Povezane vesti
"Moj dečko je kamiondžija" Dalila progovorila o biznisu njenog momka, pokazala gde radi: "Najvredniji radnik"
Telegraf 24.12.2024
Preporučujemo. Rijaliti igračica, Dalila Dragojević, uživa u ljubavi sa novim momkom Markom, sa kojim trenutno živi u Americi. Detalji njihove veze interesuju mnoge, a bivša zadrugarka rešila je da brojnim pratiocima otkrije malo više o svom… »
Konačno otkrila čime se bavi novi dečko: Varala muža dok je bio u istoj sobi, sad živi s kamiondžijom u Americi
Mondo 24.12.2024
Dalila Dragojević podelila zajedničke slike na društvenoj mreži Instagram. Nekadašnja pobednica rijalitija Parovi i učesnica Zadruge koja je supruga Dejana Dragojevića prevarila sa Filipom Carem, Dalila Dragojević, već neko vreme uživa u vezi sa… »
"Moj dečko je..." Dalila konačno prekinula ćutnju i otkrila čime se zapravo bavi njen Marko, pokazala i gde radi…
Kurir 24.12.2024
Rijaliti igračica, Dalila Dragojević, uživa u ljubavi sa novim momkom Markom, sa kojim trenutno živi u Americi. Detalji njihove veze interesuju mnoge, a bivša zadrugarka rešila je da brojnim pratiocima otkrije malo više o svom izabraniku. Kako se… »
Vesti dana »

(Foto,video): Studenti u blokadi i sindikati se okupljaju ispred Vlade, organizovan protest povodom 1. maja
Blic pre 16 minutajoš 81 povezana

Povređena žena u jučerašnjoj tragediji u Topoli prebačena u UKC Kragujevac
Glas Šumadije pre 1 satjoš 56 povezanih

Tramp odobrio prodaju oružja Kijevu, Kongres dobio uputstva; Ukrajinci pogodili pijacu u Hersonu, ima poginulih i ranjenih
RTS pre 16 minutajoš 22 povezane

"Krajem februara me je zvao da me upozori": Profesor Petrov o ostavci dekana Pravnog fakulteta: "Nadam se da to nije uradio pod uticajem plenuma"
Blic pre 3 satajoš 17 povezanih

Radnici obeležavaju Međunarodni praznik rada širom sveta, od Tokija do Los Anđelesa
Beta pre 2 satajoš 22 povezane