Povezane vesti
"Ja ne znam šta ovi Srbi i Srpkinje piju..." Hrvatica stigla na aerodrom u Beogradu i objavila šok snimak (video)
Kurir pre 1 dan
Znači, ljudi moji, ja sam na aerodromu u Beogradu. Nisam bila ovde jako drugo. Ja ne znam šta ovi Srbi jedu i piju, ali toliko su prekrasni svi. Znači, muškarci zgodni, žene predivne... Vau! Moraću češće dolaziti ovamo, kazala je u jednom od… »
"Znači, ljudi moji... Ja ne znam šta ovi Srbi jedu i piju": Hrvatica sletela u Beograd i odmah izbacila video
Mondo pre 1 dan
Iako je video nastao pre nekog vremena, on i dalje privlači ogromnu pažnju. "Znači, ljudi moji, ja sam na aerodromu u Beogradu. Nisam bila ovde jako drugo. Ja ne znam šta ovi Srbi jedu i piju, ali toliko su prekrasni svi. Znači, muškarci zgodni… »
Eva iz Hrvatske sletela u Beograd, a potom je snimila šok video u kome spominje Srbe: "Ljudi moji..."
Telegraf pre 1 dan
Eva Bošković iz Hrvatske, koja se na društvenim mrežama oglašava kao eva.bosh, objavila je snimak na TikToku u kome iskazuje divljenje Srbiji, preciznije Srbima i Srpkinjama. "Znači, ljudi moji, ja sam na aerodromu u Beogradu. Nisam bila ovde jako… »
Vesti dana »
Pevaju u Hrvatskoj posle hapšenja na granici: Goga Sekulić i Aleksandar prave lom u klubu: Oglasili se direktno sa nastupa (Video)
Blic pre 54 minutajoš 5 povezanih
CIK o žalbi Srpske liste: Čeka se završetak zakonskih procedura pre stavljanja na dnevni red
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
Japan velikodušno krčmi rusku imovinu Zelenski: Tokio izdvaja tri milijarde dolara iz ruskih sredstava za Ukrajinu
Kurir pre 59 minutajoš 1 povezana
Uhapšen muškarac iz Bora zbog pranja novca i trgovine na crno: Držao 63.700 evra i nelegalni nakit
Blic pre 4 satijoš 1 povezana