Dalila Dragojević podelila zajedničke slike na društvenoj mreži Instagram. Nekadašnja pobednica rijalitija Parovi i učesnica Zadruge koja je supruga Dejana Dragojevića prevarila sa Filipom Carem, Dalila Dragojević, već neko vreme uživa u vezi sa… »
"Moj dečko je..." Dalila konačno prekinula ćutnju i otkrila čime se zapravo bavi njen Marko, pokazala i gde radi…

"Moj dečko je..." Dalila konačno prekinula ćutnju i otkrila čime se zapravo bavi njen Marko, pokazala i gde radi…

Kurir pre 23 sata
Rijaliti igračica, Dalila Dragojević, uživa u ljubavi sa novim momkom Markom, sa kojim trenutno živi u Americi. Detalji njihove veze interesuju mnoge, a bivša zadrugarka rešila je da brojnim pratiocima otkrije malo više o svom izabraniku. Kako se… »

Vesti dana »