Повезане вести

(Видео) Ко је певач који је разбио "Романију" на концерту хариса џиновића: Настао хаос када је запевао: А на пролеће је…

(Видео) Ко је певач који је разбио "Романију" на концерту хариса џиновића: Настао хаос када је запевао: А на пролеће је…

Блиц 25.12.2024
Харис Џиновић направио је спектакуларан концерт у Сава Центру, који је био дупке пун. Харис Џиновић као госта на концерту позвао је пријатеља и колегу Душка Трифковић , који је заједно са Џиновићем отпевао његову хит песму… »
Ђина није хтела код оца на концерт: Ево где је ћерка Хариса Џиновића док он пева у Београду: Син га испоштовао, а она овако…

Ђина није хтела код оца на концерт: Ево где је ћерка Хариса Џиновића док он пева у Београду: Син га испоштовао, а она овако…

Блиц 25.12.2024
Певач Харис Џиновић вечерас ће одржати концерт у Сава Центру, а његов син Кан дошао је у пратњи своје девојке. Наиме, Кан је вечерас одлучио да обуче елегантно одело, док је његова изабраница атрактивна бринета такође била… »
"У Србији би: 90% жена било са харисом, љубав не бира године" Певачица која је бацила око на певача након развода од Мелине…

"У Србији би: 90% жена било са харисом, љубав не бира године" Певачица која је бацила око на певача након развода од Мелине…

Блиц 25.12.2024
Певач Харис Џиновић вечерас ће одржати концерт у Сава Центру, а поред великог броја познатих личности које се очекају, појавила се и Наташа Алимпић. Наиме, певачица Наташа Алимпић бацила је око на певача Хариса Џиновића након… »
Парадира улицом у бадемантилу и папучама: Све о сину Хариса Џиновића и Мелине - Кад се скине само што не пукне од мишића…

Парадира улицом у бадемантилу и папучама: Све о сину Хариса Џиновића и Мелине - Кад се скине само што не пукне од мишића…

Блиц 25.12.2024
Домаћа јавност била је изненађена када је у јавности одјекнула вест о разводу Хариса Џиновића и Мелине након више од две деценије љубави. Харис и Мелина кренули су својим путем, а њихова деца ћерка Ђина и син Кан живе са оцем… »
Харис видео ову колегиницу у публици и прекинуо концерт: Одмах сишао са бине, настао општи хаос

Харис видео ову колегиницу у публици и прекинуо концерт: Одмах сишао са бине, настао општи хаос

Мондо 25.12.2024
Џиновић је водио рачуна да се сви на његовом наступу врхунски проведу. Певач Харис Џиновић одржао је синоћ концерт у Сава Центру, на којем су се окупиле бројне познате личности са естраде како би уживале у његовој музици и… »
(Видео) Харис је видео у првом реду, па сишао са бине: Џиновић овако забавио колегиницу, публика све посматрала и снимала…

(Видео) Харис је видео у првом реду, па сишао са бине: Џиновић овако забавио колегиницу, публика све посматрала и снимала…

Блиц 24.12.2024
Певач Харис Џиновић вечерас има велики концерт у Сава Центру, а бројни естрадњаци сјатили су се како би уживали на концерту и како би подржали колегу. Наиме, Неда Украден је дошла међу првима и заузела је своје место у првом… »
(Видео) "ја не знам какав је Харис у своја четири зида": Неда Украден на концерту Џиновића, проговорила о певачу, а онда се…

(Видео) "ја не знам какав је Харис у своја четири зида": Неда Украден на концерту Џиновића, проговорила о певачу, а онда се…

Блиц 24.12.2024
Певач Харис Џиновић вечерас ће одржати концерт у Сава Центру, а међу првима је стигла његова колегиница Неда Украден. "Драго ми је што сам дошла, волим да га слушам. Има доста концерата, свако слуша шта воли, ја волим да слушам… »
Кан Џиновић са девојком стигао на концерт код оца: Харисова снајка се скоцкала, а наследник у елегантном оделу - бежали све…

Кан Џиновић са девојком стигао на концерт код оца: Харисова снајка се скоцкала, а наследник у елегантном оделу - бежали све…

Блиц 24.12.2024
Певач Харис Џиновић вечерас ће одржати концерт у Сава Центру, а његов син Кан дошао је у пратњи своје девојке. Наиме, Кан је вечерас одлучио да обуче елегантно одело, док је његова изабраница атрактивна бринета такође била… »

Вести дана »