Повезане вести

"Значи, људи моји... Ја не знам шта ови Срби једу и пију": Хрватица слетела у Београд и одмах избацила видео

"Значи, људи моји... Ја не знам шта ови Срби једу и пију": Хрватица слетела у Београд и одмах избацила видео

Мондо 24.12.2024
Иако је видео настао пре неког времена, он и даље привлачи огромну пажњу. "Значи, људи моји, ја сам на аеродрому у Београду. Нисам била овде јако друго. Ја не знам шта ови Срби једу и пију, али толико су прекрасни сви. Значи… »
"Ја не знам шта ови Срби и Српкиње пију..." Хрватица стигла на аеродром у Београду и објавила шок снимак (видео)

"Ја не знам шта ови Срби и Српкиње пију..." Хрватица стигла на аеродром у Београду и објавила шок снимак (видео)

Курир 24.12.2024
Значи, људи моји, ја сам на аеродрому у Београду. Нисам била овде јако друго. Ја не знам шта ови Срби једу и пију, али толико су прекрасни сви. Значи, мушкарци згодни, жене предивне... Вау! Мораћу чешће долазити овамо, казала је… »
Ева из Хрватске слетела у Београд, а потом је снимила шок видео у коме спомиње Србе: "Људи моји..."

Ева из Хрватске слетела у Београд, а потом је снимила шок видео у коме спомиње Србе: "Људи моји..."

Телеграф 24.12.2024
Ева Бошковић из Хрватске, која се на друштвеним мрежама оглашава као ева.босх, објавила је снимак на ТикТоку у коме исказује дивљење Србији, прецизније Србима и Српкињама. "Значи, људи моји, ја сам на аеродрому у Београду… »

Вести дана »