Povezane vesti
(Video) Ko je pevač koji je razbio "Romaniju" na koncertu harisa džinovića: Nastao haos kada je zapevao: A na proleće je…
Blic pre 3 sata
Haris Džinović napravio je spektakularan koncert u Sava Centru, koji je bio dupke pun. Haris Džinović kao gosta na koncertu pozvao je prijatelja i kolegu Duška Trifković , koji je zajedno sa Džinovićem otpevao njegovu hit pesmu "Jesu l' dunje… »
Đina nije htela kod oca na koncert: Evo gde je ćerka Harisa Džinovića dok on peva u Beogradu: Sin ga ispoštovao, a ona…
Blic pre 9 sati
Pevač Haris Džinović večeras će održati koncert u Sava Centru, a njegov sin Kan došao je u pratnji svoje devojke. Naime, Kan je večeras odlučio da obuče elegantno odelo, dok je njegova izabranica atraktivna brineta takođe bila elegantna, a… »
"U Srbiji bi: 90% žena bilo sa harisom, ljubav ne bira godine" Pevačica koja je bacila oko na pevača nakon razvoda od Meline…
Blic pre 10 sati
Pevač Haris Džinović večeras će održati koncert u Sava Centru, a pored velikog broja poznatih ličnosti koje se očekaju, pojavila se i Nataša Alimpić. Naime, pevačica Nataša Alimpić bacila je oko na pevača Harisa Džinovića nakon njegovog… »
Paradira ulicom u bademantilu i papučama: Sve o sinu Harisa Džinovića i Meline - Kad se skine samo što ne pukne od…
Blic pre 11 sati
Domaća javnost bila je iznenađena kada je u javnosti odjeknula vest o razvodu Harisa Džinovića i Meline nakon više od dve decenije ljubavi. Haris i Melina krenuli su svojim putem, a njihova deca ćerka Đina i sin Kan žive sa ocem. Kan Džinović ne… »
Haris video ovu koleginicu u publici i prekinuo koncert: Odmah sišao sa bine, nastao opšti haos
Mondo pre 11 sati
Džinović je vodio računa da se svi na njegovom nastupu vrhunski provedu. Pevač Haris Džinović održao je sinoć koncert u Sava Centru, na kojem su se okupile brojne poznate ličnosti sa estrade kako bi uživale u njegovoj muzici i pružile podršku… »
(Video) Haris je video u prvom redu, pa sišao sa bine: Džinović ovako zabavio koleginicu, publika sve posmatrala i snimala…
Blic pre 21 sat
Pevač Haris Džinović večeras ima veliki koncert u Sava Centru, a brojni estradnjaci sjatili su se kako bi uživali na koncertu i kako bi podržali kolegu. Naime, Neda Ukraden je došla među prvima i zauzela je svoje mesto u prvom redu, a kako je… »
Kan Džinović sa devojkom stigao na koncert kod oca: Harisova snajka se skockala, a naslednik u elegantnom odelu - bežali sve…
Blic pre 23 sata
Pevač Haris Džinović večeras će održati koncert u Sava Centru, a njegov sin Kan došao je u pratnji svoje devojke. Naime, Kan je večeras odlučio da obuče elegantno odelo, dok je njegova izabranica atraktivna brineta takođe bila elegantna, a… »
(Video) "ja ne znam kakav je Haris u svoja četiri zida": Neda Ukraden na koncertu Džinovića, progovorila o pevaču, a onda…
Blic pre 23 sata
Pevač Haris Džinović večeras će održati koncert u Sava Centru, a među prvima je stigla njegova koleginica Neda Ukraden. "Drago mi je što sam došla, volim da ga slušam. Ima dosta koncerata, svako sluša šta voli, ja volim da slušam nekog ko… »
Vesti dana »
Rojters, AP i AFP: Studenti u Srbiji traže od vrhovne tužiteljke da se bori za pravo i pravdu
Beta pre 1 satjoš 67 povezanih
Koja sedišta u avionu su najbezbednija? Vrlo je važno gde sedite, a u ovom delu letelice je smrtnost najmanja
Mondo pre 2 satajoš 68 povezanih
Aktivisti se razišli, ljudi sa kapuljačama u Skupštini grada gurali aktiviste i odbornike
Novi magazin pre 3 satajoš 31 povezana
Inđija ponovo „razbija“ u zaradama: Da li će je ostatak Srema ikada stići?
In medija pre 4 satijoš 30 povezanih