Povezane vesti
Sin Harisa Džinovića pokazao devojku: U prvom redu na tatinom koncertu s brinetom u bundi, od Đine ni traga ni glasa
Mondo pre 16 dana
Pevač Haris Džinović večeras ima solistički koncert, u publici naslednik Kan sa svojom lepšom polovinom. Pevač Haris Džinović večeras će održati veliki solistički koncert u Sava Centru. Pred sam izlazak na binu je otkrio da će ga iz publike… »
"U ponoć ću poslati poruku mojoj dragoj devojci koja se..." Haris pred koncert otvorio dušu o ljubavnom životu
Telegraf pre 16 dana
Preporučujemo. Pevač narodne muzike, Haris Džinović, večeras, 24. decembra, održava solistički koncert u Sava Centru. Plava sala je puna do poslednjeg mesta, a u prvom redu našao se i Harisov sin, Kan Džinović, koji je došao u pratnji lepše… »
Sin Harisa Džinovića došao na tatin koncert sa devojkom: Bežali od paparaca, ali smo ih ipak uslikali zajedno
Telegraf pre 16 dana
Preporučujemo. Pevač Haris Džinović večeras, 24. decembra, održava solistički koncert u Sava Centru. Pred sam početak, stigao je njegov sin Kan Džinović i to u društvu lepše polovine. Mladi Džinović smestio se u prvi red, kako bi imao… »
Vesti dana »
Uživo apokalipsa u Los anđelesu Nacionalna garda na ulicama, Malibu u pepelu i ruševinama: Istražuje se da li je požar podmetnut, raste broj mrtvih (foto)
Blic pre 14 minutajoš 18 povezanih
Beograd: Studenti najavili blokadu Mostarske petlje, inicijativa Most ostaje dolazak ispred RTS-a
Beta pre 2 satajoš 7 povezanih