Povezane vesti
Sin Harisa Džinovića pokazao devojku: U prvom redu na tatinom koncertu s brinetom u bundi, od Đine ni traga ni glasa
Mondo 24.12.2024
Pevač Haris Džinović večeras ima solistički koncert, u publici naslednik Kan sa svojom lepšom polovinom. Pevač Haris Džinović večeras će održati veliki solistički koncert u Sava Centru. Pred sam izlazak na binu je otkrio da će ga iz publike bodriti sin… »
"U ponoć ću poslati poruku mojoj dragoj devojci koja se..." Haris pred koncert otvorio dušu o ljubavnom životu
Telegraf 24.12.2024
Preporučujemo. Pevač narodne muzike, Haris Džinović, večeras, 24. decembra, održava solistički koncert u Sava Centru. Plava sala je puna do poslednjeg mesta, a u prvom redu našao se i Harisov sin, Kan Džinović, koji je došao u pratnji lepše polovine… »
Sin Harisa Džinovića došao na tatin koncert sa devojkom: Bežali od paparaca, ali smo ih ipak uslikali zajedno
Telegraf 24.12.2024
Preporučujemo. Pevač Haris Džinović večeras, 24. decembra, održava solistički koncert u Sava Centru. Pred sam početak, stigao je njegov sin Kan Džinović i to u društvu lepše polovine. Mladi Džinović smestio se u prvi red, kako bi imao najbolji pogled… »
Vesti dana »

Poslanici Skupštine Srbije nastavili raspravu o amandmanima na medijske zakone
RTV pre 18 minutajoš 17 povezanih

Pojačana kontrola saobraćaja od 16. do 22. juna, policija proverava da li su vozači pijani ili pod dejstvom droge
Glas Zapadne Srbije pre 37 minutajoš 16 povezanih

Uhapšen ubica američke političarke i njenog muža! Vens Belter se predao policiji nakon najduže potere u istoriji Minesote (foto)
Kurir pre 53 minutajoš 14 povezanih

Raspust počeo, ali ne za sve đake: Deo osnovaca još nedelju dana u klupama
OK radio pre 22 minutajoš 13 povezanih