Povezane vesti
Jelenić: Treće olimpijsko zlato ostaće upisano zlatnim slovima, isti cilj u la 2028.
Sportski žurnal 24.12.2024
Na svečanosti su se obratili i predsednik Olimpijskog komiteta Srbije (OKS) Božidar Maljković, koji je rekao da je verovao u zlato, kao i ministar sporta Zoran Gajić, koji je naglasio da su vaterpolisti uzor svim drugim srpskim sportistima. Godina iza… »
"U Parizu smo bili autsajderi, a u LA idemo opet po zlato"
B92 24.12.2024
Predsednik Vaterpolo saveza Srbije (VSS) Viktor Jelenić sumirao je 2024. godinu, u kojoj su vaterpolisti uzeli treće uzastopno zlato. "Godina iza nas u kojoj je osvojena treća uzastopna zlatna olimpijska medalja bila je neverovatna i ostaće zauvek… »
"Bili smo loši, a onda se desio Jakšić protiv Grka": Jelenić o neverovatnoj medalji vaterpolista u Parizu
Telegraf 24.12.2024
Preporučujemo. Godina iza nas u kojoj je osvojena treća uzastopna zlatna olimpijska medalja bila je neverovatna i ostaće zauvek zlatnim slovima upisana u istoriji, rekao je predsednik Vaterpolo saveza Srbije (VSS) Viktor Jelenić. - Prva u nizu… »
Vesti dana »
UKRAJINSKA KRIZA: Zelenski: Ja sam vođa, svima sam zabranio pregovore s Putinom; Fico: Neću podneti ostaku
RTV pre 3 minutajoš 6 povezanih
Najnovija najava RHMZ-a: Uskoro stiže novo zahlađenje - sa plus 20, vraćamo se u pravu zimu
Mondo pre 32 minutajoš 7 povezanih
Na današnji dan: Otkriven Brazil, potpisan Karlovački mir, umrla Ava Gardner, poginuo Kobi Brajant
Radio 021 pre 1 satjoš 1 povezana